googulek 25.02.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 a moze sie oglosze mistrzynia kompromisu kobitka od wyszukiwania najtanszych rozwiazan ! w kazdym razie dzis mam lepszy humor. Na dworze leje, ale co tam sprzedalam meble z pokoju moje corki (biurko i lozko) i jutro pedze po nastepne (kupione tez okazyjnie). Oczywiscie zdjecia beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.02.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Piękne te mebelki a podłoga, super!!! chcę takie plastry miodu w holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.02.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ja tez !!! dardus, biore sie za remont w pokoju corci normalnie musze cos robic, bo mnie nosi ze jestem tak daleko i ze w chatce nie moge nic ruszyc. A tak sie tutaj czyms zajme i nie bede miala glupich mysli typu moj post dwa dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobak2002 26.02.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam, O Rany jakie zmany u Ciebie, jak pieknie. Juz mozna sie wprowadzac. Mam nadzieje, ze szybciutko postanowicie wracac do kraju. Twoje plany na aranzacje wnetrz sa podniecajace, zwlaszcza te lustra. My z zona tez kochamy lustra i tez ich troche przytargalismy w kontenerze. Tylko kto teraz wie w ktorych sa skrzyniach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 03.03.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądał pokój córy po remoncie Piękne meble wyszukujesz My mieliśmy budować dom w mirabelkach, mamy już projekt, ale dziś wysłałam męża jeszcze po szkarłatki, zmiana dosłownie w ostatniej chwili, ale czuję, że nie będę żałowała. Bardzo mi się podoba Wasz pomysł na ten domek, chociaż mi ostatnio chodzi po głowie zrobić go jeszcze inaczej, w drewnie jak domki fińskie. Zobaczymy która koncepcja wygra. Kiedy planujecie meble do domu wstawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.03.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 hej Meciu, fajnie ze wpadlas zdjecia pokoju mojej oli napewno beda jak tylko moj mezulek sie zmobilizuje do malowania. Narazie wstawilam nowe lozko, wyrzucilam wszystkie niepotrzebne zabawki, te potrzebne sprytnie ukrylam w pojemnikach pod lozkiem nawet bez nowej farby juz jestem zadowolona z efektu a co do mebelkow w polsce, to jeszcze nie tak szybko chociaz moze pojedziemy na wielkanoc albo po, i zawsze cos sie zrobi. Kupilam wlasnie pierwszy zyrandol do mojej chatki ale jak zrobilam probe w mieszkaniu to mi sie spodobal wiec juz go nie kazalam sciagac i postanowilismy ze zostanie no to teraz tez jestem ciekawa ktory projekt wybierzesz. Jezeli zastanawiasz sie nad szkarlatkami to byl watek w dziale projekt i architektura. Pawel wybudowal te chatke i juz mieszka, mozesz zobaczyc troche zdjec. I chyba najwazniejsze, Pawel zamienil kotlownie z lazienka na dole, i wydaje mi sie ze to byl swietny pomysl. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.03.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 hej Meciu, fajnie ze wpadlas zdjecia pokoju mojej oli napewno beda jak tylko moj mezulek sie zmobilizuje do malowania. Narazie wstawilam nowe lozko, wyrzucilam wszystkie niepotrzebne zabawki, te potrzebne sprytnie ukrylam w pojemnikach pod lozkiem nawet bez nowej farby juz jestem zadowolona z efektu a co do mebelkow w polsce, to jeszcze nie tak szybko chociaz moze pojedziemy na wielkanoc albo po, i zawsze cos sie zrobi. Kupilam wlasnie pierwszy zyrandol do mojej chatki ale jak zrobilam probe w mieszkaniu to mi sie spodobal wiec juz go nie kazalam sciagac i postanowilismy ze zostanie no to teraz tez jestem ciekawa ktory projekt wybierzesz. Jezeli zastanawiasz sie nad szkarlatkami to byl watek w dziale projekt i architektura. Pawel wybudowal te chatke i juz mieszka, mozesz zobaczyc troche zdjec. I chyba najwazniejsze, Pawel zamienil kotlownie z lazienka na dole, i wydaje mi sie ze to byl swietny pomysl. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 04.03.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Mąż wczoraj wiózł projekt do architekta, był przed drzwiami jak zadzwoniłam i kazałam mu wracać. Dziś już odesłaliśmy projekt i czekamy na szkarłatki, już nie ma się nad czym zastanawiać. My na pewno będziemy robić dach dwuspadowy, to będzie największa zmiana. Zamiana łazienki z kotłownią nie wchodzi w grę, bo w kotłowni ma być piec, i w małej łazience by się nie zmieścił. Troszkę martwię się, że kuchnia będzie nieustawna, ale z dodatkowego pokoju nie zrezygnuję (chyba ), bo tam ma być pokój tv. W kółko oglądam zdjęcia Waszego domu, i domu Pawła, i myślę czy już wszystko wewnątrz będzie tak jak trzeba. Pomysł na elewację mam co chwilę inny, mam nadzieję, że wkrótce będę mogła założyć dziennik, a więc więcej tu nie zaśmiecam Już nie mogę się doczekać kolejnej porcji zdjęć Waszego domu Jeszcze mam jedno pytanie. Komin przy kominku macie podwieszany? Taki zgrabny Wam wyszedł, ale to chyba o kształt chodzi, a nie o to, że jest bez wkładu? Przesuwaliście ten kominek? Sam komin idzie w ścianie, czy przy niej? Zastanawiam się co zrobić, żeby jak najmniej wystawał na pokój, i jak to poukładać, bo nie będzie tv i marzy mi się siedzenie przed kominkiem na kanapie Będziecie Wasz kominek jeszcze jakoś obudowywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 googulku, wspaniałe zakupy poczyniłaś i jaki z tego wniosek : jak dobrze mieć czas kiedy nic się na budowie nie dzieje... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 08.03.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 a dziekuje, dziekuje zeby jeszcze tak mozna bylo pieniazki szybko i latwiutko zarabiac jak sie je wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ba, nie można mieć wszystkiego na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 08.03.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Przede wszystkim strasznie zazdroszczę, że masz oko do wyszukiwania takich pięknych rzeczy, ja nawet jak coś znajdę, to się okazuje, że do Polski nie wysyłają Zegar masz piękny Pokój córy uroczy, szczególnie świnki na ścianach mnie rozwaliły Ale rozumiem, że dzieciom czasem ciężko takie rzeczy wybić z głowy, i może tyle napisać mi wystarczy Kolor na dole ściany jest nawet ok, ale rozumiem, że malowanie i tak musi się odbyć Łóżko piękne, szkoda, że mam dwóch synów Ciekawe czy bardzo by oponowali gdyby dostali takie łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 08.03.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 nie no malowanie musi byc ! nawet gdybym sama musiala walkiem machac po tych scianach to tak zostac nie moze a z tym wyszukiwaniem to tez mi latwo nie przychodzi. Tzn duzo rzeczy mi sie podoba, ale nie wszystko do siebie pasuje. Ale to fakt, uwielbiam uganiac sie za pierdolkami ! jezeli kiedys w moim malzenstwie dojdzie do rozwodu to powodem beda wlasnie te pierdolki uwierz ze jak w sobote przywiozlam kolejny wazonik, szklane miseczki i buteleczki to myslalam ze juz nadeszla moja ostatnia godzina ale co tam, raz sie zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.03.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Piękne mebelki wyhaczyłaś Angie.Do pokoju córci idealne.Też przymierzam się do podobnych.,ale nie mam pojęcia kiedy to zrealizuję,kaski brakuje.Jakoś boję się brać kredyt,maszyna napędową naszej "firmy"jestem ja .Praca m jest uzależniona od mojej ,a jak mnie się coś stanie?Coś ostatnio nachodzą mnie czarne myśli , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 08.03.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 bo wszystko idzie dobrze i sie zastanawiasz kiedy cos zlego sie przydazy. My kobitki tak juz mamy, jakos nie umiemy cieszyc sie chwila tylko zawsze myslimy i sie martwimy na zapas takze wybij sobie glupie mysli z glowy bo ci wirtualnie pacne ! mnie beatko tez szlag trafia ze nie moge sobie kupic wszystkiego na tip top a nie chce tez sie zawsze godzic na ''tymczasowke'' bo to cholerstwo zawsze mutuje i zostaje na dlugie lata ! byl okres ze tez myslalam zeby wziasc kredyt i to skonczyc szybciej, moze ladniej ale z drugiej strony juz nie przeszkadza mi to budownaie ''etapami'' w miare mozlizwosci finansowych. Pomalutku ale do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.03.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ja tez nie lubię tymczasowości.Ilekroć coś kupiłam tymczasowo ,to zostawało na długie lata. Ja teraz jestem na etapie zmęczenia już tą budową .Od początku małżeństwa my cały czas coś remontujemy ,budujemy chciałoby się powiedzieć dość.!!A z drugiej strony wiem,ze do końca bez kredytu to daleka droga jeszcze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 08.03.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 no to go wez i dalej do przodu ! acha, kiedys czytalam ze najbardziej trwale malzenstwa, to te ktore zawsze cos buduja, remontuja, planuja itd. Takze i tobie, i sobie i wszystkim czytajacym kobitkom zycze jak najwiecej tego budowania dobranoc kolezanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.03.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Piękne te płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.03.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Piękne te płytki Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.03.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Moje wymarzone plastry!!! I ten naturalny kolor czekam na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts