karolaartur 30.03.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No, Kasiorku,za ta betonową kostkę na podjazdy to chyba się obrażę... . Moje zdjęcie pokazuje płytki bez fugi. Postaram się wkleić Tobie googulku zdjęcie z mieszkania , gdzie mieliśmy tą podłogę zafugowaną i z lepszym światłem na zdjęciu. Powierzchnia jest porowanochropoowata . No ale wybór należy do Ciebie. Chciałam tylko obronić mojego Camelota http://images41.fotosik.pl/274/0039f6647cf58969med.jpg muszę jeszcze tylko dodać,że mieliśmy źle zaimpregnowany ten gres, a najlepiej podobno, to w ogóle nie impregnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 30.03.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nie obrażaj sie to wina zdjęcia, tam naprawde wygladaj jak kostka z podjazdu A na zdjęciu u ciebie bym ich nie poznała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 30.03.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No, co Ty Kasiorku, ja nie z takich co się obrażają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.03.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 piekniutkie sa dlatego wybor tak trudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 30.03.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 googulku, znalazłam jeszcze zdjęcie kawałka podłogi z małym dodatkiem http://images50.fotosik.pl/278/c33b16b3f1531139med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.03.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 fajny dodatek ale ty kusicielka jestes z ta podloga, i co ja biedna teraz zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 30.03.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Yyyy no, jak to co? Się na coś zdecydujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.03.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 pewnie, dostane kopniaka od meza i bede musiala sie zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.03.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Podobają mi się te duże.Jakie planujesz meble ? Od tego zależy chyba wybór koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.03.2010 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 meble w kuchni beda jasne, biale lub przecierane, moze sie skusze na troche szarosci bo mam na oku ten kredens. lubisz, czy nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.03.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Lubie .Właśnie podobnie będą wyglądały te moje odświeżone meble Podłoga mogłaby być w zgaszonej bieli.A nawet coś mi nagle zaświtalo ,że taki ozdobny decor mógłby być w graficie.Sama nie wiem ,do białych mebli ,wszystko pasuje ,brązy przecież tez ,ale bardziej chyba skłaniałabym się ku złamanej bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.03.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 wiesz babka sprzedawala to za 900 euro. Chyba z dobry miesiac nikt tym nie byl zainteresowany, nie udalo jej sie sprzedac wiec teraz wola 500 euro. Napisalam do niej czy sie zgodzi jeszcze obnizyc cene, zeszla wiec do 400. Nie wiem czy brac, czy sie jeszcze targowac. Dodam ze mebel jest ze sklepu FLAMANT, to chyba belgijskie meble, dosc drogie. Babka mieszka w eleganckiej dzielnicy Paryza wiec tak sobie tlumacze ze moze obniza cene bo jej nie zalezy. Moze wiec warto sie rzucic na okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.03.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Jak porównuje ceny z naszymi w Polsce ,to jak za taką witrynkę ,to nie jest drogo.Jak Ci się podoba to bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.03.2010 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 tez mi sie wydaje ze w polsce meble sa drozsze. na dodatek, nigdy nie mam czasu zeby cos wybrac i kupic wiec co raz czesciej mysle ze to moje kupowanie i kompletowanie mebli tutaj sie oplaci - i dla mojej kieszeni i dla mojego czasu dam ci znac czy kupilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.03.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Masz rację.Mój stolarz ma dac mi namiary na potężna giełdę staroci w Holandii.Widziałam żyrandole ,które stamtąd przywiózł.Kosztowały grosze , a u nas takie chodzą po 5.6tys.Obłęd!!Ciekawa jestem ,które płytki wybierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.03.2010 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://www.studnia-prezentow.pl/galerie/w/wielkanocne-jajo-z-dama_38.jpg WESOŁEGO ALLELUJA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 14.04.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam, nareszcie udalo mi się zalogować na nowym forum. Chciałabym sie wypowiedzieć w sprawie grazii. To bardzo dobry wybór, ale chciałabym Ci podpowiedzieć kilka wniosków powykonawczych. Uwaga z ozdóbkami, narożniczkami i ćwierćwałkami. U mnie kwoty wyszły naprawdę spore, efekt uważam, że jest świetny. W serii new classic oprócz białego weź pod uwagę również kolor "shell", jest prawie biały, ale odrobinę cieplejszy. Ja jestem bardzo zadowolona z wyboru, podobają mi się bardziej, niż wszystkie "mydełka" V&B (mydełkiem nazywam kształt płytek). Boazerie to też rewelacyjny wybór, widziałam w realu i efekt piorunujący, ale uwaga - są dosyć drogie. Chętnie pochwaliłabym się zdjęciami moich łazienek, wpiełam kartę pamięci z aparatu do "laptoka" i coś mi tu pisze, że karta do sformatowania, to chyba oznacza awarię, ale poza tym zdjęcia wogóle nie oddają urody płyteczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.04.2010 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dziekuje ci bardzo za opinie. Dostalam od beauty namiar na przedstawiciela w paryzu, za tydzien ma dostac wszytkie probki z seri New Classic. Podjade, podotykam i sie okaze czy serducho mocno zapuka co do cen to faktycznie spora sumka wychodzi jak sie policzy wszystkie dodatki. Nie mam jeszcze ostatecznego kosztorysu bo nie mam dokladnych rozmiarow lazienki ale wstepnie metr boazeri z dekorami wychodzi ok 208 euro/m, a new classic 37 euro/m i 0,65 za te male kwadraciki. Na szczescie lazienki mam nie duze takze minister finansow powinien to przezyc a tak na powaznie to jezeli sie okaze ze na widok tych plytek zemdleje z wrazenia to bede tak dlugo miec lazienke z golymi scianami az zarobie na Grazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.04.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Googulku, cieszę się że trafiłam też na Twój Dziennik, bo mam już w ulubionych kilka dworkowych Uwielbiam oglądać takie wnętrza i np. zapisałam sobie kiedyś podłogę Kordziny z tego wątku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?140403-szkieletowy-%C5%BCab-i-od-%C5%9Bcierniska-do-ogrodu... bo bardzo mi się taki układ spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.04.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 witam sloneczko kiedys w sklepie widzialam wlasnie imitacje kamienia w kwadracie, oblozony byl imitacja deseczek drewnianych. Slicznie to wygladalo ale cena z kosmosu ! mam jeszcze miesiac na podjecie decyzji w sprawie plytek na podlogi kuchni i wiatrolapu i wciaz sie zastanawiam dlaczego to tak trudne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts