googulek 17.05.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 beatko napisalam ci na priw - odpisz milutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.05.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 angi odpisze wieczorkiem ,bo teraz muszę zmykać do pracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.05.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.05.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 :jawdrop:Ale cudeńka zamieściłaś w dzienniku!!!że szczęczka opada!1 Masz szczęście ,że możesz sobie to wszystko pooglądać. Podpatrzyłam takie lustereczko http://img526.imageshack.us/img526/9342/applique2.jpg Ciekawa jestem ceny i czy babka moglaby zrobić je bardziej szare?Włąsciwie szaro-czarne .Angie ,zapytaj babeczke ,może by do Polski wysłała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.05.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Chodzi mi o to położone w poprzek. Ciekawa tez jestem jakie ma wymiary? Pozwolisz mi zamieścić to zdjęcie w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.05.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 mysle ze napewno by zrobila. Wiesz ja to mam taki szalony pomysl ze az glupio pisac. Ale jak bylam teraz w polsce to rozmawialam z serdeczna przyjaciolka co by to zrobic zeby wrocic do polski na stale. I tak od slowa do slowa pomyslalysmy ze moze by sie zabawic w sprowadzanie mebli z francji. Wydaje mi sie ze super cudenka tu mozna znalezc, ona ma duzo ''hektarow'' bo jej maz jest rolnikiem i przejal dawne PGR'y, byloby gdzie to trzymac. W sumie tak sobie tylko gdybam, ale kto wie, moze cos z tego wyjdzie a wracajac do twojego lustra, to napisz mi jakie ci sa potrzebne rozmiary to sie rozejrze i dam ci znac jak bedzie cos ciekawego. Jak bede swoje rupiecie wywozila to i miejsce na twoje lustro sie znjadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.05.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 czekaj lece sprawdzic ile kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.05.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 a wiec tak : http://www.atelierdes4saisons.fr/creation%2001.html Uploaded with troche male, szer. 36 , Wys. 52 - kosztuje 45 € wejdz sobie na jej strone, tam masz podane ceny ale przez telefon mi mowila ze w pracowni ma duzo wiecej http://www.atelierdes4saisons.fr/creation%2001.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.05.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 kurka nie zauwazylam ze to jest inne, ale jak bede na miejscu to sie wszystkiego dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.05.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Uważam ,ze jest fantastyczny pomysł!! Ty wiesz ,jakie ludzie robią kokosy sprowadzając meble ?Moi znajomi wybrali sie do Holndii na giełde staroci i poprzywozili takie meble ,za tak śmieszne sumy ,że aż zazazdość mnie zżera.Żyrandole ,potężne pokupowali po 200,300zł a tu takie widuję po 4,5 tys.kusi mnie ,żeby tam jechać w wakacje ,ale trzeba też zorganiżowac transport. A to lustro muszę jeszcze dokładnie wymierzyć ,to do łazienki nie może być wyższe niz 50cvm i szerokie do 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.05.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Rozmiary wręcz idealne!!! Nie mogę mieć tam większego lustra ,bo jest ten nieszczęsny skos.A pytałaś może ,czy wysłała by do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.05.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Uważam ,ze jest fantastyczny pomysł!! Ty wiesz ,jakie ludzie robią kokosy sprowadzając meble ?Moi znajomi wybrali sie do Holndii na giełde staroci i poprzywozili takie meble ,za tak śmieszne sumy ,że aż zazazdość mnie zżera.Żyrandole ,potężne pokupowali po 200,300zł a tu takie widuję po 4,5 tys.kusi mnie ,żeby tam jechać w wakacje ,ale trzeba też zorganiżowac transport. A to lustro muszę jeszcze dokładnie wymierzyć ,to do łazienki nie może być wyższe niz 50cvm i szerokie do 40cm My sprowadzamy stamtąd duże większe rzeczy i nie wychodzi tak drogo (hihi) jakby co to duży transport mogę zorganizować Meble są bossskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.05.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 :DObejrzałam wszystko,fantastyczne rzeczy!!Angie,węeż Ty się za sprowadzanie tego do PL ,zawsze to będę mieć bliżej ,a chatka puchatkowa pusta nie będzie stała:D:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.05.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Iwonko trza by się jakoś zgrać .Najpierw pojechać I i kupić ,a później załadować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.05.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Sama tak planuję, tylko skąd kasy tyle wziąć żeby wszystko skompletować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.05.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 :lol2:Moja mama już od dawna liczy na wygraną w Totku i co kumulacja przychodzi to szkli mi oczy ,ile od niej dostanę:D A tak na poważnie ,to te meble nie sa tam takie strasznie drogie . ,a do lipca jeszcze kawałek .Cos na pewno uda Ci się przyoszczędzić.Ja tak naprawdę już tez kasy "na kupce " nie mam ,lecę na bieżąco.Ale nie przejmuje się tym i zamawiam,co popadnie ,Mam w końcu bogata rodzinkę ,niech w końcu z czegoś wyskoczą:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.05.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 a mi stary powiedzial ze limity juz wykorzystalam przynajmiej do sierpnia ale ze ja se z tego nic nie robie to inna sprawa zawsze mu powtarzam ze moja pensja to moje kieszonkowe, a on jako facet niech sie martwi o reszte a ze on z tych ''przejmujacych'', to dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.05.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Qrczę ,świetnie masz ,.U mnie niestety idzie na odwrót .Mąż z praca uzależniony jest ode mnie i jak ja nie pracuje to i on roboty nie ma .No ,może troche ma ,ale główny napęd to ja......,niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.05.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 no bo przeciez wam mowilam ze ja ''princessa'' jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.05.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Udaję ,ze tego nie przeczytałam........bo mnie zazdrość zżera:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts