googulek 18.05.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 A moj stary ''sika'' ze smiechu jak mu tak mowie ogolnie to moja wymowka na wszystko, chce obiadu, odpowiadam ze princessy nie gotuja, kaze sprzatac, slyszy to samo. Mowie wam, trzeba sobie w zyciu jakos radzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.05.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 A ja jakaś głupia chyba jestem ,bo staram się wszystko jakoś pogodzić .Co wyłazi mi coraz bardziej na twarzy .Może nie kupować tego lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 20.05.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Oj, dziewczyny, niezłe z Was agentki! Uśmiałam się od ucha do ucha z tej princessy:D, no, fajny masz sposób na męża, googulku:yes:. A mebelki śliczne, ehhh, "gdybym był bogaty..." (przepraszam za nagłe wcięcie się, ale nie mogłam się powstrzymać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 20.05.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 ''gdybym byl bogaty'' zebys wiedziala karola ! mnie to az nosi jak sobie cos upatrze a wiem ze nie moge kupic ale z drugiej strony, jezeli mialabym byc szczera ze soba, to trzeba przyznac ze mam bzika na punkcie mebli, bibelotow itp... wczoraj np znow sobie upatrzalam portal do kominka. Od razu pomyslalam ze w mieszkaniu gdzie nie mam kominka, moglabym postawic atrape. No i lece z ta genialna mysla do starego a on oczywiscie i calkiem powaznie ze to znakomity pomysl, sam o tym myslal ale nie wiedzial jak mi to powiedziec, i ze jak najbardziej powinnismy to kupic, przeciez jeszcze sufity w mieszkaniu mamy wolne no i w ten wlasnie brutalny sposob, zawsze mnie skubaniec sprowadza na ziemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 20.05.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 :lol2: dobry jest!!! Masz z nim wesoło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 24.05.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witaj...Oglądam i podziwiam. Ślicznie jest w waszym domku. Miło było gościć. Zajrzę tu jeszcze...Pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.05.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 zagladaj, zagladaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Angie ,akana musisz trochę ponaglić ,bo z tego co wiem ,to mają bardzo dużo teraz pracy.Najlepiej porozmawiać z szefem ,od razu chłopaków pogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 31.05.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ok, dziekuje ci beatko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 02.06.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 (edytowane) :) sposób na małża ....genialny .....( jego na ciebie ...bezcenny!!! ) .........a meble patrze ..gapie sie ...to sedno moich marzeń ...to cudne takie a sufity ...no własnie ...to takie marnotrawsstwo płaszczyzny .....wnosze o zagospodarowanie skoro mozna ...panele podłogowe na sciane to kominek na suficie jest jak najbardziej na miejscu i masz moją ...barierke na balkonie ...to znaczy ty masz ...a ja prawie mam ...a jak wiemy prawie czyni rożnice ...moja bowiem stoi oparta o garaż (ten do zburzenia) i czeka na wystąpienie skrzyżowania przypadku nie możliwego ....no bo na tym skrzyżowaniu miałyby sie spotkać "wena twórcza" i " wolny czas" Adasia .....ale sfotografowałam mój prototyp wstawie u siebie żeby nie byc gołosłownym:) Edytowane 2 Czerwca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 02.06.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 (edytowane) .....nie moge dac sie zwariowac, bo te wszystkie dylematy odejma mi radosc z budowania tej chatki dziwne te moje przemyslenia ale chyba sie zagubilam w tym wszystkim i zaczelam jakis glupi wyscig sama ze soba. No bo jak to inaczej nazwac, do czego to podobne zeby wsrod takiego wybotu plytek nie moc sie zdecydowac na jakas serie. to sa w koncu tylko plytki a nie cos tak istotnego ze zawazy na calym moim zyciu. Chce miec chatke w ktorej bedzie sie mojej rodzince milo spedzalo czas, chce chatke w ktorej znajomi beda sie czuli swobodnie, swojsko, po prostu dobrze. Jak to osiagnac? SERCEM ! wybor materialow wykonczeniowych jest wazny ale najwazniejsi jestesmy my - kolega maz i nasze hieny. To my stworzymy atmosfere chatki puchatki a nie plytki na podlodze ktore jednym sie beda podobac a drugim wcale Wiesz ile razy ja to sobie mówiłam ....bo ja nie umiem do tylu liczyć ......w tym kierunku miałam wyrzuty sumienia jak z Adasiem siem spierałam o cokolwiek ( i jak siem spieram ...to nieuleczalne) i niby wiem że to "my" jako my a nie "nasze" jako nasze ,,,nie rzeczy a my tylko stanowimy to co jest najważniejsze.....i oby tego nigdy nie zgubić a swoją drogą różni nas chyba tylko to, że ja chce do Francji a ty do Polski Edytowane 2 Czerwca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 09.06.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 nie wiem dlaczego ale nie moge nic napisac w dzienniku a chacialam wstawic nowe zdjecia. zrobie wiec probe w komenatrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 09.06.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 przedstwiam wam nasz stary odnowiony mebelek. Brakuje mu jeszcze malych dopieszczen ale wyszedl naprawde ladnie <a href=http://img576.imageshack.us/img576/2963/z2200531.jpg' alt='z2200531.jpg'> Uploaded with ImageShack.us jak nie zapomne to wkleje bardziej ''mowiace'' zdjecie bo na tym zbyt duzo nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 09.06.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 A ten serwis do kawy i ciasta mnie powalil ! zakochalam sie tak jak juz dawno nie bylam zakochana !!! wedlug mnie jest piekny, chyba najpiekniejszy ze wszytkich ktore juz posiadam. W sobote zmieni wlasciciela i bedzie moj i tylko moj jest z lat 50 tych, w idealnym stanie, co tu duzo pisac jest cudny !!! <a href=http://img576.imageshack.us/img576/1463/4939361619.jpg' alt='4939361619.jpg'> Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.06.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 no to wklej bardziej mówiąca fotkę przodem byłoby git! piękny serwis ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 09.06.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 no postaram sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 09.06.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Gogulek - mebelek pięknie wyszedł Na problemy z dziennikiem sporo użytkowniczek dziś narzeka! Coś jest na rzeczy - ja np. nie mogę wejść do wybranych dzienników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.06.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Piękny mebelek ,a kolor to Ci się baaardzo udał! Serwis też jak najbardziej byłby widziany u mnie! Prawie kompletnie masz już domek umeblowany.Ależ Ci zazdroszczę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 09.06.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 hej dziewczynki, fajnie ze zagladacie beauty, musze sie z toba podzielic dobra nowina. W przyszlym tygodniu, Akan jest umowiony z klientem w paryzu. Poprosili mnie o pomoc w tlumaczeniu. Zgodzilam sie od razu i zaprosilam do siebie. Po co maja sie chlopaki po hotelach bujac jak moga u nas sie zatrzymac bede mogla wypytac o wszystkie szczegoly mojej kuchni !!! ale sie ciesze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.06.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 a My z Tobą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts