Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

hej dziewczynki, fajnie ze zagladacie :)

beauty, musze sie z toba podzielic dobra nowina. W przyszlym tygodniu, Akan jest umowiony z klientem w paryzu. Poprosili mnie o pomoc w tlumaczeniu. Zgodzilam sie od razu i zaprosilam do siebie. Po co maja sie chlopaki po hotelach bujac jak moga u nas sie zatrzymac :) bede mogla wypytac o wszystkie szczegoly mojej kuchni !!! ale sie ciesze !!

Super! Ciesze się razem z Tobą! A swoja drogą podduś ich poduszką ode mnie ,bo jeszcze do tej pory o mojej szafce i obudowie wanny ani słychu ,ani widu!:yes::D

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mebelek po liftingu prezentuje sie wspaniale ....zdradź prosze jakie metody wobec niego zastosowałaś :D

jestem na finiszu walki ze 100letnim stołem ...przedarłam sie przez gruba warstwe nie wiem czego (ani to lakier jakias szpachla i czarne coś to było) do drewna i teraz czas na właściwe zabiegi upiększające ...oczekuje właśnie podobnego efektu jak na twojej komódce (u mnie będą jeszcze czarne znamiona czasu ..nie dały sie doczyścicale to podobno dobrze ...u znawców doczytałam że to mile widziane i dodaje charakteru ..niech będzie zatem :) )

Edytowane przez konstancja30

Jestem obserwatorem od dluzszego czasu waszej budowy, domek jest piekny , jak z bajki , tez budujemy ale aps 119 cos w rodzaju dworku i podgladam wasze pomysly, ktore są super, nie moge sie doczekac realizacji łazienki

witam bardzo serdecznie :)

wydaje mi sie ze APS 119 tez bralismy pod uwage przed budowa naszego. W kazdym razie bardzo ladny projekt ! musisz zalozyc dziennik to ci pokibicuje :) no i wpadaj czesciej :)

Mebelek po liftingu prezentuje sie wspaniale ....zdradź prosze jakie metody wobec niego zastosowałaś :D

jestem na finiszu walki ze 100letnim stołem ...przedarłam sie przez gruba warstwe nie wiem czego (ani to lakier jakias szpachla i czarne coś to było) do drewna i teraz czas na właściwe zabiegi upiększające ...oczekuje właśnie podobnego efektu jak na twojej komódce (u mnie będą jeszcze czarne znamiona czasu ..nie dały sie doczyścicale to podobno dobrze ...u znawców doczytałam że to mile widziane i dodaje charakteru ..niech będzie zatem :) )

wiem, wiem ze walczysz ze stolem, i chyba nie tylo ze stolem :) a nasz mebelek maz potraktowal farba kredowa (dwa kolory, bialy i brazowy) z firmy LIBERON. Wydaje mi sie ze w polsce tez sa dostepne a wybor w kolorach, efektach koncowych maja niesamowity !