Beauty 09.06.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 hej dziewczynki, fajnie ze zagladacie beauty, musze sie z toba podzielic dobra nowina. W przyszlym tygodniu, Akan jest umowiony z klientem w paryzu. Poprosili mnie o pomoc w tlumaczeniu. Zgodzilam sie od razu i zaprosilam do siebie. Po co maja sie chlopaki po hotelach bujac jak moga u nas sie zatrzymac bede mogla wypytac o wszystkie szczegoly mojej kuchni !!! ale sie ciesze !! Super! Ciesze się razem z Tobą! A swoja drogą podduś ich poduszką ode mnie ,bo jeszcze do tej pory o mojej szafce i obudowie wanny ani słychu ,ani widu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 09.06.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 oj to nie ladnie. W ramach solidarnosci kobiecej poloze skubancow spac bez poduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.06.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Hej Mnie też ciekawi wycena akana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.06.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Dam ci znac iwonko jak tylko mi wycenia. Narazie dostalam tylko projekt zabudowy, ktory prawie w calosci przerobie po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.06.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 moze beauty sie orientuje, bo ona juz temat kuchenny przerabiala - a wiec beatko jak to jest z akanem w stosunku do innych firm. drozej, taniej czy tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.06.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Jeżeli chodzi o te półkę wykonawców ,to cena ,która Akan proponuje jest cena rozsądną.Widziałam zabudowę mniejszą w Fabryce wnętrz , ,a cena ........że beretka mi się sfilcowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.06.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 no to szczescie ze ich wynalazlas mam nadzieje ze bedzie mnie stac na ich kuchnie a jak nie to sobie zamowie w ikei a od nich pociesze sie przynajmiej jakims korniszem lub poleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.06.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Myślę ,że się na pewno dogadacie.O dziwo dostałam dzisiaj wiadomość ,ze szafka z obudową dotrą do mnie najprawdopodobniej we Środę . Radość rozpiera me serce:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.06.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 no to super! beatko jak ty dorzucasz te smiejace sie mordki ? Ja potrafie tylko to i to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.06.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Musisz wejść w zaawansowana edycje przy odpowiedzi i tam na dole masz Więcej napisane .Musisz to kliknąć i mordy wyskoczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.06.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 super dzieki wielkie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.06.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 no i bardziej ''mowiace'' zdjecia mebelka przemalowanego przez mojego artyste : pamietacie przed : ImageShack.us Uploaded with no i po : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with chyba niezle jak na pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.06.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 11.06.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 uff, chociaz tobie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.06.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 :yes:Przecież i mnie się podoba! A swoją drogą ,Tobie Akan nie jest tak bardzo potrzebny.Jakiś kredens na pewno wyhaczysz ,witrynę ,stół i krzesła i kuchnię masz z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.06.2010 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 cicho byc nieszczesna ! jeszcze moj stary przeczyta i bedzie faktycznie te kuchnie glucil a ja juz mam dosc glucenia i chociaz kuchnie chcialabym miec wypasiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 12.06.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 (edytowane) Mebelek po liftingu prezentuje sie wspaniale ....zdradź prosze jakie metody wobec niego zastosowałaś jestem na finiszu walki ze 100letnim stołem ...przedarłam sie przez gruba warstwe nie wiem czego (ani to lakier jakias szpachla i czarne coś to było) do drewna i teraz czas na właściwe zabiegi upiększające ...oczekuje właśnie podobnego efektu jak na twojej komódce (u mnie będą jeszcze czarne znamiona czasu ..nie dały sie doczyścicale to podobno dobrze ...u znawców doczytałam że to mile widziane i dodaje charakteru ..niech będzie zatem ) Edytowane 13 Czerwca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo321 13.06.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Jestem obserwatorem od dluzszego czasu waszej budowy, domek jest piekny , jak z bajki , tez budujemy ale aps 119 cos w rodzaju dworku i podgladam wasze pomysly, ktore są super, nie moge sie doczekac realizacji łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.06.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Jestem obserwatorem od dluzszego czasu waszej budowy, domek jest piekny , jak z bajki , tez budujemy ale aps 119 cos w rodzaju dworku i podgladam wasze pomysly, ktore są super, nie moge sie doczekac realizacji łazienki witam bardzo serdecznie wydaje mi sie ze APS 119 tez bralismy pod uwage przed budowa naszego. W kazdym razie bardzo ladny projekt ! musisz zalozyc dziennik to ci pokibicuje no i wpadaj czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.06.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Mebelek po liftingu prezentuje sie wspaniale ....zdradź prosze jakie metody wobec niego zastosowałaś jestem na finiszu walki ze 100letnim stołem ...przedarłam sie przez gruba warstwe nie wiem czego (ani to lakier jakias szpachla i czarne coś to było) do drewna i teraz czas na właściwe zabiegi upiększające ...oczekuje właśnie podobnego efektu jak na twojej komódce (u mnie będą jeszcze czarne znamiona czasu ..nie dały sie doczyścicale to podobno dobrze ...u znawców doczytałam że to mile widziane i dodaje charakteru ..niech będzie zatem ) wiem, wiem ze walczysz ze stolem, i chyba nie tylo ze stolem a nasz mebelek maz potraktowal farba kredowa (dwa kolory, bialy i brazowy) z firmy LIBERON. Wydaje mi sie ze w polsce tez sa dostepne a wybor w kolorach, efektach koncowych maja niesamowity ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts