googulek 10.03.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Nigdy nie mow nigdy DARDURDKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.03.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Nie mówie... bardzo bym chciała pojechać nad lazurowe wybrzeże albo po prostu zrobić taki objazd po miastach Zachodniej Europy... mój małż oczywiście tam był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.03.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 a mi sie marzy Zakopane ale jak jestesmy w Polsce to nam szkoda urlopu na ''rozjazdy''. Ale my z tych upartych jestesmy, takze ty napewno zaliczysz lazurowe wybrzeze (a warto) a ja Zakopane, nawet jezeli to bedzie za kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.03.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 w moim przypadku to na pewno za kilka~naście lat w końcu teraz priorytetem jest dom żartuję może za rok, najdalej za 2 planujemy gdzieś dalej się wybrać... nasz znajomy, mieszkający na stałe we Frankfurcie nad Menem, kusi nas na wspólny wypad do Puerto Rico na Kanarach, oni co roku tam jeżdżą i chwalą strasznie... teraz nie żałuje że nigdzie nie jeździmy, Kinia jest jeszcze mała, a bez niej nie chciałabym jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.03.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 o rany, tam to musi byc jak w raju, ja nawet nie wiem gdzie to dokladnie jest a teraz powrot do szarej rzeczywistosci, lece myc moje hieny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.03.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ja swoją już wcześniej kąpałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.03.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 [przeniesiony z dziennika budowy] Hej, Dawno nie zaglądałem - brak czasu. Widzę jednak że same słuszne wybory podejmujesz Aż się śmieje mi gęba jak widzę, że pięknie kolory dobierasz z mężem. Będzie piękna chatka już to widzę U mnie skończyli w środku pajęczynkę kabelkową pora na tynki i Hydraulikę. Pozdrawiamy Lila i Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.03.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 MODERATOR czuwa dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.03.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witaj, googulku - b.ładny Wasz domek, synuś i pomysły na aranżację domu Gratuluję i zostawiam pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.03.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ciesze sie Monia ze zajrzalas do mnie! ja twoj dziennik czytam od dawna bo spelniasz moje skryte marzenie - budujesz piekny dworek tez pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ciesze sie Monia ze zajrzalas do mnie! ja twoj dziennik czytam od dawna bo spelniasz moje skryte marzenie - budujesz piekny dworek tez pozdrawiam ! dziękuję Dworek, czy domek - ważne, żeby miał to "coś", ten ciepły klimat, który powoduje, że wszyscy czują się w nim dobrze i ...piękny ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 moim zdaniem dom to dom, a tylko my dodajemy mu stylu, np. stylizujemy na dworek... najważniejsze, jak Monia napisała, żeby czuć się w nim dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 11.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Okna bardzo ładne.Podobne do naszych tyle,że białe.Wnętrza też w moim klimacie.Stół przepiękny, akurat do mojej prowansalskiej kuchni.Poproszę o taki :0 O takich schodach też myślałam, ale ta biel i małe dzikusy mnie przerażają.Masz googulka ,a ja mam gigulka.I jakoś tak miękko mi się zrobiło i ciepło.Pozdrawiam i wklejaj fotki z Twoimi klimatami. Acha!! Olejowane parapety- tego nie wymyśliłam.Super! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 podpisuje sie pod Jankamą.Wszystko mi się podoba!!!! z ciekawoscią będe do Ciebie zaglądać i oczywiscie kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.03.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Wcale się nie dziwię, że coraz więcej forumowych koleżanek tu zagląda, bo jest się czym zachwycać Ja nadal nie mogę uwierzyć, że te okna mają tylko z zewnątrz listwy Wyglądają tak prawdziwie, jakby były z dwóch stron Domek śliczny bo zgrabny... piękny dach (moja ukochana karpióweczka) i te okna... które ciągle przychodzę oglądać (mimo że mam je ściągnięte na komputer) Już nie mogę się doczekać urządzania Będzie to tak ciepły i stylowy (romantyczny) domek, że z pewnością jeszcze częściej będę w nim przesiadywać Coś Cię Andżeliko ostatnio trudno zastać na fm Czekam na nowe inspiracje w dzienniku... a może parapety już gotowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.03.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 http://img523.imageshack.us/img523/2295/555155884.jpg ja to byw wybrała ten kredens, który jest w tle Śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.03.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 witam nowe kolezanki i dziekuje za mile slowa i wsparcie! ciesze sie bo czesto was ''mijam'' na forum, czytam wasze wypowiedzi, dzienniki i dla mnie to prawdziwy zaszczyt was goscic dardurdko przepraszam ze dawno nie zagladalam ale bylam tak zaganiana w tym tygodniu ze jak wracalam z pracy to normalnie padalam na ''r y j '' i jakos taka dobita chodze, wszystko mnie denerwuje, nic mi sie nie chce! na szczescie u mnie takie stany nie trwaja dlugo, wiec cierpliwie czekam az para odejdzie aby do wiosny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie i zobaczę w Twoim dzienniczku nowe pomysły na urządzenie domku Ta komoda, jak już wcześniej pisałam... jest cudna (i po cichu mam nadzieję, że zobaczę wkrótce u Ciebie cały ten komplecik zresztą sama bym sobie taką sprawiła...). Wysłałam wycenę do MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.03.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 daj znac na priv jak ci wycenia w MS. wlasnie czytam dziennik BEAUTY i zaraz lece do ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 jeszcze mi nie odpowiedzieli a u mnie w dzienniczku nic się nie dzieje... u nas ciągle pada a i nikt nie miał czasu wybierać ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts