googulek 05.07.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 hej beatko, dzis ci odpisze na priw, nie mialam czasu bo moj maz sie ''rozchorowal'' wiec mialam trzecie dziecko w domu do dziobaczka juz wlasnie pisalam, spadl mi chlopak z nieba jeszcze musze mu wyslac wymiary kuchni i opisac moje potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.07.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 mało mebelków a juz się czuje klimacik googulku!!! witam po urlopie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.07.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 a dziekuje mam nadzieje ze wyleniuchowalas sie na urlopie my jedziemy za miesiac, a ja juz odliczam dni !!! zaczelam tez sie rozgladac za transportem do polski zeby wywiozl to co nagromadzilam w obecnym mieszkaniu. Juz chodzimy tunelami i sie obijamy o rozne niezbedne meble a mi wciaz jest malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.07.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witaj Googulek, Twoja lista obowiązków wygląda zupełnie jak moja a na pewno punkt 1 i 2 Tylko my jedziemy za ...3 DNI :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.07.2010 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 a skubanico, ale masz dobrze na ile jedziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.07.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Andżi, mnie się zdaje, że za przywóz tych Twoich mebelków to 400e to max, dzwoń do polskich firm, wiele TIRów na pusto wraca z Francji i na pewno woleliby zarobić parę euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.07.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 tak wlasnie mysle dardus, tylko narazie nie wiem od czego zaczac wiem ze u nas w okolicy swiebodzina jest firma przewozowa, moze zaczne od nich a wykorzystam ze jestes na FM, co myslicz o kolekcji Essenze z firmy GRAZIA Ceramiche? Jezeli masz czas to kuknji na ich strone. Chce zamowic te plytki do gornej lazienkiw kolorze FELCE (zielony, popekany jak stara ceramika). Na zdjeciu podoba mi sie bardzo ale nie wiem czy zielony kolor mi sie nie znudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.07.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Myślę, że Ci się nie znudzi, bo grazia ceramiche ma wszystkie kolecje przepięne!!!! Szkoda tylko, że mnie na żadną z nich nie stać ;( Kupuj, chociaż nacieszę oczy u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.07.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Googulku, napisałaś w Dzienniku: wczoraj przemily maz zaczal obdzwaniac firmy przewozowe. Nie byl to dobry pomysl bo wprowadzil nas w zly nastroj. Ceny jakie nam podano sa wieksze niz zakladalam. Pytałaś u siebie o dowóz mebli do Polski? Jeśli tak, spróbuj może na odwrót: popytaj w Polsce, aby do Was przyjechali. Może byłoby taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.07.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Na 3 bardzo pracowite tygodnie. Przed nami wylewki, tynki i przecierki A na wrzesień planowany przewóz cześci mebli hm... nawet nie myślę ile to będzie kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.07.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Googulku, wyślę Ci na PW namiary na firmę transportową, specjalizującą się w transporcie międzynarodowym, m.in Polska - Francja, Francja - Polska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.07.2010 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 super, biore wszystko wczoraj bylam podlamana, a dzis sobie powtarzam ze nie takie rzeczy ludzie przewoza. Dam rade te meble zaciagnac do polski, a jak nie to minister finansow to silny chlop, plecy zdrowe ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 07.07.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 ja też mogę Ci dać namiary na firmę mojego znajomego, jeśli chcesz to napisz mi proszę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 08.07.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 taka kasa za płytę?!?! zwariowali no zwariowali!! już cena blatów woła o pomstę do nieba - sorry, ale przy blacie to się nie napracują. Też od razu pomyślałam o 'naszym' zdolnym stolarzu Trzymam kciuki za bardziej pozytywne wyceny i to z drewna, z drewna!! Co do transportu to poszukałabym w firmach spedycyjnych z Twoich okolic, może znajdzie się tir, który jedzie z ładunkiem do Francji, a wraca na pusto? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.07.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 oj zwariowali, zebys wiedziala ! ale nie trace nadziei na ludzka wycene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.07.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Angie! Spiesz się z tymi płytkami ,bo w sierpniu w fabryce na pewno mają urlopy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.07.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Rewelacyjnie wyszły Ci te świeczniki,a i żyrandol do Twojego domu pasuje jak ulał .Jeżeli chodzi o plytki to ja rok temu przechodziłam ten sam horror.Ale w końcu się udało ,tylko niestety musiałam ostatecznie kupić 1 gat,co zdecydowanie nadszarpnęło mój budzecik.Nie bylo czasu na czekanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.07.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 kurka nie strasz mnie bo mnie naprawde stary zabije ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.07.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 beatko, a material na kanape i fotele moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.07.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Bardzo piękny .... Będziesz miała cudowne ,klimatyczne wnętrza Ty to już praktycznie jesteś umeblowana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts