googulek 29.08.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Jejku dziekuje bardzo !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.08.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisz proszę jeszcze, co to za kolor na ścianie w sypialni? Śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.08.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Googulku, ja już ledwo żyję Idę się wody napić bo mi w gardle zaschło. Kawał dobrej roboty i nieoceniona Ty i nieocenione Twoje cudowne przedmioty, rzeczy, dodatki, bibeloty!!!! Ratunku!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.08.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 kolor to ''drefujace drewno'' firmy BONDEX. tak ja z deska, ten sam w calej chatce, za bardzo sie nie wysililam a ze swiatlo pada zawsze inaczej to i kolor sie pieknie mieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 29.08.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Googulku, muszę to powiedzieć, jesteś przepiękną kobietą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.08.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 agus, chyba sobie jaja robisz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 29.08.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 otworzyłam sobie i dziennik i komentarze ...żeby znów nie wparadować na salony mam nadzieję że sobie poradzę ...jak nie jestem usprawiedliwiona ...zarzyłam nienormowanej porcji nowego domku ...i o ile byłam odurzona po łazienkach ...marmur którego jeszcze 15 minut temu byłam przeciwnikiem pokazał jakąś inną twarz ...wow ...to rzeczona ławeczka załatwiła mnie na amen ...:) gogulku odpoczywałaś w te wakacje w bardzo czynny sposób ...ale coś mi mówi że zadowolona jesteś :) hmmm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 29.08.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 :jawdrop:a no i ...ale masz cholero ślepia ...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.08.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Aga ma rację, a kolor na ścianach idealny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.08.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Angie, ale u Ciebie pięknie!!! A kociak przesłodki Dechy na podłogach bardzo ładnie się prezentują. Łóżko w sypialni tez mi się podoba - czy kupione było w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 30.08.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 co tu gadać, taka prawda, czysta prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 30.08.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Ja się podpisuję pod wszystkimi zachwytami, a uważam się za bardziej uprzywilejowaną, bo widziałam osobiście domek i jego Panią. Wszystko niesamowite Co do koteczki, ja głosuję na Penelopę - bo "Penny Black" od razu nasuwa się na jej widok. Angie Weronko - powiedz, czy na ścianach na dole jest ten sam kolor, co w sypialniach na górze? Jeżeli nie, to podaj, please. Co do łazienek - rzeczywiście dolna wyszła lepiej niż górna ALE obydwie podobają mi się BARDZO! PIęknie napisałaś odę do męża. Pokaż mu to koniecznie, bo oni potrzebują takich wzmocnień. ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.08.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 aniu, kolor scian ten sam wszedzie, tzn ''Dryfujace drewno'' Bondexa. Kurka zaczynam sie zastanawiac czy ta lazienka na gorze, nie jest za bardzo ''przesadzona'' dekorami itp... Cos mi sie wydaje ze chyba przedobrzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.08.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Googulku, a oto komentarz do Twoich wnętrz, a szczególnie do sypialni i jadalni :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: JEST BOSKO!!!!!!!!!! podpisuję się pod tym, obiema łapkami!!! cieszy człowieka czyjeś szczęście, jakoś tak lepiej na serduchu się robi! kicia istna moja Klarcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynka 30.08.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 MOJE WNĘTRZA, MOJE KLIMATY, OJJJJJJJJ jak cudnie! googulku co to za płytka, bo przeczytałam cały wątek i nie mogę odnaleźć, albo ślepa jestem znalazłam tylko cenę 53euro http://img545.imageshack.us/i/033o.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.08.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Ojej, obejrzałam zdjęcia i się rozpływam w zachwytach. Wszystko mi się podoba (ale najbardziej chyba kicia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
77iwona 30.08.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Ojej, obejrzałam zdjęcia i się rozpływam w zachwytach. Wszystko mi się podoba (ale najbardziej chyba kicia ) A ja nie widzę żadnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 31.08.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 MOJE WNĘTRZA, MOJE KLIMATY, OJJJJJJJJ jak cudnie! googulku co to za płytka, bo przeczytałam cały wątek i nie mogę odnaleźć, albo ślepa jestem znalazłam tylko cenę 53euro http://img545.imageshack.us/i/033o.jpg/ to jest seria Maya lub Azteca z wloskiej fabryki Settecento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 31.08.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 googulku moje szczere gratulacje, wykonaliście naprawdę kawał dobrej roboty. Wnetrza robia sie klimatyczne i cieple. Zazdroszcze tych wszystkich dodatków, tkanin, ja ciągle mam do nich daleko. Teraz juz tylko walizki wstawić i cieszyć się i cieszyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 31.08.2010 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 dziekuje ci bardzo Kasiorku gratulacje przekaze mezowi bo patrzac na jego prace dziekuje bogu ze mam takiego fachowca w domu do tej pory jak klienci do niego wydzwaniali z podziekowaniami to sie lekko podsmiewalam a dzis go podziwiam za to ze tak kocha to co robi i ze tyle staran wklada w kazde zlecenie, nawet moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts