Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Googulek, jak u Ciebie pięęęęęknie! Mogłaby mieć dokładnie tak samo ;)

Szkoda, że dokonałam tylu znaczących zmian, bo elewację mogłabym ściągnąć od Ciebie, i wnętrza także :p

U nas już są fundamenty i dziś zaczynamy iść w górę, więc już coś widzę, i ostatnia chwila na zmiany.

Jeżeli to nie tajemnica to mogłabyś napisać ile zapłaciliście za okna? Początkowo mieliśmy plan na nieco inne, ze szprosami, ale wciąż nie mogę się zdecydować. Brak mi szczególnie koncepcji na wielkie okno które powstało po zmianie kształtu wykusza.

Za dużo teraz decyzji co podjęcia na raz i mam niezły mętlik w głowie, chyba czas założyć dziennik ;)

nie pamietam dokladnie meciu, ale wydaje mi sie ze za okna zaplacilismy ok 12-13 tys.

A na dziennik jak najbardziej pora ! jestem bardzo ciekawa twoich zmian, jak bedziesz miala chwilke to opisz co zes nawymyslala :)

To chyba niewiele. Masz może namiary na firmę z której okna zamawialiście?

Napisałam troszkę tu:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?49786-Dom-w-szkar%C5%82atkach-Archonu-prosz%C4%99-o-opinie/page2&highlight=szkar%C5%82atkach

wlasnie czytalam :) my okna bralismy w naszych okolicach, firma BEMA ze swiebodzina. Wyceny mielismy robione w M&S i DAKO (najtaniej i chbya dobra jakosc/cena). Gdyby DAKO robil wtedy te profile ozdobne to zamowilabym u nich, ale oni mieli ozdobne glowice ale tylko ''grecko rzymskie'', nie bardzo pasujace do mojej wiejskiej chatki :)

Niezależnie od Twojej decyzji powiem Ci co ja bym zrobiła-wzięłabym go bez zmrużenia oka!!:):)Mnie teraz wzięło na kupowanie ręczników i pościeli kolorystycznie zgranej z otoczeniem.Niewątpliwie są to rzeczy nieodzowne w przypadku kiedy bielizna wylewa się wręcz z szafy:);)Ale jak tiu nie brać ,jak ręczniki z 25 zł przecenili na 4,50,a pościel z 229 na 95zł

pewnie, ale takie arguemnty tylko my kobietkki jestesmy w stanie zrozumiec :) mojemu staremu nic nie jest potrzebne, do dzis ma recznik ktory mamusia mu zapakowala jak przyjechal do mnie do francji - po prostu patetyczne :)

Wiesz ,górę biorą sentymenty:):)Ja to dzisiaj szybciutko z samochodu zakupy do praleczki ,coby nie było ,ze znowu coś przytargałam,a dopiero co wczoraj zaczęłam zarabiać .......

Wiesz ,górę biorą sentymenty:):)Ja to dzisiaj szybciutko z samochodu zakupy do praleczki ,coby nie było ,ze znowu coś przytargałam,a dopiero co wczoraj zaczęłam zarabiać .......

e no to dobra jestes !!! :) pomysl z pralka zapisany co by ministra finansow serduszko nie bolalo :) tyle ze talrzy w ten sposob nie przemyce....