googulek 06.09.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 no dobra, bede grzeczna dziewczynka i spokojnie sie przespie, a jutro pomysle co dalej jezeli mi nie przejdzie to kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.09.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 ano właśnie i to jest najlepszy sposób na szaleństwa internetowe grzeczna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 07.09.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Googulek, jak u Ciebie pięęęęęknie! Mogłaby mieć dokładnie tak samo Szkoda, że dokonałam tylu znaczących zmian, bo elewację mogłabym ściągnąć od Ciebie, i wnętrza także U nas już są fundamenty i dziś zaczynamy iść w górę, więc już coś widzę, i ostatnia chwila na zmiany. Jeżeli to nie tajemnica to mogłabyś napisać ile zapłaciliście za okna? Początkowo mieliśmy plan na nieco inne, ze szprosami, ale wciąż nie mogę się zdecydować. Brak mi szczególnie koncepcji na wielkie okno które powstało po zmianie kształtu wykusza. Za dużo teraz decyzji co podjęcia na raz i mam niezły mętlik w głowie, chyba czas założyć dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 nie pamietam dokladnie meciu, ale wydaje mi sie ze za okna zaplacilismy ok 12-13 tys. A na dziennik jak najbardziej pora ! jestem bardzo ciekawa twoich zmian, jak bedziesz miala chwilke to opisz co zes nawymyslala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 07.09.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 nie pamietam dokladnie meciu, ale wydaje mi sie ze za okna zaplacilismy ok 12-13 tys. A na dziennik jak najbardziej pora ! jestem bardzo ciekawa twoich zmian, jak bedziesz miala chwilke to opisz co zes nawymyslala To chyba niewiele. Masz może namiary na firmę z której okna zamawialiście? Napisałam troszkę tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?49786-Dom-w-szkar%C5%82atkach-Archonu-prosz%C4%99-o-opinie/page2&highlight=szkar%C5%82atkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 wlasnie czytalam my okna bralismy w naszych okolicach, firma BEMA ze swiebodzina. Wyceny mielismy robione w M&S i DAKO (najtaniej i chbya dobra jakosc/cena). Gdyby DAKO robil wtedy te profile ozdobne to zamowilabym u nich, ale oni mieli ozdobne glowice ale tylko ''grecko rzymskie'', nie bardzo pasujace do mojej wiejskiej chatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 07.09.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Dzięki, piękne są, i mają też drewniane Muszę w takim razie ich poprosić o wycenę do nas w różnych opcjach Kiedy teraz będziecie w Polsce? Jak masz więcej zdjęć to wklejaj, świetna inspiracja, i miło oko nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 teraz bedziemy chyba w listopadzie. Pisze chyba, bo to zalezy od montazu kuchni. Zamowilismy kuchnie u naszego forumowego dziobaka, pojedziemy wiec jak da znac ze jest gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
O-lga 07.09.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Oj ten niebieski komplecik jest cudny.U mnie wywołałby raczej zaostrzenie choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.09.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 No przybiegłam sprawdzić jak się sprawy mają z porcelaną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 wciaz mysle, namietnie mysle i tak sobie wymyslilam ze pojde na calosc : zaproponuje babce 50 euro, jak sie zgodzi to kupie, jezeli nie to zaczne szukac nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.09.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Niezależnie od Twojej decyzji powiem Ci co ja bym zrobiła-wzięłabym go bez zmrużenia oka!!:)Mnie teraz wzięło na kupowanie ręczników i pościeli kolorystycznie zgranej z otoczeniem.Niewątpliwie są to rzeczy nieodzowne w przypadku kiedy bielizna wylewa się wręcz z szafy:);)Ale jak tiu nie brać ,jak ręczniki z 25 zł przecenili na 4,50,a pościel z 229 na 95zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 pewnie, ale takie arguemnty tylko my kobietkki jestesmy w stanie zrozumiec mojemu staremu nic nie jest potrzebne, do dzis ma recznik ktory mamusia mu zapakowala jak przyjechal do mnie do francji - po prostu patetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 a z serii rzeczy niezbednych, oto moje nowe lustereczko : http://a.imageshack.us/img80/6043/0562806382.th.jpg' alt='0562806382.th.jpg'> w piatek odbieram i zrobie lepsze zdjecie bo z tego niewiele widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.09.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 pewnie, ale takie arguemnty tylko my kobietkki jestesmy w stanie zrozumiec mojemu staremu nic nie jest potrzebne, do dzis ma recznik ktory mamusia mu zapakowala jak przyjechal do mnie do francji - po prostu patetyczne Wiesz ,górę biorą sentymenty:):)Ja to dzisiaj szybciutko z samochodu zakupy do praleczki ,coby nie było ,ze znowu coś przytargałam,a dopiero co wczoraj zaczęłam zarabiać ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.09.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Ale ładne to lustereczko,tez takie kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Wiesz ,górę biorą sentymenty:):)Ja to dzisiaj szybciutko z samochodu zakupy do praleczki ,coby nie było ,ze znowu coś przytargałam,a dopiero co wczoraj zaczęłam zarabiać ....... e no to dobra jestes !!! pomysl z pralka zapisany co by ministra finansow serduszko nie bolalo tyle ze talrzy w ten sposob nie przemyce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.09.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 :lol2:Od razu do zmywary ładuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 O i to jest rozsadna mysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.09.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 :lol2:Od razu do zmywary ładuj. Ach te baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts