Eiremjp 08.09.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 hej sąsiadko dawno mnie tu nie było, widzę, że już po przeprowadzce, oglądałam Twoje piękne, jasne wnętrza - bardzo mi się podobają, masz naprawdę super gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 10.09.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 We Francji nie podobało? chyba nie ma takiej możliwości:)Ale w domku miło i przytulnie i tak romantycznie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 10.09.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 We Francji nie podobało? chyba nie ma takiej możliwości:)Ale w domku miło i przytulnie i tak romantycznie gratuluję Dokładnie to samo chciałam napisać Nie denerwuj się, będzie zachwycona, nie może być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.09.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Mam nadzieje ze macie racje dziewuszki. Ja to jakas psychiczna jestem, od tygodnia szoruje wszystkie katy w mieszkaniu, piore co sie da i co tylko mi w rece wpadnie. Latam ze sprayem odkazajacym jakby jakas zaraza w domu panowala. A to wszystko bo jedzie kolezanka. Moj maz sie smieje ze nie szalalam tak od odwiedzin jego mamy, ktore zreszta zapamietam bo zajrzala skubana pod nasze lozko i krzyknela ''o boze jakie koty'' (koty kurzu ma sie rozumiec) !!! MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 16.09.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Hehehe, ale to tylko o niej świadczy jaka z niej "wspaniała" i wścibska baba . I witam się , bo pierwszy raz się wpisuję, ale czytam już od dłuższego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 18.09.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 ... następnym razem jak teściowa zaglądając pod łóżko powie "o boże jakie koty..." to włóż głowę pod łóżko i głośno krzyknij " PSSSSIIIIIIIIKK !!" A propos kotów, jak Kicia dostała na imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.09.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Angie ,nie wiem ,czy Ty dobrze robisz budując się blisko teściowej.Ja mam swoją 350 km i nie narzekam .Jest najukochańsza po słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.09.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 ... następnym razem jak teściowa zaglądając pod łóżko powie "o boże jakie koty..." to włóż głowę pod łóżko i głośno krzyknij " PSSSSIIIIIIIIKK !!" A propos kotów, jak Kicia dostała na imię? a no wygraly dzieciaki i jest luna a ja na nia wolalam kicia nawet nie wiedzialam ze mozna sie az tak do takiego ''pchlarza'' przywiazac. Maz jak robi liste na zakupy (bo on z tych cholernie zorganizowanych), to na pierwszym miejscu wpisuje ''jedzenie kot a na drugim piasek kot'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.09.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Angie ,nie wiem ,czy Ty dobrze robisz budując się blisko teściowej.Ja mam swoją 350 km i nie narzekam .Jest najukochańsza po słońcem no wlasnie, musze cos pomyslec... Juz wiem, wybuduje nowy dom, duzo dalej od ukochanej tesciowej zastanawia mnie tylko fakt ze moj maz sie bardzo dogaduje z moja mama, czasami nawet lepiej niz ja. moze wlasnie gorzej byc tesciowa gdy sie ma syna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.09.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 walcze na ebay'u o debowa witrynke dla kolezanki z polski. Dla koneserow jest z firmy FLAMANT HOME INTERIOR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.09.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 No i wywalczylam, 276 euro. YES, YES, YES !!!! Mysle ze smialo jest tych pieniedzy warta, bo meble Flamant to naprawde wyzsza polka ale bedzie sie cieszyc !!! <a href=http://img137.imageshack.us/img137/4833/b2jwmqgbgkkgrhqjjierrru.jpg' alt='b2jwmqgbgkkgrhqjjierrru.jpg'> Uploaded with ImageShack.us ladna czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.09.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Hehehe, ale to tylko o niej świadczy jaka z niej "wspaniała" i wścibska baba . I witam się , bo pierwszy raz się wpisuję, ale czytam już od dłuższego czasu. Witam kolejna kobitke i lece kuknac do twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 18.09.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 no cóż wlazłam na własną odpowiedzialnosc ...to mam ...mebelek z moich marzeń sypialnianych ...wiem uznasz to za świętokradztwo ale na tych półeczkach widzę grube ręczniki ...kosze ratanowe i jakies zabłąkane albumy ...może i wazonik ot tak dla smaczku ...ale juz ocknęłam siem ...to twój mebelek ... sliczny jak wszystkie wynorane przez ciebie cuda ...chyba jednak zrobie prawko na taki duży samochód co zawsze serce mi staje jak mnie mija i bedę zwozic to co ty wynorasz ...mysle że ze dwa kursy przed dachowaniem dam rade zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 18.09.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 jeszcze na chwile bo przeczytałam o twoich niepokojach przed wizytą koleżanki ...kochanie odpuść ...zwyczajnie daj na luz a wszystko pójdzie tak jak trzeba jak będziesz wychodzić z siebie to po ich wyjeździe padniesz ze stresu a to ma być czysta ...przyjemnośc ...pobycia z kims kogo lubisz ...i kto lubi ciebie a nie ma nic z teściowej i pod łóżko nie zajrzy ... jak odwiedzam psiapsióły to zaprawdę powiadam mam w nosie czy w szufladach sztućce stoją na baczność ... czysta pachnąca pościel ... spacerki ...cos dla oka ze skorupek w sensie architektury ...cos dla ducha w sensie sklepu i wspólne pitraszenie ... a z autopsji nie ma co zarywac zbyt mocno nocy bo zmeczenie dokuczy ... ...lepiej ??? ...hmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.09.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Googule mebelek pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 19.09.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Witam,podglądam domek od 2 tygodni i jestem zachwycona.Mam pytanie odnośnie płytek w kuchni,podobają mi się ,a w wątku nie moge doczytać co to sa za płytki(bo było kilka propozycji).Jesli można to firmę,rodzaj i ewnetualny koszt i gdzie dostać można.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.09.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 witaj madzikma w kuchni mamy trawertyn chiaro i noce z firmy petra antiqua. Metr kosztowal chyba ok. 150 zl a kupowalismy go w hurtowni Yeti w warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 20.09.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Googulek, ja już chyba o to kiedyś pytałam, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć czy była odpowiedź. Nie podnosiliście przypadkiem ścianki kolankowej? Czy były jakieś zmiany w konstrukcji dachu? Przy tarasie chcemy zrobić dodatkowe zadaszenie, ale nie wiem czy zmieści się pod dachem. U Was to wygląda jakby korzystniej niż na wizualizacji archonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.09.2010 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 witaj meciu, nie u nas nie bylo zadnych zmian w konstrukcji dachu, scianki kolankowej tez nie podnosilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.09.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 hej Angie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts