Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam nadzieje ze macie racje dziewuszki. Ja to jakas psychiczna jestem, od tygodnia szoruje wszystkie katy w mieszkaniu, piore co sie da i co tylko mi w rece wpadnie. Latam ze sprayem odkazajacym jakby jakas zaraza w domu panowala. A to wszystko bo jedzie kolezanka. Moj maz sie smieje ze nie szalalam tak od odwiedzin jego mamy, ktore zreszta zapamietam bo zajrzala skubana pod nasze lozko i krzyknela ''o boze jakie koty'' (koty kurzu ma sie rozumiec) !!! MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!!

... następnym razem jak teściowa zaglądając pod łóżko powie "o boże jakie koty..." to włóż głowę pod łóżko i głośno krzyknij " PSSSSIIIIIIIIKK !!"

A propos kotów, jak Kicia dostała na imię?

a no wygraly dzieciaki i jest luna :) a ja na nia wolalam kicia :) nawet nie wiedzialam ze mozna sie az tak do takiego ''pchlarza'' przywiazac. Maz jak robi liste na zakupy (bo on z tych cholernie zorganizowanych), to na pierwszym miejscu wpisuje ''jedzenie kot a na drugim piasek kot'' :)

Angie ,nie wiem ,czy Ty dobrze robisz budując się blisko teściowej.Ja mam swoją 350 km i nie narzekam .Jest najukochańsza po słońcem

no wlasnie, musze cos pomyslec... Juz wiem, wybuduje nowy dom, duzo dalej od ukochanej tesciowej :) zastanawia mnie tylko fakt ze moj maz sie bardzo dogaduje z moja mama, czasami nawet lepiej niz ja. moze wlasnie gorzej byc tesciowa gdy sie ma syna ?

No i wywalczylam, 276 euro. YES, YES, YES !!!! Mysle ze smialo jest tych pieniedzy warta, bo meble Flamant to naprawde wyzsza polka :) ale bedzie sie cieszyc !!!

<a href=http://img137.imageshack.us/img137/4833/b2jwmqgbgkkgrhqjjierrru.jpg' alt='b2jwmqgbgkkgrhqjjierrru.jpg'>

Uploaded with ImageShack.us

ladna czy nie ?

no cóż wlazłam na własną odpowiedzialnosc ...to mam ...mebelek z moich marzeń sypialnianych ...wiem uznasz to za świętokradztwo ale na tych półeczkach widzę grube ręczniki ...kosze ratanowe i jakies zabłąkane albumy ...może i wazonik ot tak dla smaczku ...ale juz ocknęłam siem ...to twój mebelek ...:) sliczny jak wszystkie wynorane przez ciebie cuda :) ...chyba jednak zrobie prawko na taki duży samochód co zawsze serce mi staje jak mnie mija i bedę zwozic to co ty wynorasz :) ...mysle że ze dwa kursy przed dachowaniem dam rade zrobić:)

jeszcze na chwile bo przeczytałam o twoich niepokojach przed wizytą koleżanki ...kochanie odpuść ...zwyczajnie daj na luz a wszystko pójdzie tak jak trzeba jak będziesz wychodzić z siebie to po ich wyjeździe padniesz ze stresu a to ma być czysta ...przyjemnośc ...pobycia z kims kogo lubisz ...i kto lubi ciebie a nie ma nic z teściowej :) i pod łóżko nie zajrzy :) ... jak odwiedzam psiapsióły to zaprawdę powiadam mam w nosie czy w szufladach sztućce stoją na baczność ... czysta pachnąca pościel ... spacerki ...cos dla oka ze skorupek w sensie architektury ...cos dla ducha w sensie sklepu i wspólne pitraszenie ... a z autopsji nie ma co zarywac zbyt mocno nocy bo zmeczenie dokuczy ...:) ...lepiej ??? ...hmmm....

Googulek, ja już chyba o to kiedyś pytałam, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć czy była odpowiedź. Nie podnosiliście przypadkiem ścianki kolankowej? Czy były jakieś zmiany w konstrukcji dachu?

Przy tarasie chcemy zrobić dodatkowe zadaszenie, ale nie wiem czy zmieści się pod dachem. U Was to wygląda jakby korzystniej niż na wizualizacji archonu ;)