Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ piękna ta witrynka Flamanta. Następna dla mnie poproszę, możesz doliczyć sobie % do ceny. cmok

aniu, naprawde jest piekna ! lity dab, ciezka jak cholera, nie ma w niej ani jednego gwozdzia, wszystko polaczone na czopy i kolki !!! zaczynam zalowac ze sobie nie zostawilam :) w kazdym razie przyjaciolka jest zachwycona, a to jest najwazniejsze !

u dziobaka!??! :)))) to ja jestem potrójnie ciekawa efektu końcowego!!! zazdroszczę i gratuluję!!

ja tez jestem bardzo ciekawa efektu koncowego ! w kazdym razie nasz dziobaczek ceny ma normalne, zna sie na robocie, coz wiecej chciec :) ? powiem ci szczerze ze jak dostalam wycene AKAN to sie zalamalam. Ale nie na tyle zeby nie zrobic wszystkiego aby miec kuchnie swoich marzen :) dziobaczek dobrze zrobil ze wrocil do polski :)

hej:) goscie wyjechali ? ... kanapa zapowiada się dobrze ...:) ...tylko czemu zrobili jej zdjęcie w samochodzie ... i zupełnie nie wiem czemu ci do nich serducho nie bije ... :) ładne bez ściemy ...

serwis wybrałabym biały ... wiem musztarda po obiedzie ale w czasie bidy netu zdjęcia czasami mi nie wchodza i w miejscu twoich serwisów miałam krzyż ...czerwony ...

hej konstancjo :) tak goscie pojechali, fajnie bylo ! czulam sie jak na wakacjach, jak turysta w obcym kraju :)

zdjecie kanapy robione w sammochodzie bo jak sie jest skazanym na laske innych to inaczej byc nie moze. Odbieral ja tesciu, prosilismy o zdjecie to nam odpowiedizla zebysmy nie ''sra ....li ogniem'' ! przeslal co chcial a my chociaz z takich zdjec sie cieszymy :)

a kanapa jest fajna ale nie dla mnie. Jakos jej nie widze u siebie, nie moja bajka i juz ! mysle ze troche z nami pomieszka bo nie bede miala kasy na ektorpa, a potem pomysle co z nia dalej robic.

Postanowilam tez sprobowac nawiazac kontakt z firma ktora w naszych okolicach sprzedaje meble stylowe i zajmuje sie renowacja. Sa zainteresowani moimi mebelkami. teraz jak cos fajnego wynajde mam i przeslac zdjecie a oni beda mi mowic czy kupowac czy nie i za ile. Nie chodzi mi tutaj o zarobek (bo prace mam inna :) ) ale po prostu sie martwie, co ja biedna bede robila jak juz skoncze sie urzadzac??? Uwielbiam to szperanie, kupowanie starych meble a tu nagle mialabym przestac?

A serwisu nie kupilam zadnego, bo sie nie dogadalam co do ceny. Troszke zaluje ale sie pocieszam mysla ze zas sie trafi nastepny :)

alez nic sie nie martw, emocje wyszukiwania możesz kontynuowac dla mnie ... jak tylko zacznę być wypłacalna :) ... o czarodziejskich ektopach tez zamarzam ... ale twoja sofka jest idealna do takiego cichego małego sanktuarium babskiego ... aktualnie poszukuje kozy ... nie tej co daje mleczko:) a tej co daje ciepełko ... mam pare typów a pewnie Jotul wygra ... choć wczoraj znalazłam taki piecyk z firmy na G ... francuska nie pamietam niestety nazwy a nie zapisałam bo cenowo wymiata ... ale był pięknisty ... potem znalazłam jego namiastkę ale małż zobaczył w tym kosz a konkrentnie kontener na smieci i już zawsze śmieci będę w zestawieniu z nim widziała ...

czytalam rano u ciebie z tymi kozami. Usmialam sie z kontenera na smieci bo nigdy bym nie pomyslala ze mozna z tym skojarzyc. Faceci sa zdecydowanie z innej planety :)

z ciekawosci rozejrze sie ile u nas takie kozy kosztuja, choc wydaje mi sie ze sa trudno dostepne bo ostatnio dosc modne, wiec na ''rynku wtornym'' rzadkie :)

joasiu, spokojnie napewno dojda ci twoi fachowcy :) a pozniej to juz z gorki (a czasami pod :) )

kuchni to ja tez jestem bardzo ciekawa. Jak zwykle zamawiana na wariackich papierach bo tak do konca to nie wiem co nasz dziobak mi wyczaruje ale ufam mu w 200 %. Musi byc na tyle piekna zebym w koncu miala ochote na gotowanie :)

... zrobić można ... zedrzeć w niepamięć ten jaskrawy odcień ... poszarzyć i pobielić ... dać szare obicie i nabierze innego wyglądu .. albo mocny akcent stylu paryskiego jak Mycha nazwała ten rodzaj ???? ... fortepianowa czerń włącznie z tapicerką ... ... przydałaby się Rokoko i Lasche i ich wizualki a wtedy zobaczysz czy chcesz :) ... z tego co pamiętam to masz w podobnym klimacie ślicznie zrobiony stolik (dlatego u ciebie widzę opcje pierwszą ) ... jeżeli znajdziesz miejsce gdzie ta sofka może indywidualnie zaistnieć aby sobie na niej przycupnąc to ... zwłaszcza za takie pieniążki ...bierz ... wiemy juz że Liberon odetnie ją od obecnej pałacowej postaci ...