googulek 21.09.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 witaj pani konstancjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.09.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 wow ...a skąd ta pani ... heeee... pani Angie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 24.09.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ależ piękna ta witrynka Flamanta. Następna dla mnie poproszę, możesz doliczyć sobie % do ceny. cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 27.09.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 u dziobaka!??! ))) to ja jestem potrójnie ciekawa efektu końcowego!!! zazdroszczę i gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 27.09.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Ależ piękna ta witrynka Flamanta. Następna dla mnie poproszę, możesz doliczyć sobie % do ceny. cmok aniu, naprawde jest piekna ! lity dab, ciezka jak cholera, nie ma w niej ani jednego gwozdzia, wszystko polaczone na czopy i kolki !!! zaczynam zalowac ze sobie nie zostawilam w kazdym razie przyjaciolka jest zachwycona, a to jest najwazniejsze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 27.09.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 u dziobaka!??! ))) to ja jestem potrójnie ciekawa efektu końcowego!!! zazdroszczę i gratuluję!! ja tez jestem bardzo ciekawa efektu koncowego ! w kazdym razie nasz dziobaczek ceny ma normalne, zna sie na robocie, coz wiecej chciec ? powiem ci szczerze ze jak dostalam wycene AKAN to sie zalamalam. Ale nie na tyle zeby nie zrobic wszystkiego aby miec kuchnie swoich marzen dziobaczek dobrze zrobil ze wrocil do polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 28.09.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 hej:) goscie wyjechali ? ... kanapa zapowiada się dobrze ... ...tylko czemu zrobili jej zdjęcie w samochodzie ... i zupełnie nie wiem czemu ci do nich serducho nie bije ... ładne bez ściemy ... serwis wybrałabym biały ... wiem musztarda po obiedzie ale w czasie bidy netu zdjęcia czasami mi nie wchodza i w miejscu twoich serwisów miałam krzyż ...czerwony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.09.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 hej konstancjo tak goscie pojechali, fajnie bylo ! czulam sie jak na wakacjach, jak turysta w obcym kraju zdjecie kanapy robione w sammochodzie bo jak sie jest skazanym na laske innych to inaczej byc nie moze. Odbieral ja tesciu, prosilismy o zdjecie to nam odpowiedizla zebysmy nie ''sra ....li ogniem'' ! przeslal co chcial a my chociaz z takich zdjec sie cieszymy a kanapa jest fajna ale nie dla mnie. Jakos jej nie widze u siebie, nie moja bajka i juz ! mysle ze troche z nami pomieszka bo nie bede miala kasy na ektorpa, a potem pomysle co z nia dalej robic. Postanowilam tez sprobowac nawiazac kontakt z firma ktora w naszych okolicach sprzedaje meble stylowe i zajmuje sie renowacja. Sa zainteresowani moimi mebelkami. teraz jak cos fajnego wynajde mam i przeslac zdjecie a oni beda mi mowic czy kupowac czy nie i za ile. Nie chodzi mi tutaj o zarobek (bo prace mam inna ) ale po prostu sie martwie, co ja biedna bede robila jak juz skoncze sie urzadzac??? Uwielbiam to szperanie, kupowanie starych meble a tu nagle mialabym przestac? A serwisu nie kupilam zadnego, bo sie nie dogadalam co do ceny. Troszke zaluje ale sie pocieszam mysla ze zas sie trafi nastepny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.09.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 co do tego ze sie trafi pewna jestem na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.09.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 alez nic sie nie martw, emocje wyszukiwania możesz kontynuowac dla mnie ... jak tylko zacznę być wypłacalna ... o czarodziejskich ektopach tez zamarzam ... ale twoja sofka jest idealna do takiego cichego małego sanktuarium babskiego ... aktualnie poszukuje kozy ... nie tej co daje mleczko:) a tej co daje ciepełko ... mam pare typów a pewnie Jotul wygra ... choć wczoraj znalazłam taki piecyk z firmy na G ... francuska nie pamietam niestety nazwy a nie zapisałam bo cenowo wymiata ... ale był pięknisty ... potem znalazłam jego namiastkę ale małż zobaczył w tym kosz a konkrentnie kontener na smieci i już zawsze śmieci będę w zestawieniu z nim widziała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.09.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 czytalam rano u ciebie z tymi kozami. Usmialam sie z kontenera na smieci bo nigdy bym nie pomyslala ze mozna z tym skojarzyc. Faceci sa zdecydowanie z innej planety z ciekawosci rozejrze sie ile u nas takie kozy kosztuja, choc wydaje mi sie ze sa trudno dostepne bo ostatnio dosc modne, wiec na ''rynku wtornym'' rzadkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 30.09.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Kanapę chętnie bym kupiła ale nie mam gdzie postawić ,dach dopiero robię .Robię to wielkie słowo bo od miesiąca fachowcy idą.Ale pięknie u Ciebie a kuchni jestem bardzo ciekawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.09.2010 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 joasiu, spokojnie napewno dojda ci twoi fachowcy a pozniej to juz z gorki (a czasami pod ) kuchni to ja tez jestem bardzo ciekawa. Jak zwykle zamawiana na wariackich papierach bo tak do konca to nie wiem co nasz dziobak mi wyczaruje ale ufam mu w 200 %. Musi byc na tyle piekna zebym w koncu miala ochote na gotowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.09.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Angie na tę twoją kuchnię to czekam chyba bardziej niż ty ... zapewniam to możliwe ... i chyba antydepresanty zacznę łykac bo tyle tych kuchni juz mna trzepnęło a tu jeszcze ty szykujesz i to nie będzie lekka batalia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.09.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 oj to dziobak musi sie spisac !!! wieczorem wrzuce fotke laweczki przy ktorej sie siada i odbiera telefon np. Powiecie czy warto kupowac. OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.09.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.09.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 chodzi o ten mebelek : http://img228.imageshack.us/img228/9866/chaisetapisse.jpg' alt='chaisetapisse.jpg'> Uploaded with ImageShack.us kosztuje 40 euro, czyli jakies 160 zl. Brac czy nie? myslicie ze mozna cos fajnego jeszcze z niego zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.09.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 ... zrobić można ... zedrzeć w niepamięć ten jaskrawy odcień ... poszarzyć i pobielić ... dać szare obicie i nabierze innego wyglądu .. albo mocny akcent stylu paryskiego jak Mycha nazwała ten rodzaj ???? ... fortepianowa czerń włącznie z tapicerką ... ... przydałaby się Rokoko i Lasche i ich wizualki a wtedy zobaczysz czy chcesz ... z tego co pamiętam to masz w podobnym klimacie ślicznie zrobiony stolik (dlatego u ciebie widzę opcje pierwszą ) ... jeżeli znajdziesz miejsce gdzie ta sofka może indywidualnie zaistnieć aby sobie na niej przycupnąc to ... zwłaszcza za takie pieniążki ...bierz ... wiemy juz że Liberon odetnie ją od obecnej pałacowej postaci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.09.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Masz racje koni, nie bede se zalowac. A co pozniej to pomysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.09.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Angie, ależ Ty masz szczęście do wyszukiwania mebelków w dobrych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts