lasche 02.11.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Masz tempo dziewczyno Lampka - jak wspomnialam u siebie popieram pomysl zmiany klosza na jednolity. Sama popelnilam wzorzyste zaslony raz i zaluje do dzis choc ladnei dosc drogie byly to opatrzyly sie bardzo szybko. Stol - bajka ... ale jaki wy swietny balkon macie no i widoki ... Smietniczek - ma swoj urok przez te bobasy na przodzie ... no mnie takie obrazki zawsze rozczulaja ... taka sentymentalna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 02.11.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Masz tempo dziewczyno Lampka - jak wspomnialam u siebie popieram pomysl zmiany klosza na jednolity. Sama popelnilam wzorzyste zaslony raz i zaluje do dzis choc ladnei dosc drogie byly to opatrzyly sie bardzo szybko. Stol - bajka ... ale jaki wy swietny balkon macie no i widoki ... Smietniczek - ma swoj urok przez te bobasy na przodzie ... no mnie takie obrazki zawsze rozczulaja ... taka sentymentalna jestem nasz balkon to tylko takie skromne 40 m² ale faktycznie bardzo przydatny dla zycia w miescie, maz ma miejsce zeby cos grzebac, dzieciaki zawsze mozna wyslac ''na dwor'' no i kot tez korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 02.11.2010 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 O pięknie wyszło:) stół marzenie, ale jesteście zdolni .Mebelki piękne super pasują do siebie.Udanego wyjazdu i czekam na kuchnię Mam pytanie czy można składać zamówienia na meble;)* ja tez czekam na kuchnie, chociaz na jakies zdjecia co by oko pocieszyc a zamowienia kto wie moze kiedys bede przyjmowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 02.11.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 googulku, trudno za Tobą nadążyć Uwielbiam to. Widzę, że Twój mąż jest równie szalony jak Ty Świetnie razem wyglądacie! A wazse zdobycze za każdym razem powalają. Gdzie wy wynajdujecie takie cuda, i to w dodatku za takie pieniądze? Jak zawsze baaaardzo mi się podoba! Zawsze zaglądam do Ciebie jak chcę się zatopić w marzeniach o cudownych wnętrzach bo moj maz i ja droga Nelli to mislosc nagich w pokrzywach, jak to mowi moja tesciowa od pierwszej klasy szkoly podstawowej tak sie targamy (tesciu juz wtedy mowil do mnie czesc synowa ) i patrzac na nas to faktycznie mam wrazenie ze nawet nasze dzieci sa madrzejesze od nas a mebelki to kupowane na wyprzedazach mebli uzywanych. Jestesmy zgrana ekipa, ja szukam i kupuje a maz je przywraca do zycia niech kazdy robi to co umie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.11.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 nasz balkon to tylko takie skromne 40 m² ale faktycznie bardzo przydatny dla zycia w miescie, maz ma miejsce zeby cos grzebac, dzieciaki zawsze mozna wyslac ''na dwor'' no i kot tez korzysta Ładne mi "skromne" Moje obecne mieszkanie ma niewiele więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 02.11.2010 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 02.11.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja chcę do Francji!!!! 25 euro??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 02.11.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 no to juz ! polazimy po pchlich targach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.11.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Hej Angie! Fantastyczny jest ten stół .To cudowne mieć takiego zdolnego Męża,prawdziwy skarb.Pomyśl ,ile kasy dzięki niemu zaoszczędziłaś. Tylko prosze Cię ,juz więcej może nie pisz o tych cenach,bo z zazdrości poobgryzam sobie świeżo doprawiane pazury:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.11.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 no niby tak beatko, ale co ja zrobie jezeli czasami nie potrafie sie cieszyc z takich dokonan wciaz mi sie wydaje ze ten ze sklepu ladniejszy, bo orginalany a tu marna kopia ja nie chce zamiennika ja chce meble z Country Corner !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.11.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Czasem kopie są o niebo lepiej wykonane niż oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.11.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 pocieszaj mnie Dorfi, pocieszaj moj maz mi zawsze powtarza ''co ja mam jeszcze zrobic zebys byla szczesliwa'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.11.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 No sama widzisz. Taki mąż to SKARB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.11.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 podoba mi sie ten fotel do naszej sypialni. Chca za niego 50 euro, i nic nie utargowalam:( troche drogo, tym bardziej ze obicie do calkowitej wymiany .... http://img408.imageshack.us/img408/9548/fauteuil.jpg' alt='fauteuil.jpg'> Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.11.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 :yes:Ja ci mówię-Szanuj to ,co masz.:yes:i ciesz się każda chwilą,a meble?masz cudowne "zrobione "przez Was,tym większa będzie satysfakcja z zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.11.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 nie piszcie takich rzeczy, bo jeszcze minister finansow to przeczyta i obrosnie mi w piorka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.11.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nie raz chłopa trzeba trochę pogłaskać , a tym bardziej jak tyle bab to zrobi.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.11.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 skubanica !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.11.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Ja też pochwalę męża Twego. Takie masz ładne te meble.... Ja to nawet czasami wzdycham sobie do tych mebelków ale cóż nie ma najmniejszych szans na to żebym choć jeden taki mebelek mogła sobie zakupić a już go odrestaurować to ..... nie ta bajka niestety...... nie ten małż.......Tak więc chwal męża swego bo inaczej w końcu ............... zniechęcisz go i ................wtedy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.11.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) moja droga Andżeliko pisze do Ciebie Andżelika ( te nasze mamy to nie miały innego wyboru czy co???, nie żeby brzydkie były, tylko ...)... Twój mąż to skarb ( chociaż mojemu mężowi też niczego nie brakuje ) stół wyszedł p i ę k n y, a nakrycie czyli talerze wow ( właśnie zrobiłam rundkę po Twoim dzienniku piękny ten wasz domek o piękny ...). Mam do Ciebie prośbę, czy możesz podać mi wymiary abażurku ( ten który kupiłaś ostatnio do tego kinkietu znaleźnego przez męża ) kurcze u nas nie mogę takich małych dostać w Ikea są, ale niestety za duże ( pokazywałam u mnie w galerii, kupiłam dwa śnieżnobiałe do moich kinkietów i to nie jest strzał w dziesiątkę....) a minister finansów niech czyta i obrasta w piórka a co..... Edytowane 3 Listopada 2010 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts