googulek 03.11.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 te klosze maja 14 cm w srednicy. Kupowalam w sklepie ALINEA (cos w rodzaju Ikei) ale widzialam tez takie male u nas w Leroy Merlin, mysle wiec ze w PL tez powinnas znalezc a jak nie to ci kupie a ty odbierzesz jak bedziesz u kolezanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.11.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Dzięki za odpowiedź, a wiesz w LM jeszcze nie byłam ( najbliższy w Krakowie ), ale na pewno będę to poszukam.... co do koleżanki to chyba pojadę na sobotę i niedzielę do niej, a ona przyjeżdża 11 listopada huuraaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.11.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 no widzisz, to kto wie, moze kiedys sie spotkamy w lubuskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.11.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Kolorek wybrany zdecydowanie złamana biel ja też zastanawiam się nad wyborem koloru farby do sypialni i chyba też wybiorę złamaną biel ( w sypialni mam sosnowe mebelki [ jak na razie nie zanosi się na zmiane... jaka szkoda ] ) i ten kolor mi jakoś pasuje...myślałam też o kupnie jednej rolki tapety w kolorze starej stali podobnej do moich doniczek stalowych, które mam w kuchni na parapecie i okleić nią ścianę kominową i ścianę pod oknem dachowym http://www.tapety-artfunk.ig.pl/webcm/tapety_tematyczne tutaj podaję link a tapeta ma nr 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 08.11.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Tapeta bardzo elegancka ja tez mam w sypialni sosnowe mebelki. Sa woskowane i wygladaja naprawde calkiem, calkiem wczoraj moj mezulek zrobil obudowe kominka, taka do dekoracji. Wieczorem postaram sie o zdjecia, chociaz nie jest jeszcze calkiem skonczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.11.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Czekam na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 08.11.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 zdjecia w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.11.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Chylę pokłony nad zdolnościami męża ... kominek pierwsza klasa ...a zbiera zamówienia?? zawsze miałabyś jakiś grosik na nową porcelankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 08.11.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 ty to dobrze myslisz ! bedzie je produkowal hurtowo a ja hurtowo bede kupowala skorupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.11.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 I takim to sposobem oboje rozkręcicie rodzinny biznes dekoracji wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 08.11.2010 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 a tak a propos, myslisz ze takie cos bedzie sie nadawalo na srodek portalu jako dekor? http://img259.imageshack.us/img259/2158/283336thickbox.jpg' alt='283336thickbox.jpg'> Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.11.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No z moją radą to problem jest taki, że ja to pewnie chlapnęłabym tam jakiegoś jelenia z rykowiska ... koniecznie odrapanego albo choćby śrubkę dla mnie piknie jest jak jest ... choć ten dekor nawiązuje stylistycznie do ramy lustra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.11.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 ale pomogłam ... no niech mnie chyba czas spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 08.11.2010 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 jednym slowem mam noc na zastanowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.11.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 I jak mawiała Scarlett "Nie chcę o tym teraz myśleć. Pomyślę o tym jutro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 08.11.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 o dokladnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.11.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 nie wiem czy już pisałam o tym, że masz zdolniachę ..... , kominek piękny...ozdoba jak dla mnie pasuje tylko czy dasz jeszcze coś po bokach, w rogach u góry??? bo ona już sama w sobie jest zdobna i co za dużo to nie zdrowo......naprawdę pięknie wyszedł ten kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 09.11.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 No wlasnie nie wiem maz sie upiera zeby dac dekor na srodku i dwa male po bokach, w tych wycietych kwadracikach. A ja sama nie wiem... Niby przespalam sie z ta mysla ale nic nie wymyslilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.11.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 no to glosujemy ... ja jestem na nie dla ozdob ... no moze ta jedna na przodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 09.11.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 OK, jeden glos oddany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts