monia i marek 09.11.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Angeliko, ja bym już nic nie dawała, a jeśli już, to tylko jakąś rozetę na środku. Obejrzałam w googlach sporo kominków wykonanych w takiej formie - są raczej zupełnie proste. Kwiatowe lub inne roślinne motywy są raczej w yakich portalach, jak u Beauty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.11.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Zerknij zresztą do Dorfi - ma również podobny kominek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?118103-Nasz-domek-czyli-narodziny-Kamili/page3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 09.11.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ... kolejny atak murowany ... żółć mnie zaleje albo co ... Angie najsamprzód stół ... nawet nie jestem w stanie komplementowac "prosze mnie to przytargać do lubuskiego ...nie stac mnie na łażenie w pończosze na fejsie po Paryżu" ... no a jak nie przytarga to niech mnie choc te farbe przytarga bo cudne to okrutnie ... Angie tu sie o całkiem młody pęcherzyk rozchodzi kominek świetny ja bym dała coś geometrycznie wypukłego w te kwadraty a ten decor ... na środek a w zasadzie daj ... choć nie jestem pewna ... ps. ładnie to tak całkiem zdolnego chłopa do Francji nam wywieść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.11.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 jestem za dekorem po środku, albo fajnie byłoby też.... dwie małe ozdoby po bokach i bez dekoru po środku.....na to masz trudny orzech do zgryzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.11.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 googulek, jeszcze raz słowa uznania dla zdolności męża.....i dla Ciebie, że takiego męża masz Moim bardzo skromnym zdaniem, to tylko dwie ozdoby w tych kwadracikach po bokach i nic więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 11.11.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 nie no pomagacie na calego kobitki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.11.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Fiu ,fiu,ale kominczor Ci mężulek wyczarował:jawdrop:szczęczka opada:jawdrop:Angie ,wypowiadam się w sprawie ozdób.Jest to tylko moje zdanie ,ale ja dałabym kosteczki ozdobne w narożnikach i to wsio.No ew,można by dać jakaś geometryczną ozdobę po środku.Ta Twoja aplikacja jest piękna ,ale jakoś do tego kominka mi nie leży .Możesz ją wykorzystać ew.mocując na ścianie ,nad drzwiami itp.. tam ,gdzie będziesz miała mebelki nawiązujące do niej(Kanapy ,fotele) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 21.11.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Obudowa kominka mi się podoba, bo sama mam podobną Gratuluję maszyny do szycia. Szybko złapiesz bakcyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 26.11.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Angie,cudniasta ta Twoja obudowa kominkowa, absolutnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.11.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Kominek subtelny, delikatny piękny....widzę ,że ozdoby na środku jednak nie daliście i dobrze...... Ech okres przed świętami zawsze za wirowany... też tego nie lubię.....a najbardziej tego nie lubi mój portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.11.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Zapomniałam napisać o F O T E L U poluję na taki.... jak coś zauważysz daj koniecznie znać proszę, proszę, proszę, proszę bardzo bardzo bardzo..... A właśnie jaką kuchnię będziesz miała zainteresowałaś mnie bardzo tym tematem oj bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 28.11.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 dziekuje dziewuszki w imieniu mojego meza oczywiscie ozdoby nie dalismy do dzis bo juz teraz jest, nie bylabym soba gdybym jednak nie sprawdzila jak bedzie wygladac ''z'' za chwile wrzuce kilka zdjec. juszczakowka, fotel kupowalam w sklepie Maisons du Monde, mysle ze wysylaja do polski ale napewno nie jest to tani ''interes'', mysle ze lepiej bedzie ci poszukac juz na miejscu, chyba ze cos z uzywanych mebelkow, a wtedy zmiana materilau obiciowego i jest jak nowy wlasnie sie zastanawiam czy do polski tez takiego nie kupic, wiec jak bedzie jakas okazja to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.11.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Superaśny ten konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.11.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Zakupy imponujące....abażurek super wpasowany w kinkiecik.....a o koniku to ja już nic nie będę pisać Kominek dostał kolejne życie z nowym nieco mniej zdobnym ornamentem, a wiesz, że pasuje Właśnie jak byś widziała jakąś staroć.... to mnie bardziej interesuje......ze względów finansowych czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.11.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Wspaniałe zakupy poczyniłaś!! Oświetlenie do łazienki-pierwsza klasa.Kominek z ozdobą pięknie komponuje się z tym zegarem.No ooo,a o koniku to już nie wspomnę..cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.11.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Wpadłam z rewizytą i po prostu szok! Piękny styl, doczytałam, że prosto z Francji... Masz ułatwione zadanie z tymi różnym gadżetam- tu zwykle są marne kopie. Zawsze mi się taki podobał, tylko bałam się skompletowania wszystkiego, bo u nas nadal trudno jest znalezć fajne mebelki... A rama portalu jest prześliczna- bardzo by mi pasowała do sypialni, więc jak już Ci się znudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.11.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 nie ma sprawy jak juz mi sie znudzi to eksport prosto do ciebie albo inaczej moze byc jakas wymiana miedzynarodowa, ja ci portal a ty mi drzwi do garderoby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.11.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 fajne wymiany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.11.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 z toba tez sie dogadam, nie boj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 03.12.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Googulek, rewelacyjna obudowa kominka. Gratulacje dla męża! Ja szukam takiego od kilku miesięcy i nic. Trafiam albo na paskudztwa pozbijane z odpadów, albo na całkiem ładne portale w kosmicznej cenie. Jeśli nie zrobię tego na zamówienie, to mogę pożegnać się z pomysłem. A patrząc na efekt w Twoim salonie, widzę, że warto być upartym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts