googulek 09.12.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 choinka kosztuje 20 euro, jak ja oddasz dostajesz bon na 19 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.12.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Euro za wypożyczenie choinki,qrczę ,opłaca sie .U nas jak wymyślili wypożyczalnie choinek ,to cena za wypożyczenie była wyższa niż cena samej choinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 09.12.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 hmm, dlaczego mnie to nie dziwi... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.12.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Euro za wypożyczenie choinki,qrczę ,opłaca sie .U nas jak wymyślili wypożyczalnie choinek ,to cena za wypożyczenie była wyższa niż cena samej choinki. http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/x_rotflx.gifhttp://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/x_rotflx.gifhttp://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/x_rotflx.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.12.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 hej kobitki, za tydzien jade do PL. Kurka, nie moge sie doczekac !!! Koni, zblizenia ozdob choinkowych masz w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.12.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Ależ ja Ci zazdroszczę ... duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo śniegu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.12.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 zazdraszczaj, zazdraszczaj bo jest czego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.12.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 oj dojrzałam jutowe woreczki na choince ... to się Konstancja ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 12.12.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ..tak się ucieszyłam i zachwyciłam, że omal po raz któryś już nie władowałam się Angie do dziennika:p ... ostatnim przebłyskiem przytomności przeszłam (w ciaputkach ale mysląc o moich kozaczkach bo nazwałaś je takimi francuskimi ... kocham je od dziś jeszcze bardziej ) jednak gdzie trzeba ... zgrzebne ... ale i wytworne w swej prostocie mini woreczki wraz z pozostałymi ozdobami tworzą wyjątkowo urokliwe świąteczne drzewko ... to bardzo korzystna okoliczność losu Angie, że tam dzie mieszkasz stoi się je wcześniej ... możesz się nacieszyć po francusku magią oczekiwania na świeta (oj możesz ... te paryskie szaty ... wspaniałe) a potem ... już za tydzień ... wpadniesz do słowiańskiej wsi i tam przy polskim stole bedziesz czekać na pierwszą gwiazdę ... czy można chcieć więcej ... wiem że zawsze można ... ... szkoda tylko, że te uchwyty kupiłaś ... bo ja tu manufakturę otwieram i chciałam od razu miedzynarodowo wypłynąc ... ... trudno zostane w salonie ... korytko baaardzo mi się podoba ... niestety w mojej kuchni wyglądałoby jak matrioszka na wieży Eiffla ... ale ... biorąc pod uwagę energie i kreatywność mojej suni to istnieje realna ewentualnosc że konieczna będzie wymiana mebli jak dama wydorosleje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2010 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Cieszymy się razem z Tobą googulku i z przyjazdu do Polski i przede wszystkim z nowej kuchni http://imgx.wizaz.pl/forum/images/old_icons/1_jupi.gifhttp://imgx.wizaz.pl/forum/images/old_icons/1_jupi.gif Fajny będziesz miała prezencik na święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 14.12.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Witaj googulku:) dziękuję za wizytę i zapraszam częściej:) masz śliczny dom taki ciepły i z duszą bardzo zachwyciła mnie Twoja porcelana gdzie Ty ją wynajdujesz:)???? ja też mam fisia na tym punkcie;) i piękne słoje! Ciesze się , że w Polsce będziesz na święta:) tak to niestety jest, niby tu się ma dom, tu najbliższa rodzina( w moim przypadku tylko mąż) a jednak nie jest się u siebie, i czuje się to na każdym kroku, tera już nie tyle co na początku , ale jednak.... Wiesz jak widzę tytuł twojego dzienniczka to przychodzi mi na myśl taka myśl, którą raz widziałam: Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął: - Puchatku! - Co Prosiaczku? - Nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za łapkę, - chciałem się tylko upewnić, że jesteś... Pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.12.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 hej domowa, zagladac bede a kibicowac w budowaniu to juz napewno a swoje skorupki porcelanowe to kupuje gdzie sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.12.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Zbliżenia bajeczne..... Zakupów Ci nie zazdroszczę ( jak ja nie lubię robić zakupów świątecznych ), ale jak trzeba to trzeba i nie ma marudzenia....prezentyyyy Cieszę się razem z Wami ,że odwiedzicie stare śmieci ( i ma się rozumieć całkiem nowe wypasione, cudne i dopieszczone siedlisko czyli Chatkę .... I kuchnia nowa jest... już nie mogę doczekać się zdjęęćććć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.12.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Angie wie jak się nie mogę doczekać jej kuchni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.12.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 ja tez sie nie moge doczekac chcialabym byc przy montazu kuchni ale nie damy rady tak wczesnie wyjechac zeby zdazyc przed stolarzem. Jakos sie boje ze przyjade, kuchnia bedzie zamontowana a noz sie okaze ze cos jest nie tak... A teraz zmykam po firanke do lazienki dolnej. Musze jechac do takiej dzielnicy ktorej za bardzo nie lubie, ale nie ma wyjscia, tam maja najwiekszy wybor w materialach. Milgo dnia dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.12.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Angie wie jak się nie mogę doczekać jej kuchni.... dokladnie a jeszcze wczoraj przegladalam znow twoj dziennik a szczegolnie kuchnie ludu jak ja sie boje czy napewno wszystko bedzie ok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.12.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Wszytko będzie jak najbardziej ok.iNACZEJ BYĆ NIE MOŻE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.12.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Oczywiście, że BĘDZIE O.K...i jak ją zobaczysz to oczu od niej nie odciągniesz Kuchnia Beatki też ma to COŚ gdzie oczu OD NIEJ nie można odwrócić ......:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 16.12.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 a u Ciebie jak zwykle cudnie i te zakupy...............no pozazdroscic tylko czy na te wszystkie piekne meble starczy miejsca ? bo ja tu widze wyposazenie do palacyku a nie domu jest cudownie, tak trzymaj ! uwielbiam zagladac do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.12.2010 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 dzieki betib za mily komentarz szkoda ze juz nie ma twojego dzienniczka, tam to bylo co ogladac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts