Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Euro za wypożyczenie choinki,qrczę ,opłaca sie .U nas jak wymyślili wypożyczalnie choinek ,to cena za wypożyczenie była wyższa niż cena samej choinki.:D

http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/x_rotflx.gifhttp://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/x_rotflx.gifhttp://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/x_rotflx.gif

..tak się ucieszyłam i zachwyciłam, że omal po raz któryś już nie władowałam się Angie do dziennika:p ... ostatnim przebłyskiem przytomności przeszłam (w ciaputkach ale mysląc o moich kozaczkach bo nazwałaś je takimi francuskimi ... kocham je od dziś jeszcze bardziej :) ) jednak gdzie trzeba ... zgrzebne ... ale i wytworne w swej prostocie mini woreczki wraz z pozostałymi ozdobami tworzą wyjątkowo urokliwe świąteczne drzewko :jawdrop:... to bardzo korzystna okoliczność losu Angie, że tam dzie mieszkasz stoi się je wcześniej ... możesz się nacieszyć po francusku magią oczekiwania na świeta (oj możesz ... te paryskie szaty ... wspaniałe) a potem ... już za tydzień ... wpadniesz do słowiańskiej wsi i tam przy polskim stole bedziesz czekać na pierwszą gwiazdę ... czy można chcieć więcej :) ... wiem że zawsze można ... :hug:... szkoda tylko, że te uchwyty kupiłaś :) ... bo ja tu manufakturę otwieram i chciałam od razu miedzynarodowo wypłynąc ... :rolleyes:;) ... trudno zostane w salonie ... korytko baaardzo mi się podoba ... niestety w mojej kuchni wyglądałoby jak matrioszka na wieży Eiffla ... ale ... :stirthepot: biorąc pod uwagę energie i kreatywność mojej suni to istnieje realna ewentualnosc że konieczna będzie wymiana mebli jak dama wydorosleje ...

Witaj googulku:) dziękuję za wizytę i zapraszam częściej:) masz śliczny dom taki ciepły i z duszą:) bardzo zachwyciła mnie Twoja porcelana gdzie Ty ją wynajdujesz:)???? ja też mam fisia na tym punkcie;) i piękne słoje! Ciesze się , że w Polsce będziesz na święta:) tak to niestety jest, niby tu się ma dom, tu najbliższa rodzina( w moim przypadku tylko mąż) a jednak nie jest się u siebie, i czuje się to na każdym kroku, tera już nie tyle co na początku , ale jednak.... Wiesz jak widzę tytuł twojego dzienniczka to przychodzi mi na myśl taka myśl, którą raz widziałam:

Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:

- Puchatku!

- Co Prosiaczku?

- Nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za łapkę,

- chciałem się tylko upewnić, że jesteś... :)

Pozdrawiam cieplutko:)

Zbliżenia bajeczne.....

Zakupów Ci nie zazdroszczę ( jak ja nie lubię robić zakupów świątecznych :no:), ale jak trzeba to trzeba i nie ma marudzenia....prezentyyyy

Cieszę się razem z Wami ,że odwiedzicie stare śmieci ( i ma się rozumieć całkiem nowe wypasione, cudne i dopieszczone siedlisko czyli Chatkę :yes::D....

I kuchnia nowa jest... już nie mogę doczekać się zdjęęćććć.....

ja tez sie nie moge doczekac :) chcialabym byc przy montazu kuchni ale nie damy rady tak wczesnie wyjechac zeby zdazyc przed stolarzem. Jakos sie boje ze przyjade, kuchnia bedzie zamontowana a noz sie okaze ze cos jest nie tak...

A teraz zmykam po firanke do lazienki dolnej. Musze jechac do takiej dzielnicy ktorej za bardzo nie lubie, ale nie ma wyjscia, tam maja najwiekszy wybor w materialach.

Milgo dnia dziewczynki :)