dardurdka 20.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Musieli pokazać bo takich białych oprócz Twoich to żadnych nie mają... a Twoje piękne są Nie jeden pewnie przeglądając ich stronę na takie się skusi a może drzwi po mega rabacie wydębisz, skoro to bez wiedzy jest???!!!! No chyba, że teścio w tym łapki maczał Szkoda, że zbliżenia nie działają bo dopiero byłby widok, że ho ho Na szczęście na forum można spokojnie, dokładnie pooglądać No proszę... I 3-cią stronkę zaczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 20.03.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 no wlasnie szkoda ze zblizenie nie dziala, bo w tych inspiracjach sliczne maja i tez chcialam sobie poogladac i pochorowac ze nie wybralam innych a tak na powaznie to nie zaluje swoich ale my kobitki chyba juz tak mamy ze zawsze nam malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 oj ja mam nadzieję, że już nie zmienię zdania bo już na zdrowiu mi się te okna odbijają Chciałabym już je mieć i wtedy już nie wejdę na żadną stronę z oknami żeby mi żal nie było Ładniejszych okien od Twoich nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 20.03.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 i tak czymaj kochaniutka! lece lulac bo juz na mnie czas pa, pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.03.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobrych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 22.03.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Dziękuję za odpowiedz. Okna piękne robi ta" Wasza "firma, ale zbyt daleko zebym mogła je zamawiać. A tak poza tym to chyba przez przypadek (zanczy się przeze mnie i dardurke) odkryłaś, że wykorzystują wizerunek Twojego domku. Hm poważna sprawa. Pozdrawiam Twoja wierna podglądaczka-oglądaczka Nela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.03.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 W końcu mają się czym pochwalić, te okna są zjawiskowe Swoją drogą powinni najpierw zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 czy to są okna z pcv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.03.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Tak właśnie takie będą u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 23.03.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 tak, tak Moniu to sa niestety - stety PCV! chorowalam na drewniane ale przewazyl ten cholerny kompromis budowlany! na szczescie dzis nie zaluje za to ta sama firma projektowala nam drzwi zewnterzne, tez z PCV, ale jakos nie mam przekonania i szukam drewnianych, pieknych wiejskich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Tak właśnie takie będą u mnie Dardurdko, chyba nie nadążam za Twoimi zmianami Będą białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 tak, tak Moniu to sa niestety - stety PCV! chorowalam na drewniane ale przewazyl ten cholerny kompromis budowlany! na szczescie dzis nie zaluje za to ta sama firma projektowala nam drzwi zewnterzne, tez z PCV, ale jakos nie mam przekonania i szukam drewnianych, pieknych wiejskich! Myśę, że to bez znaczenia w przypadku takiego wzoru - są piękne Drogie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.03.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Tak właśnie takie będą u mnie Dardurdko, chyba nie nadążam za Twoimi zmianami Będą białe? Nie, nie... tylko taki wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 23.03.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 tak, tak Moniu to sa niestety - stety PCV! chorowalam na drewniane ale przewazyl ten cholerny kompromis budowlany! na szczescie dzis nie zaluje za to ta sama firma projektowala nam drzwi zewnterzne, tez z PCV, ale jakos nie mam przekonania i szukam drewnianych, pieknych wiejskich! Myśę, że to bez znaczenia w przypadku takiego wzoru - są piękne Drogie?? nie cale 13 tys, mysle ze moglo byc taniej ale ja nie umiem sie targowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 To naprawdę niedużo Dawno to było? Jaki jest wybór kolorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kolory takie jak wszystkich plastyków... ale mnie się bardzo podobają... a Ty Moniu nie jesteś już zwolenniczką drewnianych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 23.03.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 potwierdzam, kolory do wyboru wedlug palety, a nasze byly zamawiane pod koniec sierpnia 2008. A wracajac do kolorow, to sie wahalam bo mieli sliczne w kolorze ecru - jakby drewno bylo bielone, sloje lekko widoczne - kolor cudny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.03.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Zwolenniczką drewnianych to i ja byłam, dopóki nam wyceny nie zrobili Googulku narzuta bordowa bardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kolory takie jak wszystkich plastyków... ale mnie się bardzo podobają... a Ty Moniu nie jesteś już zwolenniczką drewnianych??? Nigdy nie pisałam, że jestem zwolenniczką drewnianych okien, bo tak sobie ubzdurałam i już - mój wybór padł na okna drewniane z prostej przyczyny - wzór z ozdobną ramą/szprosem, który doskonale pasuje do mojego domu. Niejednokrotnie pisałam też, że okna pcv np. z oknoplastu b.mi się podobają, bo widziałam na żywo w kolorze złotego dębu i białe i wyglądają pięknie. Interesuje mnie to zdobienie na oknach - to jest główną przyczyną wyboru okien drewnianych, jeśli jednak są podobne z pcv to w czym problem, żeby się nimi zainteresować? Nie rozumiem Twojego pytania, Dardurdko i wybacz, ale odbieram je jako lekko cyniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.03.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nie wiem dlaczego tak to odebrałaś?!? Chodziło mi o to, że zawsze mówiłaś o oknach drewnianych jako docelowych, które chcesz w swoim domu... Pokazywałam Ci już jakiś czas temu okna pcv właśnie ze zdobieniami i nie zrobiły na Tobie wrażenia Dlatego to mnie zdziwiło... to wszystko. zwłaszcza, że pcv jest nazywane taką podróbką drewna, a Ty uwielbiasz drewniany antyki itd. ja jestem za czymkolwiek byle by spełnić marzenie, dlatego pcv i mdf w kuchni z pewnością u mnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts