dardurdka 03.01.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Fajnie, że już jesteś!!! Na pewno masz jakieś zdjęcia, już nie mogę się doczekać!!! Pokaż chociaż to co jest, nawet niedokończoną kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 dardus, kupe lat cie u mnie nie bylo !!! wieczorem napewno wrzuce jakies zdjecia, ale mam wielka treme przed wasza opinia, jak zobaczysz to bedziesz wiedziala dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.01.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Jestem strasznie ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.01.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Witaj !!!!! na forum..... fajnie,że wróciłaś do nas.....mam nadzieję,że odpoczęłaś i nabrałaś nowej mocy......na zdjęcia czekam z wielką niecierpliwością.... Wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU dużo zdrowia i miłości...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 03.01.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Witaj Googulku. Jestem nowa na Twoich komentarzach. Dziennik przeczytałam od deski do deski (taki jakiś leniwy czas w pracy miałam ostatnio ) - fajnie piszesz, ciekawie. Ale tak naprawde chce zapytać o drzwi wewnętrzne. Gdzie zamawiałaś? Stolarz, czy któraś z firm produkująca dzwi? A po drugie, no oczywiście kuchnia, z niecierpliwością czekam również na zdjęcia i pytanie jak wyżej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 A to witam bardzo serdecznie im nas wiecej, tym weselej drzwi to model FIORD z POL SKONE, jedne z najtanszych ale jestem z nich bardzo zadowolona ! zdjecia kuchni beda oczywiscie. Tyle za mam do niej jakies ''mieszane'' uczucia. Zobaczycie i ocenicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.01.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 no i gdzie te zdjęcia ja się pytam...no gdzie?? witaj Gogulku z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Hej lasche, ociagam sie ze zdjeciami bo sie boje pokazac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.01.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Nie marudź nie marudź dawaj szybko ...ja zamiast sprzątać choinkę czekam więc ....no już ...nie wierzę, że jest źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Nie szukaj wymowek tylko sprzataj ! zdjecia wrzuce jak wroce z pracy, takze bierz sie do roboty my wczoraj nasza choineczke tez rozebralismy bo bidulka tak zaschla ze jak kot ja ruszyl to igielki sie sypaly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.01.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 no u nas dziś jeszcze święto więc najpierw zaliczyłam shopping (już wiem jak będzie wyglądała dekoracja świąteczna za rok ) a teraz coś sie zebrać nie mogę ...no nic poczekam na wieczór ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 fajnie masz ! rozumiem ze sie zalapalas na przeceny ozdob swiatecznych:) ja po dwoch tygodniach urlopu to dzis mam strasznego lenia na prace ! ale jeszcze tylko godzinka i wracam do chatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Kobitki, jak wy wklejacie te fajne ''buzki''. Ja potrafie tylko takie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Andżi, buźki są po kliknięciu czerwonego okienka z napissem "zaawansowana edycja" - tuż pod tym okienkiem, w którym pisze się post Wklejaj te fotki, bo muszę lecieć do sklepu, a strasznie jestem ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 monia lec do sklepu bo ja wciaz w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 to kiedy te buźki będą?? znalazłaś buźki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 sa ''ikony'' wiadomosci ale jak klika to mi sie przyklejaja do tytulu.... Ja tu czegos nie rozumiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 O widzisz, zamiast na koniec tekstu to buzka jest na gorze, tak jak ikona ktora pokazuje niebieska kartke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Najpierw kliknij w tę zaawansowaną edycję. Jak się pokażą buźki (te po prawej stronie okienka do pisania), to kliknij w okienko do pisania, a dopiero później na odpowiednią buźkę. Buźki można też kopiowac i wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Te buźki pod okienkiem są brzydkie - zerknij na te po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts