Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może faktycznie trzeba te buźki jakoś uruchomić? Nie pamiętam już, ale pamiętam, że zaraz po zmianie forum też miałam tylko te nieładne. Może faktycznie napisz i poproś o wskazówki jak uruchomić te buźki. Albo poszukaj informacji na ten temat w wątku o nowym forum. A póki co kopiuj i wklejaj te buźki, które Ci się podobają :bye:

Wieczorem zajrzę, a teraz jadę do sklepu, bo zapomniałam kupić mięsko do łazanek, a wszyscy głodni czekają:sick:

Nie było się czego obawiać. Jest ładnie. Rzeczywiście jak skończą i będzie można sfotografować całość - wtedy będzie można całkowicie się zachwycić.

Kuchnia odpowiada moim gustom. U siebie na razie myślę o kuchni Rocca z Wolsztyńskich Fabryk Mebli. Całkiem podobna do Twojej.

I znowu podpowiedz może być na priva - kto przygotował te mebelki.

Zastanawiam się czy zamiast gotowych mebli zdecydować się właśnie na stolarza.

Jesteśmy z tych samych regionów, dlatego jest szansa że wykorzystam więcej Twoich kontaktów/pomysłów (chyba można ;-) ) - Pana Czyża też odwiedzę wkrótce.

...

Oj Googulku Googulku a ja już się zastanawiałam jak Cię pocieszać ;) Wszystko gites - majonez ...jak się nie podoba to ja mogę przygarnąć z przyjemnością :) te fisiołki przy wykończeniach nie dla mnie ale za to pasują idealnie do podobnej dekoracji na lampach ...a więc wszystko spójne i przemyślane ...więc nie fisiuj dziewczyno tylko ciesz się nową kuchnią :)