monia i marek 03.01.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Można te buźki przenosić w różne miejsce za pomocą kliknięcia i przeciągnięcia w pożądane miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 A no widzisz a ja nie mam nic po prawej stronie okienka. chyba napisze do adminstratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 No coś Ty A tu tyle fajnych buziek... To kiedy mam wrócić na te foty kuchni i inne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 wieczorem, kolo 21 powinnam sie uwinac tylko badzcie laskawe bo i tak juz nie wiele da sie zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Może faktycznie trzeba te buźki jakoś uruchomić? Nie pamiętam już, ale pamiętam, że zaraz po zmianie forum też miałam tylko te nieładne. Może faktycznie napisz i poproś o wskazówki jak uruchomić te buźki. Albo poszukaj informacji na ten temat w wątku o nowym forum. A póki co kopiuj i wklejaj te buźki, które Ci się podobają Wieczorem zajrzę, a teraz jadę do sklepu, bo zapomniałam kupić mięsko do łazanek, a wszyscy głodni czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 lece szukac watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 03.01.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 coooo?! jest już kuchnia?!?! ta od dziobaka?! OMG! Wrzucaj!! Nie mogę się doczekać!! I w ogóle wszystkiego dobrego i najlepszego w nowym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Googulku- czekamy z niecierpliwością!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 juz zaczelam wgrywac, zaraz beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
O-lga 03.01.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Wszystkieg dobrego w Nowym Roku Andżi.Z wielką niecierpliwością czekam na tą kuchnię .Pewnie będzie super jak wszystko,niepotrzebnie się zamartwiasz,wklejaj proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 boze jeszcze bardziej sie boje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 juz sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 03.01.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Nie było się czego obawiać. Jest ładnie. Rzeczywiście jak skończą i będzie można sfotografować całość - wtedy będzie można całkowicie się zachwycić. Kuchnia odpowiada moim gustom. U siebie na razie myślę o kuchni Rocca z Wolsztyńskich Fabryk Mebli. Całkiem podobna do Twojej. I znowu podpowiedz może być na priva - kto przygotował te mebelki. Zastanawiam się czy zamiast gotowych mebli zdecydować się właśnie na stolarza. Jesteśmy z tych samych regionów, dlatego jest szansa że wykorzystam więcej Twoich kontaktów/pomysłów (chyba można ) - Pana Czyża też odwiedzę wkrótce. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Ładne mebelki Czemu byłas taka wystraszona? Mam pytanie - zwróciłam uwagę na podłogę - co to za płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
O-lga 03.01.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 No ja naprawdę nie rozumiem Twoich wątpliwośći.Piękne jasne mebelki i to z jakimi detalami wykonane-cudne.A Ty to jeszcze udomowisz.To teraz będę czekać na cd.Pozdrawiam. Naprawdę pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Na podlodze to trawertyn moniu. Plytka 20X20 z ktorej moj maz zcinal jeden brzeg i dodawalismy wstawki z trawertynu 5X5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Pięknie to wygląda. Masz jeszcze jakieś zblizenia? Ja też czekam na finisz kuchni Widać, że przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.01.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Oj Googulku Googulku a ja już się zastanawiałam jak Cię pocieszać Wszystko gites - majonez ...jak się nie podoba to ja mogę przygarnąć z przyjemnością te fisiołki przy wykończeniach nie dla mnie ale za to pasują idealnie do podobnej dekoracji na lampach ...a więc wszystko spójne i przemyślane ...więc nie fisiuj dziewczyno tylko ciesz się nową kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Tu masz moniu plytki przed polozeniem, jeszcze nie pociete : http://img521.imageshack.us/img521/4771/dscf4138.jpg' alt='dscf4138.jpg'> Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 a tu w trakcie ukladania przez mojego mezulka : http://img291.imageshack.us/img291/9453/dscf4160.jpg' alt='dscf4160.jpg'> Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts