monia i marek 03.01.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Przepiękne Nie obawiasz się porowatości? Właśnie w takim wzorze dzisiaj szukam podłóg i pewnie dlatego też zwróciłam uwagę na Twoją - jest narawdę wyjątkowa. Cena zapewne również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 moniu ten trawertyn byl fugowany i impregnowany. Uwierz bloto u nas nie z tej ziemi ale plam 0 ! a cena z tego co pamietam to jakies 160 zl / m². My bralismy z firmy Petra Antiqua (marmur na podlogi lazienek tez) ale teraz co raz wiecej producentow, importerow to i ceny zapewne nizsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.01.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Kuchnia przeurocza...jeszcze nieskńczona a już widać jak wysmakowana:rolleyes: Tylko gratulować pomysłu....wspaniale współgra z resztą wnętrz... Czy to biała biel czy trochę śmietankowa ? Z czego wykonane są blaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 (edytowane) a z kuchnia tak przezywam bo denerwuje mnie ze nie jest skonczona. Nie lubie pokazywac takiej ''tymczasowki''. Po za tym, wydaje mi sie ona zbyt ''dostojna'' jak na moja chatke ale z drugiej strony, moze to dobrze ze dziobaczek sie ''odwazyl'' taka mi zrobic bo mi samej taka by sie nawet nie przysnila. Umowe mielismy dosc dziwna, bo do konca nie wiedzialam jak to ma wygladac. napewno bedzie solidna bo to dab i jesion, tylko gdzieniegdzie MDF. W sumie brakuje blatow, przeszklonych drzwi kredensu, wiszacej szafki, kilku drzwiczek i calej zabudowy okna. Edytowane 29 Marca 2011 przez googulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Kuchnia przeurocza...jeszcze nieskńczona a już widać jak wysmakowana:rolleyes: Tylko gratulować pomysłu....wspaniale współgra z resztą wnętrz... Czy to biała biel czy trochę śmietankowa ? Z czego wykonane są blaty ? Amtlus, kolor bialo-bialy a blat jest z olejowanego debu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.01.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Ja już się przyzwyczaiłam, że nic nie ma tak od razu...naprawdę to niewiele pozostało...te pare drzwiczek to nic w porównaniu z całością... Zazdroszczę tak porządnego wykonania: dąb i jesion to marzenie...ale może jak zacznę szukać to i ja znajdę takiego wykonawcę ? Teraz to warto uzbroić się w cierpliwość...No chyba, że Wam się spieszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 No nie, nigdzie sie nie spieszy. Przeciez my tam mieszkac nie bedziemy a jezeli tak to za 40 lat ale ja juz tak mam, za kazdym razem jest poslizg! zapomnialam dodac ze dziobak tez robil obudowe kominka i szafke do lazienki, tez nie przyjechaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Mój mąż właśnie stwierdził, że chce tylko taką podłogę jak Twoja i żadnej innej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.01.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Meble śliczne. Już sobie wyobrażam jak pięknie będzie się prezentować kuchnia po wykończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Mój mąż właśnie stwierdził, że chce tylko taką podłogę jak Twoja i żadnej innej no widzisz jaki konkretny! moni, my mamy bardzo jasna, ale odcieni trawertynu jest duzo. Jezeli trafisz na fajnego ''kafelkarza'' to sam ci wytnie te brzegi, bo gotowe plytki w tej formie sa drozsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 A kupowaliście je w Polsce? Możesz podać namiary na sklep? Ja znalazłam taką stronkę i jestem cała chora ...http://www.afcompany.ru/?refer=natural/PETRA/2/index&right=natural/PETRA/index&up=natural/PETRA/txt Coś pięknego, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 tak zamawialam w warszawie, w hurtowni YETI czy jakos tak. oni ogolnie sie chyba specializuja w kamieniach. A i jeszcze jedno, jak najbardziej rozumiem twoja chorobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 03.01.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Szczęściaro!! Pięęękna!! Te detale!! Dziobak rządzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.01.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Angie ... napiszę tylko, że to co pokazałaś mnie wzięło jak diabli ... nie wiem ale zrezygnowałam właśnie z herbatki w swojej ... błe kuchni i nie wypije na znak protestu że a) nie jest biała b) tak cudnie wytworna i prosta jednocześnie ... c) NIE MOJA ... wreszcie ... próbuje być grzeczna więc powiem że cieszę się razem z Tobą ( łże jak pies cieszę się z Tobą a płaczę nad sobą ) ... ... buziaczki noworoczne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Ja się zabiję - masz w łazience te płytki, które mi się podobają. Czy to Ceramiche Grazia? Piękny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 no tak, ta seria ktora pokazywalas u siebie w dzienniczku jednym slowem, dobrze ze dzis wpadlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Po ile płaciłaś za m2? Pamiętasz może? Kupowałaś w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 tak tez w warszawie ale w innej hurtowni, zaraz poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Moniu tu masz wycene z YETI : seria ESSENZEES01 Magnolia 13x13 - 215,- zl / m2 x 10,647 m2 (21 paczek) = 2.289,10 zlLISTP02 Listello P Primula 2,5x26 - 19.- zl / szt x 38 szt = 722,00 zlCAP02 Capitello Primula 7,5x13 - 33,- zl / szt x 76 szt = 2.508,00 zlNEO02 Neoclassico Primula 13x13 - 32,- zl / szt x 30 szt = 960,00 zlCAAP02 Angolo Capitello Primula 7,5x3 - 35,- zl / szt x 3 szt = 105,00 zlMOSE1 Magnolia 3x3 (plaster 30x30) - 101,- zł / szt mosaica jest pakowana po 6 szt więc liczę x 12 szt = 1.212,00 zl jezeli ilosc ta bedzie niewystarczajaca to trzeba bedzie zamowic 18 szt razem wartosc - 7.796,10 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.01.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 ja bralam w Art Design, bylo troszke taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts