googulek 04.01.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Oj dziekuje bardzo !!! balsam na moja roztargniona dusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.01.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Andżi, kuchnia zapowiada sie pięknie!!! Już nie mogę się doczekać szklanej witryny, bo uwielbiam takie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.01.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 to masz buziaka od googulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.01.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 pewnie Moniu ! Już ukradłam wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 04.01.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 W Nowym Roku życzę wszystkiego najlepszego:) Kuchnia piękna super klimat i pasuje do całego domku.A belki na suficie dębowe , jak malowane? A gdzie będzie lodówka Cała kuchnia rewelacyjna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.01.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 hej joasiu, belki sosnowe chyba. Ale mi sie nie podoba ich odcien. Chcialabym je zabejcowac na bialo ale jeszcze nie udalo mi sie przekonac meza lodowka bedzie po prawej stronie od okna, przy samej scianie (na zdjeciu widac duza owtarta szafke a nad nia mniejsza owtarta szafke z esami floresami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 04.01.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 czekam na finisz bo zapowiada sie superowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.01.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 kasiorku, kamien z serca mi spadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.01.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 No widzisz, Andżi, a tak się bojałaś Pięknie bedzie, nieech no tylko skończą Zresztą już widać, ze mebelki dopracowane w każdym detalu, no i ta Twoja podłoga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.01.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 A widzisz moniu, a ja teraz jak patrze na te podloge to tak sobie mysle ze do tych bialych mebli fajnie by jednak wygladal ciemny lupek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.01.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Andzia zastanawiam się po co wchodziłam do dziennika super... super... pięknie... piękinie.....sama projektowałaś kuchnię ????? Meble zjawiskowe i całość cudna, kominek, akwarela domku, stara maszyna.....PIĘKNIE...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.01.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 odpisuje na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.01.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Gogulek masz piękną kuchnie, tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 04.01.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Kuchnia wygląda rewelacyjnie! W ogóle wszystko mi się podoba - przepiękny domek! A zapowiada się coraz piękniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.01.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 O, w końcu jesteś, Googulku!!! Ależ kazałaś na siebie czekać Kuchnia piękna, no i śliczne białe zasłony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.01.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Kinkieciki w łazience dopasowały się jak ulał..... akwarelkę sama malowałaś czyli własnoręcznie swoimi rękoma ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 05.01.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Dołączam do grona zachwyconych Kuchnia wyszła naprawdę prześliczniutka, w domu taki niebywały klimat. Jako, (że jeszcze raz podkreślę, tym samym wywyższając się nad innych komentatorów - hi, hi) osobiście miałam przyjemność domek zwiedzać, jeszcze przed łazieneczkami, ale już klimacik był niezwykły. Nie wszystkie domy takowy klimacik osiągają, byłam w wielu domach, które ładne, ale za serce nie łapią. Brawo! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.01.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 A propo trawertynu czym ipregnowałaś swój zacny kamień ??? Ja ma taką białą pastę ( jak przyjdę do domu to zobaczę nazwe ) którą rozciera się po kamieniu ,a potem poleruję :-x trochę jest z tym roboty, ale potem można jeżdzić jak na łyżwach..... ślisko jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.01.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Kinkieciki w łazience dopasowały się jak ulał..... akwarelkę sama malowałaś czyli własnoręcznie swoimi rękoma ?????? nie no taka zdolna to ja nie jestem. To dzielo pewnego mlodego artysty z warszawy jego mamusia napewno sie pozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.01.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 A propo trawertynu czym ipregnowałaś swój zacny kamień ??? Ja ma taką białą pastę ( jak przyjdę do domu to zobaczę nazwe ) którą rozciera się po kamieniu ,a potem poleruję :-x trochę jest z tym roboty, ale potem można jeżdzić jak na łyżwach..... ślisko jak cholera impregnat kupowalismy tutaj we francji ale nazwy nie pamietam wcieralam go w kamien, nie rozcienczony i u nas tez mozna jezdzic jak na lyzwach. Powiem ze jest nawet nie bezpiecznie bo moje mlodsze dziecie szalejac, walnelo glowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts