Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dołączam do grona zachwyconych ;-) Kuchnia wyszła naprawdę prześliczniutka, w domu taki niebywały klimat. Jako, (że jeszcze raz podkreślę, tym samym wywyższając się nad innych komentatorów - hi, hi) osobiście miałam przyjemność domek zwiedzać, jeszcze przed łazieneczkami, ale już klimacik był niezwykły. Nie wszystkie domy takowy klimacik osiągają, byłam w wielu domach, które ładne, ale za serce nie łapią. Brawo! Brawo!

a dla ciebie Aniu najwiekszy buziak !!!! patrzac jaki ci domek sie szykuje, czuje sie naprawde zaszczycona ze moj skromniutki, malutki ci sie podoba :)

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojej, to aż takiego połysku toto nabiera? Nie myślałam, że trawertyn może być taki śliski - nie wygląda na taki. Niemniej jednak nie zniechęca mnie to :wiggle:

MARIOMILI, DARCY i ANIAZZIELONEGO dziekuje bardzo za mile komentarze :)

ja naprawde z tych wciaz watpiacych, malo wierzacych w siebie (za to na szczescie wierze w ludzi :) ) takie slowa robia mi wielka przyjemnosc :)

Ojej, to aż takiego połysku toto nabiera? Nie myślałam, że trawertyn może być taki śliski - nie wygląda na taki. Niemniej jednak nie zniechęca mnie to :wiggle:

moniu zalezy jakiego srodka uzyjesz. Sa z polyskiem i bez. Moj jest neutralny ale sliski :) tyle ze maz mi mowi ze za duzo tego nalozylam, moze ma racje. Pamietam jak w dawnym mieszkaniu mialam parkiet lakierowany i tez jak mnie wariactwo dopadlo to szorowalam czystym srodkiem pielegnacyjnym, i tak samo mozna bylo jedzic jak na lyzwach :)

wiesz co, nie tyle ich forma mi przeszkadza co kolor przecierki. Wyszedl nam taki ''chlodny'' odcien. Niby mozna przemalowac ale jak juz material obity to ciezko nie ''zapaprac''. w sumie gdybym sie nie kochala w ikeowskim EKTORPie to moze bym te polubila :) a tak nie ma wyjscia, trzeba odkladac pieniazki na ektorpy :)

wiesz co koni, mnie po prostu denerwuje w tym moim ''wykanczaniu'' takie ciulanie. Chcialabym choc raz pojsc do sklepu z meblami i kupic to co mi sie podoba a nie to co sie trafi okazyjnie, lub to co miesiacami bede poszukiwac :( to ze to chatka na wakacje, nie oznacza ze mam w niej robic smietnik a narazie jestem na tej drodze.

Hmm, chyba mam zly dzien....

ciułanie jak to nazywasz wkurza maksymalnie i nie musisz mi mówić jak to czujesz bo ja to znam z autopsji i to na użytek dnia codziennego :) ... iśc do sklepu i kupić to co mi sie podoba ... znam i chciałabym ale nie da rady ... nikt nie mówił że bedzie lekko .. oj to chygba wszystko przez tę Ewkę od raju i jabłek ... a mogło byc tak pięknie :)
Ja tylko przypominam, ze to ciulanie obie bardzo lubicie ;) co to za przyjemnosc isc do sklepu, kupic co chcesz i znudzi sie za 2 dni, a poszukac , nalazic sie , nakombinowac lub zrobic zdolnmi lapkami (prawda Koni?? ) to dopiero sztuka...Googulek cudny wypoczynek bo ja tez mam taki i tez uciulany ;) hi hi
cudny ... pamiętaj jak go zapragniesz wyrzucić ... to tylko do Kielc :) ... ja chętnie go sobie ponielubię u siebie :) ... lasche dziękuje za zdolne łapki ... ostatnio bez weny
oj u mnie wlasnie mialysmy taka dyskusje :) stworzymy watek - blog - interes forumowy i co komu zbywa bedzie mozna kupic (chyba ze murator nas zbanuje ;) ) ...to bylby lek na moje szybkie zmiany tego co mnie sie podoba a co nie :) zaloze sie ze wiele twych smieci kazdy inny przywitalby z otwartymi ramionami :)
A ja oszalałam na punkcie kuchni!!! Też mi się taka marzy, ale to pewnie bardzo daleka przyszłość o ile w ogóle...:p Z niecierpliwością czekam na zdjęcia już skończonego wnętrza:) pozdrawiam gorąco!