googulek 06.01.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Dołączam do grona zachwyconych Kuchnia wyszła naprawdę prześliczniutka, w domu taki niebywały klimat. Jako, (że jeszcze raz podkreślę, tym samym wywyższając się nad innych komentatorów - hi, hi) osobiście miałam przyjemność domek zwiedzać, jeszcze przed łazieneczkami, ale już klimacik był niezwykły. Nie wszystkie domy takowy klimacik osiągają, byłam w wielu domach, które ładne, ale za serce nie łapią. Brawo! Brawo! a dla ciebie Aniu najwiekszy buziak !!!! patrzac jaki ci domek sie szykuje, czuje sie naprawde zaszczycona ze moj skromniutki, malutki ci sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.01.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Ojej, to aż takiego połysku toto nabiera? Nie myślałam, że trawertyn może być taki śliski - nie wygląda na taki. Niemniej jednak nie zniechęca mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.01.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 MARIOMILI, DARCY i ANIAZZIELONEGO dziekuje bardzo za mile komentarze ja naprawde z tych wciaz watpiacych, malo wierzacych w siebie (za to na szczescie wierze w ludzi ) takie slowa robia mi wielka przyjemnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.01.2011 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Ojej, to aż takiego połysku toto nabiera? Nie myślałam, że trawertyn może być taki śliski - nie wygląda na taki. Niemniej jednak nie zniechęca mnie to moniu zalezy jakiego srodka uzyjesz. Sa z polyskiem i bez. Moj jest neutralny ale sliski tyle ze maz mi mowi ze za duzo tego nalozylam, moze ma racje. Pamietam jak w dawnym mieszkaniu mialam parkiet lakierowany i tez jak mnie wariactwo dopadlo to szorowalam czystym srodkiem pielegnacyjnym, i tak samo mozna bylo jedzic jak na lyzwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 06.01.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 O BOŻE!!!! Jakbyście szukali sublokatora - daj mi znać! A te szare kanapy (szary ładny) to może trochę takie zbyt pałacowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 06.01.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Angie ... czy ja mówiłam że kuchnia będzie jak nalezy ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.01.2011 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 wiesz co, nie tyle ich forma mi przeszkadza co kolor przecierki. Wyszedl nam taki ''chlodny'' odcien. Niby mozna przemalowac ale jak juz material obity to ciezko nie ''zapaprac''. w sumie gdybym sie nie kochala w ikeowskim EKTORPie to moze bym te polubila a tak nie ma wyjscia, trzeba odkladac pieniazki na ektorpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.01.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Angie ... czy ja mówiłam że kuchnia będzie jak nalezy ? ... moze i mowilas ale mow jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 06.01.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 nie mogę mówić bo kombinuje od godziny co ci się w tych kanapach nie podoba ... a i ten otwarty kominek ... zatkało mnie a to trudne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 06.01.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Kuchnia przepiekna, zywa inspiracja:!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.01.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 wiesz co koni, mnie po prostu denerwuje w tym moim ''wykanczaniu'' takie ciulanie. Chcialabym choc raz pojsc do sklepu z meblami i kupic to co mi sie podoba a nie to co sie trafi okazyjnie, lub to co miesiacami bede poszukiwac to ze to chatka na wakacje, nie oznacza ze mam w niej robic smietnik a narazie jestem na tej drodze. Hmm, chyba mam zly dzien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 06.01.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 ciułanie jak to nazywasz wkurza maksymalnie i nie musisz mi mówić jak to czujesz bo ja to znam z autopsji i to na użytek dnia codziennego ... iśc do sklepu i kupić to co mi sie podoba ... znam i chciałabym ale nie da rady ... nikt nie mówił że bedzie lekko .. oj to chygba wszystko przez tę Ewkę od raju i jabłek ... a mogło byc tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 06.01.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Chatka na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.01.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Ja tylko przypominam, ze to ciulanie obie bardzo lubicie co to za przyjemnosc isc do sklepu, kupic co chcesz i znudzi sie za 2 dni, a poszukac , nalazic sie , nakombinowac lub zrobic zdolnmi lapkami (prawda Koni?? ) to dopiero sztuka...Googulek cudny wypoczynek bo ja tez mam taki i tez uciulany hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.01.2011 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 lasche, niby tak, tyle ze ja juz mam tak ze kupuje bo tanie a nie koniecznie ladne czasami te granice sie zamazuja i robi sie smietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 06.01.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 cudny ... pamiętaj jak go zapragniesz wyrzucić ... to tylko do Kielc ... ja chętnie go sobie ponielubię u siebie ... lasche dziękuje za zdolne łapki ... ostatnio bez weny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.01.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 oj u mnie wlasnie mialysmy taka dyskusje stworzymy watek - blog - interes forumowy i co komu zbywa bedzie mozna kupic (chyba ze murator nas zbanuje ) ...to bylby lek na moje szybkie zmiany tego co mnie sie podoba a co nie zaloze sie ze wiele twych smieci kazdy inny przywitalby z otwartymi ramionami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.01.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 rano czytalam wlasnie u ciebie. Swietny pomysl !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena Strok 06.01.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 A ja oszalałam na punkcie kuchni!!! Też mi się taka marzy, ale to pewnie bardzo daleka przyszłość o ile w ogóle... Z niecierpliwością czekam na zdjęcia już skończonego wnętrza:) pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.01.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Andżi, kiedy będą zdjęcia ukończonej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts