googulek 10.01.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 hej dardus, tak normalnie to dziobak obiecywal przyjechac kolo 15 stycznia. Mam nadzieje ze za tydzien bede mogla pokazac kuchnie prawie skonczona pisze prawie, bo bez AGD i bez zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 10.01.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Googulku, gdzie Twój dziennik podział się? Czy tylko ja go nie widzę? Chciałam przy porannej kawce popodziwiać kolejny raz cudny domek, a tu nie ma go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.01.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 faktycznie nie ma !!! chyba musze gdzies to zglosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Dziewczyny, od kilku dni jest problem z otwieraniem dzienników! Zgłaszajcie jak najczęściej- może coś z tym wreszcie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.01.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 a no widzisz, to dlatego ostatnio nie moglam otworzyc dziennika Moni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.01.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 hej dardus, tak normalnie to dziobak obiecywal przyjechac kolo 15 stycznia. Mam nadzieje ze za tydzien bede mogla pokazac kuchnie prawie skonczona pisze prawie, bo bez AGD i bez zlewu Nawet bez agd będzie wszystko widać Jak już pisałam nie mogę doczekać się na witrynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.01.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 mi ten kredensik tez sie najbardziej podoba w calej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 No własnie... ja nie mogę zajrzeć do nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.01.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 No własnie... ja nie mogę zajrzeć do nikogo kurcze pieczone, dopiero na trzeciej stronie te cuda odnalazłam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?112458-Chatka-Puchatka-czyli-nasze-budowanie-na-odleglosc..../page19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 A Twojego linku mi się otwiera, Gosiu. To ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.01.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Moniu wchodzę w nick szukanej osoby - zobacz posty - w razie czego zobacz wszystkie i szukam... dziennika, komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Już wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebula 13.01.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Jestem pod ogromnym wrażeniem całego domku. Szczególnie miodem na moje oczy były płytki w górnej łazience JA TEŻ TAKIE CHCE!! I ta kuchnia - cudeńko. Będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 13.01.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 MARIOMILI, DARCY i ANIAZZIELONEGO dziekuje bardzo za mile komentarze ja naprawde z tych wciaz watpiacych, malo wierzacych w siebie (za to na szczescie wierze w ludzi ) takie slowa robia mi wielka przyjemnosc Hehe, znam z autopsji. I strasznie zazdroszczę nastawienia ludziom, którzy w wątkach typu "pochwalcie się..." z dumą prezentują swoje wnętrza (umówmy się - czasem tragiczne). Ja mam sto wątpliwości przed kupieniem każdej dupereli, potem tydzień kombinuję, czy dobrze zrobiłam, a na koniec krytycznie oceniam efekt. Ale spokojnie, googulek, jeśli ktoś na tym forum nie powinien w siebie wątpić, to na pewno jesteś to Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.01.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Andżelika gdzie Ty się podziewasz, tak tu cichutko.....a jak czarny koteczek, bo coś mało o nim piszesz a to przecież nowy członek rodziny.......? No i oczywiście kochnia ( która po nocach mi się śni ) ten p.Dziobak dokończył swoje dzieło?????. Czekam z niecierpliwością na dalsze informacje z pola bitwy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.01.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 hej dziewuszki jestem; jestem ! kuchnia bedzie dokonczona w pozniejszym terminie niestety, jeszcze nie wiem kiedy, czekam na wiadomosc od dziobaka. A koteczek ma sie dobrze. Faktycznie nie pisalam, w sumie tylko Beauty wiedziala i ania kotynska, ale nasza kicia pod koniec listopada wypadla nam z tarasu (a mieszkamy na 5 pietrze). Dlugo miala nozek usztywniona. po swietach weterynarz w polsce jej sciagnal opatrunek ale do dzis bidulka kuleje na szczescie nie przeszkadza jej to ani w zabawie ani w psoceniu kupilam dwa fajne mebelki do chatki. jak odnajde aparat to postaram sie o zdjecia. Chcialabym zamowic tabliczke z nazwa naszego domu ale nie mam pomyslu. Wypada na bramie wejsciowej napisac ''Nasz Dom'' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.01.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 ja bym dała jakąś inną nazwę... nie wiem dlaczego, ale pasuje mi "Maciejka" Kojarzy mi się ten Wasz domek tak swojsko, z lawendą i maciejką dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.01.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 dobrze myslisz Moniu do roboty dziewuszki, szukamy nazwy dla mojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.01.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Mój się nazywa juszczakówka i sama wykonałam tabliczkę, wzięłam starą dechę od wozu , wyczyściłam i wykonałam napis oraz wykończyłam elementami kutymi................... ( nazwa pochodzi od nazwiska ) to może też coś wymyślisz od nazwiska Dobrze ,że koteczek już ma się lepiej....... taki mały kuśtyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.01.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 a ja szukam bo chce cos zamowic wlasnie u ciebie tzn, u twojego meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts