lasche 24.01.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ja tort musze zrobic w polowie lutego (choc chlopaki z marca) aby wykorzystac pobyt dziadków u nas. Kazdy przepis na wage zlota ...a Twoj wyglada smakowicie ...solenizant widac bardzo zadowolony a oprawa stolu ...no kto powiedzial, ze wszystko ma byc z jednego kompletu??? o sorry Krolowa Porcelany Googulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.01.2011 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 smiej sie smiej ale mnie naprawde czepie jak widze ze nie ''po mojemu'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.01.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 ślicznie już jest!!! nie wiem co tych chcesz o tych swoich kanap, mnie się podobają i widać bardzo lubisz biały kolor ładnie wszystko zgrane, a przy schodach zdjęcia ślubne chyba? gdzie kupiłaś takie ramki? przepraszam, myslalam ze odpisalam. A wiec oko masz dobre, a ramki kupowalam w Jysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.01.2011 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witaj Googulku! Śledzę Twój dziennik od pewnego czasu i jestem pod wielkim wrażeniem. Wnętrza są piękne i całkowicie w moim guście. Możesz mi podać więcej info odnośnie podłogi (jeśli dobrze pamiętam producentem jest 'Dzik podłogi', ale będę wdzięczna za więcej szczegółów) i parapetów w chatce? Z góry dziękuję i życzę powodzenia. ciebie tez przepraszam a wiec podloga to deski debowe olejowane 21 mm grubosci, 14 cm szer. jezeli dobrze pamietam to m² kosztowal ok 100 zl (moze 110 zl). Tanszej oferty nie znalazlam, biorac pod uwage fakt ze one byly juz zaolejowane, gotowe do ulozenia. A parapety to tez dab olejowany. Ceny ci nie podam bo byly zamawiane razem ze schodami i tak tez rozliczane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.01.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Andżeliko, czytałam, że będziesz poszukiwała płytek. Polecam Ci polską Majolikę - bardzo ładna i niedroga, albo te, które wypatrzyłam do swojej kuchni - Aranda. Myślę, że zarówno jedne, jak i drugie będą pasowały do Twojej kuchni. Aranda chyba jeszcze bardziej. Trzeba je zobaczyć na żywo, bo na zdjęciu nie wychodzą zbyt fotogenicznie. Wg mnie są piękne. Ja zamierzam je ułożyć w karo, bez dekorów. Można jednak dobrać dekory - malowane różne motywy na tych jasnych płytkach. Powiem szczerze, że kusiły mnie takie malowane w róże - śliczne, ale chyba jednak pozostanę przy jednolicie gładkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.01.2011 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 majolika to faworyt moje meza !!! upatrzylismy sobie ja jak szukalismy do lazienek. Jest bardzo ladna i faktycznie nie droga. Twoja arande tez juz sobie zapisalam. Podobne ma w swoje ofercie firma Settecento, kolekcja old style czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.01.2011 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 upss, to seria white collection i sa jednak inne <a href=http://img682.imageshack.us/img682/7050/plytka3.jpg' alt='plytka3.jpg'> Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.01.2011 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 link do settecento http://www.settecento.com/it/serie_ambientazioni.php?cod=Z3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.01.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Inne. Te są takie kanciaste,a tamte bardziej 'swojskie' Mają jednak w sobie sporo elegancji. Majolika z kolei o połowę tańsza. Andżi, dopiero dzisiaj obejrzałam dokładnie fotki Twoich łazienek - są przepiękne!! Jaki masz marmur na podłodze w łazience? Pamiętasz może jak się nazywa? Masz go z Yeti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.01.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Jest to marmur botticino. Ja go odkupilam od ani kotynskiej a ona zamawiala w yeti. Moje plytki ukladal maz, robocizna nic wiec nas nie kosztowala i mialam pewnosc ze bedzie to zrobione bardzo dokladnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.01.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Bardzo ładny ten marmur Muszę poszukać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.01.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 zobacz sobie na stronie producenta Petra Antiqua. Tam masz zdjecie calej gamy ich marmurow, od szklisty do matowych itd... Nasz jest postarzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.01.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Botticino jest sztucznym kamieniem dzięki czemu jest dużo tańszy a te płyteczki bardzo podobne do ceramiche grazia tylko pewnie cena też podobna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.01.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 dardus ja sie nie znam na kamieniach ale gwarantuje ci ze jest to kamien. Nie wiem co ty nazywasz sztucznym kamieniem, ale ten marmur to nie jest konglomerat czy cos w tym stylu. Petra Antiqua (to ich wyrob) to naprawde firma z tradycjami, sprzedajaca tylko wyroby naturalne. za nasz marmur botticino placilismy okolo 270 zl/m², jezeli dobrze pamietam i wiem ze takie kwestie jak ''drogie, czy tanie'' sa bardzo subiektywne ale dla nas byla to spora sumka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.01.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Andżi ma marmur (jest taki na pewno), ale jest też aglomarmur o tej samej nazwie i pewnie ten Dardurdka miała na uwadze. Andżeliko, 270zł to niezła suma, faktycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 25.01.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Witam! Piękny dom, ślicznie u Was. Fajnie popatrzeć na cudne dodatki, kaflkei i meble. Oszalałam jak zobaczyłam kuchnię! Będe tu zagladać i sie uczyć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.01.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Specjalnie pobiegłam obejrzeć łazienki i macie rację, marmur pierwsza klasa Aglomarmur (zresztą bardzo popularny w Polsce) nawet strukturą się różni. Strasznie mi się ten Twój spodobał, bo nawet brzegi ma nieregularne! Pięknie to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 26.01.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Marmur jest NATURALNY i w sklepie ten format i grubość kosztuje ponad dwa razy cenkę, którą wymieniła Andżelika. Ja też go mam i jest naprawdę śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.01.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Jej to ja chyba znalazłam takie płytki marmurowe na prawdę tanio bo w zależności od wymiarów od 160 do 190zł/m2 http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a045.gif Idę odszukać sprzedawcę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.01.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Mam!!!http://www.rogala.com.pl/plytki/marmur/store,category,34,botticino.htmlchoć niestety podane ceny to ceny netto Edytowane 26 Stycznia 2011 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts