Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też nr 2

Wycieraczka bardzo przyciagajaca uwagę :) podoba mi się....

Kolory do pokoju Alexa super ( dodatki zawsze można zmienić tj pościel, narzuta, chodniczek czy ramki do obrazka) szybko Ci się nie znudzi ten kolor.... :no:

Googulku- żyrandol drugi chyba- bardziej pasuje do Twoich wnętrz. Wycieraczka bossska, a kolory do pokoju synka bardzo chłopięce i na pewno nie dziecinne- wszak ma on już 5 latek:lol2:
Wszystko zalezy od producenta i jakosci kamienia. Ja np szukajac trawertynu znajdowalam turecki duzo tanszy od petra antiqua ale jakosc calkiem inna. U nas marmur jest gruby na 2,5 cm, ma poszarpane brzegi i postarzana strukture. Te zabiegi ''kosmetyczne'' niestety kosztuja. Gdybym nie miala okazji odkupic go taniej napewno polozylabym cos innego.
Andżeliko, mam pytanie odnośnie płytek z trawertynu. Jakiej wielkości kwadraciki docinaliście do ułożenia mozaiki? Przymierzam się do 10x10cm, ale nie wiem, czy to nie za dużo.
wpadłam powiedzieć że skręca mnie z zazdrości - też chcę taką wycieraczkę :rolleyes: czy muszę mieć paszport żeby ją kupić ??

Zuzanko- paszport pewnie nie, ale dewizy...:rotfl:

Googulku- czy ten ten sklep, o który pytała Zuza? Jest opcja UK. Mają sklepy w kilku krajach, ale do PL chyba nie wysyłają....

http://www.maisonsdumonde.com/UK/en/

tak to ten ! jak nie wysylaja to bedziecie zamowienia skladac u mnie :) :) :)

Super pomysł! A piękne rzeczy tam mają- i widzę, że bardzo przyzwoite cenowo :lol2: