Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

agawi ale u mnie to juz chyba choroba. Wyobraz sobie ze pojde np po dzem. Stoje i patrze na polki wypchane dzemami. Prawie kazdy sloik wezme do reki, przeczytam etykiety, porownam. Maz juz prawie zadowolony bo ide z jakims sloikiem i nagle '' o boze, a moze ten dzem bedzie nie dobry, wroce sie jednak po ten co zawsze kupujemy''. I tak robie, strace 15 minut po to zeby kupic to co mamy zwyczaj jadac. Ale minister finansow sie teraz wycwanil i jezdzi sam na zakupy ale patrzac jak to wyglada w moim wydaniu, moze i tak lepiej :)

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

agawi ale u mnie to juz chyba choroba. Wyobraz sobie ze pojde np po dzem. Stoje i patrze na polki wypchane dzemami. Prawie kazdy sloik wezme do reki, przeczytam etykiety, porownam. Maz juz prawie zadowolony bo ide z jakims sloikiem i nagle '' o boze, a moze ten dzem bedzie nie dobry, wroce sie jednak po ten co zawsze kupujemy''. I tak robie, strace 15 minut po to zeby kupic to co mamy zwyczaj jadac. Ale minister finansow sie teraz wycwanil i jezdzi sam na zakupy ale patrzac jak to wyglada w moim wydaniu, moze i tak lepiej :)

O, mamo, myślałam, że tylko ja mam tę przypadłość ;)

Bonjour Googulku kochany, ach oglądam i podglądam, podziwiam i lekko zazdroszczę gustu, pomysłów i ,,,, Francji na codzień,,,,,,,,,,

domek jest bajkowy,

a teraz do rzeczy ;) ,,, podejrzałam Twoją dolna małą łazienkę z prysznicem, możesz mi powiedzieć jakie ona ma wymiary, bo moja mam mieć 160x168cm i nie wiem czy mi się zmieści wszystko tak ładnie jak u Ciebie - bo to tez malutkie pomieszczenie prawda?

i gdybyś miała gdzieś fotkę umywalki jak się wpasowała, przed prysznicem byłabym wdzięczna - Merci:)

Ale fajne rzeczy :yes::yes: Super do trzymania sztućców- jak się dorobię kredensu też takie chcę!

Ale najbardziej intryguje ,nie ten wysoki, metalowy świecznik- jest tylko trochę niższy ode mnie :lol2:

Zadziałaj coś z tym aparatem- może dostaniesz na Walentynki od małża?

niestety chyba tak, albo myślą, ze u nas niedźwiedzie polarne chodzą po ulicach i nie dali by rady dostarczyć ehhh

a ja patrzę na googulkowy domek i coraz bardziej zazdraszczam i to mi się podoba i tamto, a jak wchodzę do sklepów to właśnie cały czas dostaję ataku złości, że cały czas widzę że Polska jest beee i tu nie wysyłamy :( I cały czas próbuę sobie przetłumaczyć, że klimaty francuskie w ogóle mi się nie podobają i kurcze jakoś mi nie wychodzi :( Więc jak już będę w totalnej desperacji to będę nękać googulka czy by za pośrednika nie zrobiła :)

tym bardziej ze rynek ogromny do zdobycia ! ale na pocieszenie powiem wam ze jak bylam nastolatka to wracalam z wakacji w polsce obladowana pieknymi papierami do korespondencji. Czysta chinszczyzna, kicz jak cholera, jeszcze perfumowany kicz :) ale kompletnie nie dostepny w paryzu :) bylam przeszczesliwa i zazdroscilam dziewczyna z polski ze maja to pod reka :)