googulek 03.02.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 agawi ale u mnie to juz chyba choroba. Wyobraz sobie ze pojde np po dzem. Stoje i patrze na polki wypchane dzemami. Prawie kazdy sloik wezme do reki, przeczytam etykiety, porownam. Maz juz prawie zadowolony bo ide z jakims sloikiem i nagle '' o boze, a moze ten dzem bedzie nie dobry, wroce sie jednak po ten co zawsze kupujemy''. I tak robie, strace 15 minut po to zeby kupic to co mamy zwyczaj jadac. Ale minister finansow sie teraz wycwanil i jezdzi sam na zakupy ale patrzac jak to wyglada w moim wydaniu, moze i tak lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.02.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 W takim razie ja też jestem chora Bo my kobitki już tak mamy... Ten typ tak ma i koniec! A facetowi przeważnie jest obojętne jaki dżem zje na śniadanie- aby mu w brzuchu nie burczało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 agawi ale u mnie to juz chyba choroba. Wyobraz sobie ze pojde np po dzem. Stoje i patrze na polki wypchane dzemami. Prawie kazdy sloik wezme do reki, przeczytam etykiety, porownam. Maz juz prawie zadowolony bo ide z jakims sloikiem i nagle '' o boze, a moze ten dzem bedzie nie dobry, wroce sie jednak po ten co zawsze kupujemy''. I tak robie, strace 15 minut po to zeby kupic to co mamy zwyczaj jadac. Ale minister finansow sie teraz wycwanil i jezdzi sam na zakupy ale patrzac jak to wyglada w moim wydaniu, moze i tak lepiej O, mamo, myślałam, że tylko ja mam tę przypadłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 04.02.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Bonjour Googulku kochany, ach oglądam i podglądam, podziwiam i lekko zazdroszczę gustu, pomysłów i ,,,, Francji na codzień,,,,,,,,,, domek jest bajkowy, a teraz do rzeczy ,,, podejrzałam Twoją dolna małą łazienkę z prysznicem, możesz mi powiedzieć jakie ona ma wymiary, bo moja mam mieć 160x168cm i nie wiem czy mi się zmieści wszystko tak ładnie jak u Ciebie - bo to tez malutkie pomieszczenie prawda? i gdybyś miała gdzieś fotkę umywalki jak się wpasowała, przed prysznicem byłabym wdzięczna - Merci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.02.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 wandeczko kochana, u nas lazieneczka malutka, jakies 1,60X2 m. Chyba nie ma wiecej niz 4 metry fotki z umywalka tez ci nie pokaze bo wciaz nie mamy tam mebelka i chyba nigdy nie robilam zdjec tej czesci lazienki, ale wieczorem sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 04.02.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 no moja ma 2,7m2 - mhhh widzę że tak jak u Ciebie zmieściłabym prysznic i toaletę na "wcisk", ale nie wiem czy pod prysznicem nie będę musiała rąk myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.02.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 zapytam meza dokladnie, bo np w projekcie ta lazienka ma 3,1 m. My tam nic nie zmienialismy wiec moze i wymiary by sie zgadzaly. U nas prysznic ma tylko 80X80. Moze jednak zmiescisz co potrzeba, umywalka moze byc maciupka w rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 04.02.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Fajne przydasie :)pewnie we francuskim sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.02.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 koncza sie przeceny a ze minister finansow od kilku dni dziala mi na nerwy to sie mszcze tam gdzie najbardziej zaboli : ZAKUPY !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Dobry tok myślenia googulku Zemsta jest slodka! Lecę zobaczyć co nakupowałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ale fajne rzeczy :yes: Super do trzymania sztućców- jak się dorobię kredensu też takie chcę! Ale najbardziej intryguje ,nie ten wysoki, metalowy świecznik- jest tylko trochę niższy ode mnie Zadziałaj coś z tym aparatem- może dostaniesz na Walentynki od małża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.02.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 co ty za bardzo mu za skore zaszlam zeby na walentynki cos dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Może go jednak nie doceniasz? http://forum.barcis.pl/images/smilies/serce2.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/serce1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.02.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 no zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.02.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Andżeliko, piękna skrzyneczka na sztućce. Gdzie taką zdobyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.02.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Moniu na stronie becquet.fr. Byla przeceniona ale do polski nie wysylaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ja już nawet nie pytam czy wysyłają- bo odpowiedz jest zawsze taka sama! Co my jesteśmy trzecim światem nadal, czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 05.02.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 niestety chyba tak, albo myślą, ze u nas niedźwiedzie polarne chodzą po ulicach i nie dali by rady dostarczyć ehhh a ja patrzę na googulkowy domek i coraz bardziej zazdraszczam i to mi się podoba i tamto, a jak wchodzę do sklepów to właśnie cały czas dostaję ataku złości, że cały czas widzę że Polska jest beee i tu nie wysyłamy I cały czas próbuę sobie przetłumaczyć, że klimaty francuskie w ogóle mi się nie podobają i kurcze jakoś mi nie wychodzi Więc jak już będę w totalnej desperacji to będę nękać googulka czy by za pośrednika nie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.02.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 tym bardziej ze rynek ogromny do zdobycia ! ale na pocieszenie powiem wam ze jak bylam nastolatka to wracalam z wakacji w polsce obladowana pieknymi papierami do korespondencji. Czysta chinszczyzna, kicz jak cholera, jeszcze perfumowany kicz ale kompletnie nie dostepny w paryzu bylam przeszczesliwa i zazdroscilam dziewczyna z polski ze maja to pod reka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.02.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 dziewuszki, dalam zdjecie innych firanek do lazienki dolnej, doradzcie ktore ladniejsze. Te z aniolkiem, czy te drugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts