Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Googulku, ten zestaw ze szczotka kibelkowa w puszce czy co to tam jest (pod fotką łazienkową z malowanym czerwono dzbankiem) gdzie to upatrzyłaś, proszę, powiedz?? Ja kcem bardzo takie coś!

PS Firanki do końca żadne mi nie podchodzą, chociaż ta z aniołkiem chyba lepsza.

A Pia Ci sie nie podoba? To jest sliczna firanka, ale chyba tez dwie trzeba kupić.

Czy oni sprzedaja za granice?

Googulku, ten zestaw ze szczotka kibelkowa w puszce czy co to tam jest (pod fotką łazienkową z malowanym czerwono dzbankiem) gdzie to upatrzyłaś, proszę, powiedz?? Ja kcem bardzo takie coś!

PS Firanki do końca żadne mi nie podchodzą, chociaż ta z aniołkiem chyba lepsza.

A Pia Ci sie nie podoba? To jest sliczna firanka, ale chyba tez dwie trzeba kupić.

Czy oni sprzedaja za granice?

azalka, ten pojemnik ze szczotka jest od HERBEAU ale ceny maja zabojcze !!! to co na zdjeciu = 193 euro, jak dla mnie to kosmos !

nie znam firanek PIA, ale zaraz poszukam, dziekuje :)

Zaprosiłaś to przychodzę (2 podejście dzisiaj). Przepraszam, że tak w nocy jak złodziej. Pochwalę oczywiście. PIĘKNE wszystko. kuchnia cudna - widzę że dziobak ma się dobrze i nie narzeka na brak zleceń i nie zmienił zawodu, jak mu wróżyli "życzliwi". Naprawdę milo popatrzeć na taką bajkę nawet nie wykończoną. Edytowane przez słońce 2

Hie hie, jak zobaczyłam te ślimaczki, wiedziałam, że to jego robota.

Ale "nie lubię" Dziobaka, bo naobiecywał i się do mnie nie odezwał :(

198 euro za kibelkową szczotkę... To już naprawdę trzeba mieć problem z nadmiarem pieniędzy ;)

Se sama wydziergam za tyle :D

a ze my takiego problemu nie mamy to nie grozi nam chocby problem z wyborem koloru :)

a dziobak, no coz. zajety na calego, obiecywal u mnie byc jutro. Jak nie przyjedzie to osobiscie sie pofatyguje :)

Dostałam od koleżanki zakwas pieczemy od trzech tygodni i najeść się nie możemy,taki smaczny wychodzi .M ciągle kupuje nowe mąki :)ale zabawa szkoda że ta odległość bo bym Ci odlała troszkę tego zakwasu bo naprawdę fajny;) ale swój zakwas jestem pod wrażeniem trzymam kciuki.A chciałam zapytać z czego masz zrobione korpusy w szafkach kuchennych ?Dziobaczek na pomorzu też za daleko Edytowane przez jo@nna