Juszczakówka 05.02.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Zakupy imponujące Skrzynka na sztućce, wieszaki, świecznik Koszyki też takie chcęęęęę.... A co do firanki łazienkowej jestem zdecydowanie za "aniołkową" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 05.02.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 też mi się wszystko niezmiernie podoba, ale za motylkowy kwietniczek oddałabym życie ... cudo! W drugiej kolejności skrzynka na sztućce, ale wszystko naprawdę SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
britany 05.02.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 A mnie się właśnie ta skrzynka na sztućce bardzo podoba. Bardzo bardzo. Szkoda, że u nas nie ma takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
britany 05.02.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 No dobra reszta też bardzo bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Googulku- wszystkie zakupy super. A te białe koszyczki bosskie są i do Twojej kuchni bardzo pasują Co do zasłonek- to ....sama nie wiem, bo podobają mi się obie:lol2: Musisz sama zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.02.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Wciąż ktoś wpisuje Ci się do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 06.02.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Googulku, ten zestaw ze szczotka kibelkowa w puszce czy co to tam jest (pod fotką łazienkową z malowanym czerwono dzbankiem) gdzie to upatrzyłaś, proszę, powiedz?? Ja kcem bardzo takie coś! PS Firanki do końca żadne mi nie podchodzą, chociaż ta z aniołkiem chyba lepsza. A Pia Ci sie nie podoba? To jest sliczna firanka, ale chyba tez dwie trzeba kupić.Czy oni sprzedaja za granice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 06.02.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 ja jestem za aniołkowymi bo ten "szpic" w tych drugich jest dla mnie za ostry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.02.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Googulku, ten zestaw ze szczotka kibelkowa w puszce czy co to tam jest (pod fotką łazienkową z malowanym czerwono dzbankiem) gdzie to upatrzyłaś, proszę, powiedz?? Ja kcem bardzo takie coś! PS Firanki do końca żadne mi nie podchodzą, chociaż ta z aniołkiem chyba lepsza. A Pia Ci sie nie podoba? To jest sliczna firanka, ale chyba tez dwie trzeba kupić. Czy oni sprzedaja za granice? azalka, ten pojemnik ze szczotka jest od HERBEAU ale ceny maja zabojcze !!! to co na zdjeciu = 193 euro, jak dla mnie to kosmos ! nie znam firanek PIA, ale zaraz poszukam, dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.02.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 dzieki dziewczynki te firanko sobie odpuszcze, bo skoro sie waham, to jest cos nie tak ! jak znajde odpowiednia to bede wiedziala ze to ta a nie zadna inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 07.02.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Googulku, ponoc masz u siebie czarne klamki, mozesz gdzies wygrzebac zdjecie na ktorym je widac i plis namiar na miejsce gdzie je kupilas. PLIS PLIS PLIS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.02.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 no wlasnie czytalam ze agawi widziala u mnie czarne klamki tyle ze ja mam tylko zdjecie tych co chce kupic, a linki juz ci podali = camelot lub stary dwor. Niestety nie mam innych namiarow, sledze wiec u ciebie moze cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 07.02.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 No to te zdjecie co zalaczym na swoim watku to wlasnie Camelot, w taki razie biore je bo widze ze skoro nawet ty nie znalazlas nic ciekawego to nie mam po co szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 08.02.2011 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) Zaprosiłaś to przychodzę (2 podejście dzisiaj). Przepraszam, że tak w nocy jak złodziej. Pochwalę oczywiście. PIĘKNE wszystko. kuchnia cudna - widzę że dziobak ma się dobrze i nie narzeka na brak zleceń i nie zmienił zawodu, jak mu wróżyli "życzliwi". Naprawdę milo popatrzeć na taką bajkę nawet nie wykończoną. Edytowane 8 Lutego 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 08.02.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 A to się nasz dziobak spisał!!! Gratuluję kuchni!I całego domu, bo cudne klimaty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 08.02.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Hie hie, jak zobaczyłam te ślimaczki, wiedziałam, że to jego robota. Ale "nie lubię" Dziobaka, bo naobiecywał i się do mnie nie odezwał 198 euro za kibelkową szczotkę... To już naprawdę trzeba mieć problem z nadmiarem pieniędzy Se sama wydziergam za tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 A gospodyni gdzie przepadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.02.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Hie hie, jak zobaczyłam te ślimaczki, wiedziałam, że to jego robota. Ale "nie lubię" Dziobaka, bo naobiecywał i się do mnie nie odezwał 198 euro za kibelkową szczotkę... To już naprawdę trzeba mieć problem z nadmiarem pieniędzy Se sama wydziergam za tyle a ze my takiego problemu nie mamy to nie grozi nam chocby problem z wyborem koloru a dziobak, no coz. zajety na calego, obiecywal u mnie byc jutro. Jak nie przyjedzie to osobiscie sie pofatyguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.02.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 A gospodyni gdzie przepadła? gospodyni postanowila wyhodowac swoj wlasny zakwas chlebowy oserwuje wiec calymi dniami czy drozde mi sie dobrze rozmnarzaja w niedziele bede piekla pierwszy chleb, trzymajcie moco kciuki zeby sie udal !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 10.02.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 (edytowane) Dostałam od koleżanki zakwas pieczemy od trzech tygodni i najeść się nie możemy,taki smaczny wychodzi .M ciągle kupuje nowe mąki :)ale zabawa szkoda że ta odległość bo bym Ci odlała troszkę tego zakwasu bo naprawdę fajny;) ale swój zakwas jestem pod wrażeniem trzymam kciuki.A chciałam zapytać z czego masz zrobione korpusy w szafkach kuchennych ?Dziobaczek na pomorzu też za daleko Edytowane 10 Lutego 2011 przez jo@nna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts