googulek 10.02.2011 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 kolezanki w pracy sie smieja ze jeszcze troche to zaczne swoje maslo robic a tak na powaznie, to przyznam ze dla takiego ''nieroba'' jak ja, to niezly wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Hoo, ho- zakwas? http://emoty.blox.pl/resource/659.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/659.gif Że tak powiem w szoku jestem.... co Cię napadło? To ja jeszcze nigdy chleba nie piekłam,a tu proszę... Pochwal się jak Ci wyjdzie - przepisik i zdjęcia bardzo proszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.02.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 sama nie wiem. chyba sie staram byc bardziej ''domowa'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 sama nie wiem. chyba sie staram byc bardziej ''domowa'' Może się starzejesz Żartowałam... żarcik taki http://emoty.blox.pl/resource/rotflwt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.02.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 ale cos w tym jest, bo i charakter mi ''zlagodnial''. Kolega maz jeszcze tego nie zauwaza ale staram sie, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Podobno człowiek zmienia się co 7 lat... może przyszła właśnie pora u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.02.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 kurka, zgadza sie w tym roku koncze 35 lat. Wychodzi ze to bedzie moja 5 odmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No widzisz Tak myślałam... Ha, to imprezka się szykuje:lol2: http://emoty.blox.pl/resource/champagne10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.02.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 dopiero w maju ale za to moze w nastepnym tygodniu bede w koncu mogla pokazac skonczona kuchnie. mocno, mocno trzymajcie kciuki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Witaj po długiej nieobecności w świecie wirtualnym Pełen szacu dla zakwasu chlebowego.... Podam Ci prosty przepis na chlebuś bez zakwasu jak chcesz..... ( upieklam sama chlebuś i udało się, był wspaniały )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.02.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 jeszcze sie pyta ! pewnie ze dawaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 dopiero w maju ale za to moze w nastepnym tygodniu bede w koncu mogla pokazac skonczona kuchnie. mocno, mocno trzymajcie kciuki !!! No to poczekamy do maja... A kciuki trzymamy i czary odprawiamy...http://emoty.blox.pl/resource/01.gif Żeby się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.02.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Wpadam z rewiz...ytą oczywiście. Dziennik oglądam od początku, ale jakoś nie było okazji żeby się wpisać Nowe przydasie na pewno się przydadzą Mi się podoba uchwyt na papier toaletowy, ale nie wychwyciłam gdzie taki można nabyć (a szukam prostego białego bo same czarne i chromowane wszędzie...). Zauwazyłam tez, że będziemy mieć bardzo podobne schody, słupy, kolorystyka, itd. itp. i drzwi Tak sobie właśnie pomyślałam...jak tu ładnie. Z oknami masz rację, jak coś nie podchodzi to lepiej nie kupować i poczekać na "to coś". Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.02.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 I wiem co jeszcze ! Czy w Polsce można gdzieś dostać lampy w TAKIEJ pięknej cenie, jakie pokazujesz? Co do wyboru to ta druga bardziej mi się podoba. Chyba, że nie doczytałam jeśli już są wybrane to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.02.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Withanko!:Dkuchnia będziemy zachwycać się na pewno w przyszłym tygodniu.A ja to już może nawet wcześniej.....ale pomimo tego kciuki będę mocno trzymać ,abyś Ty z niej była zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.02.2011 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 a czemu beauty, pisz no szybko... Jedzie do ciebie, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.02.2011 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 I wiem co jeszcze ! Czy w Polsce można gdzieś dostać lampy w TAKIEJ pięknej cenie, jakie pokazujesz? Co do wyboru to ta druga bardziej mi się podoba. Chyba, że nie doczytałam jeśli już są wybrane to przepraszam nie wiem Yokasta, przykro mi ja w polsce nawet nie szukalam bo jakos ciezko mi sie zlotowki wydaje, wszystko tak jakby kosmicznie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.02.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 a czemu beauty, pisz no szybko... Jedzie do ciebie, czy co? ano tak:D mamy się spotkać w sobotę,a z tego co mi mówił wynikało ,że do Ciebie ma dojechać jutro rano.Jejku ,ale mam nadzieje ,że tajemnicy nie zdradziłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.02.2011 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 nie milutka, czekamy na niego jutro, tzn tesciowie czekaja tyle ze nie pisze konkretow zeby nie zapeszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.02.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Angie ,kochana ,zerknij na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts