Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Andżeliko, śliczna kucnia i cala reszta. Czyżby Beatka również coś zamówiła u Dziobaka? To może i ja się zalapię? :lol2:

Moniko ,Angie ma rację . W końcu coś u mnie drgnęło i zamówiłam zabudowę w kolorze tego zegara na kominku i kredens na wzór takiego starego ,ktory jets u mnie w dzienniku.Szczerze mówiąc ,jak Dziobak przyjechał ,to byłam jeszcze w pieleszach,odsypiając studniówkę i tak naprawdę to byłam średnio przytomna,ale chyba w końcu się dogadaliśmy...mam mieć to wszystko na swoje imieniny 8 marca..przynajmniej zabudowę ,ale to juz mnie cieszy....

tak doczytalam, tzn zobaczylam na tym zdjeciu z gazety (ta ciemna zabudowa z brazowa przecierka).

A obudowe ja wolalam prosta, ale moj stary sie uparl na fikusna, niech chlop tez cos ma od zycia :) wciaz nie wierze ze w koncu jest, tyle co ja sie za nia nachodzilam po stolarzach, strach wspominac :( nikomu sie nie chcialo !

to o ktorej cie obudzil?

Niby była ósma,przyjechał tak jak się umawialiśmy ,ale ja położyłam się o 6.30,więc niewiele spałam i m wpada do naszej materacowej sypialni z resztką kremu do golenia i w drzwiach krzyknął ,że dziobak juz w bramie.Jak ruszyłam ,nie wiedziałam,gdzie jestem i wyrżnęłam w karton od telewizora.Dobrze ,że to był tylko karton:lol2:

W końcu nie będzie tak jak ta jest na tym zdjęciu:yes:mówiłam Ci już ,że co chwile opcja u mnie się zmienia.Stwierdziliśmy razem ,że ten brąz w tle nie będzie dobry ,bo na tym zdjęciu to ten grafit jest prawie hebanowy ,a ten brąz taki trochę mahoniowaty,,więc pomysł padł,bo czarnych mebli nie chcę... jeszcze Zrobił Ci szafkę w łazience,masz juz ją w dzienniku?

Poszłam kuchnię oglądać i zobaczyłam swój wpis w dzienniku.... upsss, sorry, już wykasowałam: dziecinne te kolory? to nadal jestem małym dzieckiem dla mnie są cudne, ale czy dla chłopca? Choć jeśli ma delikatną naturę to było o pięknie szarobłękiotobrązach :D

a kuchnia, no cóż

też taką chcę :lol2: przepiękna