googulek 12.02.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 a czemu ma ci sie nie udac, jakos do tej pory zle ci nie szlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.02.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Andżeliko, śliczna kucnia i cala reszta. Czyżby Beatka również coś zamówiła u Dziobaka? To może i ja się zalapię? Moniko ,Angie ma rację . W końcu coś u mnie drgnęło i zamówiłam zabudowę w kolorze tego zegara na kominku i kredens na wzór takiego starego ,ktory jets u mnie w dzienniku.Szczerze mówiąc ,jak Dziobak przyjechał ,to byłam jeszcze w pieleszach,odsypiając studniówkę i tak naprawdę to byłam średnio przytomna,ale chyba w końcu się dogadaliśmy...mam mieć to wszystko na swoje imieniny 8 marca..przynajmniej zabudowę ,ale to juz mnie cieszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.02.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 to o ktorej cie obudzil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.02.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Ten grafit nie będzie taki wyrazisty ,tylko spatynowany...więc chyba nie bedzie zle . Ale Angie zabudowę kominka tez Ci machnął zajebistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.02.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 tak doczytalam, tzn zobaczylam na tym zdjeciu z gazety (ta ciemna zabudowa z brazowa przecierka). A obudowe ja wolalam prosta, ale moj stary sie uparl na fikusna, niech chlop tez cos ma od zycia wciaz nie wierze ze w koncu jest, tyle co ja sie za nia nachodzilam po stolarzach, strach wspominac nikomu sie nie chcialo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.02.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 to o ktorej cie obudzil? Niby była ósma,przyjechał tak jak się umawialiśmy ,ale ja położyłam się o 6.30,więc niewiele spałam i m wpada do naszej materacowej sypialni z resztką kremu do golenia i w drzwiach krzyknął ,że dziobak juz w bramie.Jak ruszyłam ,nie wiedziałam,gdzie jestem i wyrżnęłam w karton od telewizora.Dobrze ,że to był tylko karton:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.02.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 podobnie wspominam nasze pierwsze spotkanie tyle ze ja sobie spokojne w lazience siedzialam i oko malowalam a on mi pisze czy kawe dostanie. Pomyslalam ''no pewnie'', tyle ze on juz pod brama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.02.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 W końcu nie będzie tak jak ta jest na tym zdjęciu:yes:mówiłam Ci już ,że co chwile opcja u mnie się zmienia.Stwierdziliśmy razem ,że ten brąz w tle nie będzie dobry ,bo na tym zdjęciu to ten grafit jest prawie hebanowy ,a ten brąz taki trochę mahoniowaty,,więc pomysł padł,bo czarnych mebli nie chcę... jeszcze Zrobił Ci szafkę w łazience,masz juz ją w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.02.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 tak jest i chyba te szafeczke kocham najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.02.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 taka jest : http://img7.imageshack.us/img7/818/93383285.jpg' alt='93383285.jpg'> Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 EEEe,no szafka to świata klasowa.Śliczna! Pięknieje w oczach ten Wasz domek A co obudowy to m miał rację ,te jak to Ty mówisz, fikuśne elementy pasują do Chatki , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.02.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Ona jest pod umywalkę ,czy taka "sama sobie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.02.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 pod umywalke, pod to lustro (bede musiala je przemalowac na bialo, ale to pikus) albo zmienic na prostsze <a href=http://img710.imageshack.us/img710/5074/dscf5278x.jpg' alt='dscf5278x.jpg'> Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.02.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 aaa,super to wszystko wygląda.Zobaczysz efekt ,jak ustawisz szafkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.02.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 dokladnie ale cos czuje ze bede musiala zmienic lusterko, ale ty najlepiej wiesz jak to jest przerabialas juz ten odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.02.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 no ,właśnie ,ale nie chciałam Ci nic sugerować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.02.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Poszłam kuchnię oglądać i zobaczyłam swój wpis w dzienniku.... upsss, sorry, już wykasowałam: dziecinne te kolory? to nadal jestem małym dzieckiem dla mnie są cudne, ale czy dla chłopca? Choć jeśli ma delikatną naturę to było o pięknie szarobłękiotobrązach a kuchnia, no cóż też taką chcę przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 13.02.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Pięknie! Perfekcyjnie! Cudownie! Zachwycająco! Dziękuję za ten dziennik googulku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.02.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Jak tam Angie?ochłonęłaś już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 13.02.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 tak dzis mam nerwy bo mnie stary wkurza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts