googulek 16.02.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 nie wariatka ze mnie bo ostatnio nie moglam spac po nocach i zaczelam od trzech tygodni brac tabletki na sen. A teraz mi sie wydaje ze bez tego nie usne, cholera jasna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.02.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 no ,zebys sie tylko nie uzależniła....Mój M od lat nie śpi między 2,a 4tą ,ogląda wtedy filmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.02.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 ja to taka jestem ze sie boje takich ''wspomagaczy'' takze jestem czujna. Musze tylko wybrac dobry dzien na odstawienie zeby sie przemeczyc i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.02.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Nie wiem ,jak jest u Ciebie ,ale jak się bardzo przemęczę to wtedy nie mogę zasnąć...:Dmyślę ,że trzeba się trochę wyciszyć ,za wiele emocji ostatnio miałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.02.2011 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 dokladnie tyle ze ja mam wrazenie ze te emocje to juz cyklicznie od kilku lat, tzn od kiedy sie zaczela budowa podziwiam mojego meza ktory usypia metr od poduszki a u mnie zwykla ''pierdola'' np wczorajsza mikrofala smega, potrafi spedzic sen z powiek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.02.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja też mam kłopoty ze spaniem, bo wciąż mi się plączą tysiące myśli w głowie, analizuję każdy dzień, kazde wydarzenie, i to, co ma dopiero nastąpic. Wszystko przez tę budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.02.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja też mam kłopoty ze spaniem, bo wciąż mi się plączą tysiące myśli w głowie, analizuję każdy dzień, kazde wydarzenie, i to, co ma dopiero nastąpic. Wszystko przez tę budowę dołaczam do klubu bo mam tak samo i męczy mnie to do tego stopnia że jak zbliża się wieczór to już się boję jak długa bedzie ta noc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.02.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 o wlasnie moniu, robie dokladnie to samo, walkuje i walkuje kazdy szczegol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.02.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 a juz myślałam, że to ze mna cos nie tak, a tu widzę, że wiecej nas z tą chorobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.02.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 dziewczyny w dzienniku wrzucilam wizualke mikrofali w szafce kuchennej. Myslicie ze moze byc czy jednak szukac ''prostszej'' mikrofali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.02.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Aaaa to takie prochy bierzesz googulku... Lepiej już nie bierz tego świństwa więcej. Rozumiem Cię- my kobitki już tak mamy- małż jest kochany, ale nie rozumie, że przez coś tam nie można usnąć On zasypia w locie, jak tylko przyłoży głowę do poduszki Co do Smega- mnie się bardzo podoba na tej wizualce ta mikrofala- jest ciemna, stonowana, ma mosiężne wykończenia. A Tobie już się odpodobała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.02.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Nie podoba sie bardzo tylko ja nie mam w domku nic z mosieznym wykonczeniem. Wydaja mi sie takie bardzo eleganckie, za eleganckie do tej mojej chatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.02.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A to trochę zmienia postać rzeczy. Metalowe dodatki powinny być w jednym kolorze....Uchwyty masz czarne, tak? Jaką planujesz baterię w zlewie no i jaki kolor relingu ma ta mikrofala z Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.02.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 bateria srebna z porcelanowa raczka dokladnie taka : Uploaded with ta mikrofala z ikei jest czarna ze srebna raczka wlasnie, takze problem chyba sam sie rozwiazuje tyle ze wtedy piekarnik tez dam bardziej nowoczesny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.02.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ooo śliczna ta bateria- też mam z porcelanowa rączką, ale właśnie mosiężną. W takim razie musisz szukać nie tyle bardzo nowoczesnego piekarnika, co ze srebrną rączką. Taki super nowoczesny też nie bardzo pasuje. Najlepszy neutralny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.02.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Smeg też ma retro ze srebrnym wykończeniem:yes:- najnowsza seria SC700AX-8 http://www.dombianco.com.pl/img/produkty/male/9ecb04a81c9c065de3070eb074648aca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.02.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ale z ciebie kusicielka nawet nie chce na to patrzec, nie widze tego pieknego piekarnika ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.02.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Popatrz, popatrz- podaję Ci stronkę http://www.smeg.com.pl/produkty/profilProduktu/id/1097/SMEG_Seria_CORTINA_/PIEKARNIK_ELEKTRYCZNY_SMEG_SC700AX-8/?PHPSESSID=3cafc09af6dce096ad77da52d765ad3e A na poważnie Angie- nie ma retro mikrofali Smega ze srebrnym wykończeniem- chyba, że nowoczesna. Nie ma sensu kupować piekarnika Smeg schowanego w wyspie, a mikrofali z Ikea.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.02.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Wiem ze masz racje, znajde prosty czarny ladny piekarnik i czarna mikrofale i bedzie dobrze. Zawsze moge sie pocieszyc ze w obecnym mieszkaniu tez niedlugo bede musiala wymienic sprzet bo np piekarnik mi przypala z gory, wtedy moze spelnie marzenie o smegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.02.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 O widzisz i mądrze powiedziane Powiedz M, że może być z Ciebie dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts