googulek 16.02.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 tak chlop ma skarb pod reka niech zacznie to doceniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.02.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 to co robimy z koszyczkami czy czekac na insze wybory mikrofalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.02.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Z koszyczkami i z micro i ikei. Wieczorem podzuce ci zdjecia a jak nie to w dzienniku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.02.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Andżi, zdjęcia z domku cudne, aż miło zajrzeć Mam pytanie odnośnie wymiarów domku (szer.xdł. kuchni i jadalni). Chciałabym się rozeznać co u mnie się zmieści, też chcę taki układ mebli i zastanawiam się jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.02.2011 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 kochana wieczorem zapytam tego co sie na tym zna, bo ja to raczej zielona jestem w sobote przez pol godziny walczylam ze sprzetem zeby posluchac nowej plyty. Prawie wszystko wyrwalam z kablami az w koncu dzwonie do kolegi meza z morda ''ze jak to on podlaczyl ze ja plyt sluchac nie moge''. I co sie okazalo? A no ze to odtwarzacz do DVD, zwykly, prosty bez mozliwosci sluchania muzyki! nie ma jak to blondi w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.02.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Nie przejmuj się, za to w wyszukiwaniu cudnych pierdółek i wykończeniówce jesteś najlepsza Czekam na wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.02.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) Ze sprawami komputerowymi i sprzętem zawsze kieruję kroki do mojego synusia 11 lat.... no skubany jakoś więcej się zna na tych ustrojstwach ( niestety teraz to jest nasze lenistwo,.... za panienki wszystko umiałam podłączyć, kiedyś zamarzył mi się telefon w pokoju i sama przeciągnęłam kable , zrobiłam dziury w ścianach ( a to nie takie proste było w żelbetonie ojj nie ) i co dało się !!!! a teraz młody pokaż mamusi co i jak albo zrób za mnie Pięknie i jeszcze raz PIĘKNIE tak po domowemu , aż chce się usiąść z kawusią i z ciachem w ręku, albo z pajdą chlebusia..... oczywiście Twojej roboty Edytowane 21 Lutego 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.02.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 a nie, to ty dobra jestes ! ja instrukcji obslugi technicznych pierdol nie rozumiem a co dopiero kable ciagnac i podlaczac ! naprawde, jestes mocna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.02.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Ange- nowe zdjęcia Twoich wnętrz piękneeee! Kuchnia cuda- muszę to raz jeszce napisać. Bardzo podoba mi się połączenie bieli z drewnem w ciepłym odcieniu. A salon też śliczniutki- nie ważne, czy meble stoją tak czy wspak A co do sprzętów to też jestem noga- wszak druga blondi zaraz po Tobie:lol2: Ale od czego mam lubego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 21.02.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Śliczności, cudności.....Olśniewająca kuchnia, zasłony, ta porażająca biel.....I wizualka Lasche wspaniała. Też przyłączam się do prośby o wymiary kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.02.2011 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Dziewuchy przestancie bo sie poplacze z radosci bo ja to mam taki wstretny charakter ze juz szukam dziury w calym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.02.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Szukaj, szukaj i tak nie znajdziesz http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/biggrin.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/tongue.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.02.2011 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 nie boj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 21.02.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Śliczne wnętrze Googulku -kuchnia miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 22.02.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Andżi, ty już jesteś u nas czy jeszcze u nich? bo ja się gubię ... Dzisiaj przeczytałam lokalną gazetę i oni tam piszą że szkołę wam chcą zamknąć w B. http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110214/NWYBORY0101/820041533 - no masakra jakaś ... no i chciałam się przypomnieć, że obiecałaś mnie odwiedzić ... buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 22.02.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 googulek gdzie kupilas nowe zaslony do obecnego mieszkania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 23.02.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Googulku, chciałabym się przywitać - przeczytałam cały Twój dziennik i jestem pod wrażeniem, jak świetnie sobie radzicie budując dom na odległość. Zachwycają mnie twoje "znaleziska i zakupy" - prawdziwe perełki, nie wspominając już tych fantastycznych cen. Trzymam kciuki i czekam na Waszą kolejną wizytę, po której zawsze Wasz dom staje się coraz piękniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.02.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Googulku, czy Ty zapadłaś w sen zimowy...??? Wszak idzie wiosna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.02.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 oj z tym snem cos jest! jakas bez zycia ostatnio jestem, aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.02.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Googulku, chciałabym się przywitać - przeczytałam cały Twój dziennik i jestem pod wrażeniem, jak świetnie sobie radzicie budując dom na odległość. Zachwycają mnie twoje "znaleziska i zakupy" - prawdziwe perełki, nie wspominając już tych fantastycznych cen. Trzymam kciuki i czekam na Waszą kolejną wizytę, po której zawsze Wasz dom staje się coraz piękniejszy. dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts