dardurdka 24.03.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Z tym przewozem to nie ma problemu zwłaszcza, że dużo kierowców skarży się że musi wracać z Francji "na pusto" i właśnie tacy biorą nam towar z Holandii. Ostatnio np. jechał spod Paryża a obecnie jest mały transportowy kryzys, więc schodzą z cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.03.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Piękne są te mebelki chyba znowu mąż będzie miał ze mną utrapienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.03.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 myslisz ze bym musiala zadzwonic do jakies firmy transportowej i sie zapytac czy swiadcza uslugi osoba ''prywatnym''? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 no my właśnie jesteśmy takimi osobami prywatnymi i jest o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.03.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a jeszcze lepiej dam Ci nr do kilku kierowców którzy tam jeżdżą??? Wtedy omijasz spedycję i niekiedy samego szefa firmy transportowej i jest jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.03.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kurka, nie wierze, dawaj, dawaj! Iwonko, jezeli sie uda to moj problem z przewiezieniem mebli zostanie rozwiazany, nawet wykonczeniowka bedzie latwiejsza, bo tak na upartego to wszystki material bym mogla z tad ciagnac szalony pomysl ale napewno nie bardziej niz ta budowa na odleglosc acha, i jeszcze bardziej bede sie modlic o te twoje okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.03.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Cieszę się, że mogłam pomóc ale nry prześlę Ci dopiero jak mąż wróci bo je ma w tel. Więc spokojnie... Pocieszę Cię tylko, że taniej jest przywozić do Polski niż do Francji Bo jak ma wracać na pusto to woli zejść z ceny i coś zarobić Ja zamierzałam w taki sposób przywieźć meble z Holandii, ale u mnie jeszcze daleko do meblowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.03.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dzieki, dzieki i jeszcze raz dzieki! bede cierpliwie czekac! a jezeli mozesz, to napisz na Priv, co twoj maz przywozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a zapomnialam dodać, że tak ogólnie to ma zakład kamieniarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dzisiaj powinno się podarować coś różowego, więc proszę - moja ukochana róża Eden Rose:http://i42.tinypic.com/dhbbk1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.03.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 a dziekuje Moniu, dziekuje! sa piekne a czemu cos rozowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.03.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 a dziekuje Moniu, dziekuje! sa piekne a czemu cos rozowego? żeby sobie poprawic nastrój, bo różowy jest taki ... pogodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.03.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 a no tak a ja juz myslalam ze w tym moim poganskim kraju przegapilam jakies swieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Święto jest Zwiastowania Maryi a na wycenę wciąż czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Święto jest Zwiastowanie Maryi a na wycenę wciąż czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.03.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 to ja dolacze do oczekujacych bo tez czekam na wyceny drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a na jakie drzwi się zdecydowałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.03.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 kuknij do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.03.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Powiem Ci, że te od Waldemara są bardzo bardzo oryginalne i te przeszklenie, jakby ze szprosami super pasowałoby do stylu Twojego domku idę zobaczy co jeszcze ma ten stolarz Na prawdę ładne Te ostatnie jakoś mi się nie widzą, może przez to że takie nacudowane... a przed ostatnie będzie miała Beauty Te co są przed nimi, białe, wypasione... ale o chyba nie są zewnętrzne drzwi, ładne ale i pewnie bardzo kosztowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.03.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 nie mogę namierzyć stronki tej stolarni (waldemar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts