monia i marek 15.03.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Andżi, bardzo Wam współczuję - wyobrażam sobie co przeżywacie. To, co napisałaś jest bardzo przykre, ale mam nadzieję, że więcej się nie powtórzy, czego Wam z całego serca życzę. Miej córcię na oku, bo widać, że to nie są żarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Matko i córko to za cholerne czasy :hug:dobrze że szybko zareagowaliście ...ja kiedyś też pisałam list do szkoły w podobnej sprawie dla koleżanki z pracy, której córka była zastraszana ...i wtedy definitywnie postanowiliśmy wracać ...nie łudzę się, że w Polskich szkołach nie ma przemocy ale jest chociaż cień dyscypliny czego często nie można powiedzieć o szkołach w UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
britany 17.03.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Z tego samego powodu my podjęliśmy decyzję o powrocie. Andżi trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.03.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Andżeliko, ja także bardzo współczuję... Przede wszystkim Małej, to bardzo przykre, ale z tego powodu nie podejmowałabym decyzji o wyjeździe. Zwłaszcza, że dla niej to nie powrót tylko wyjazd do innego kraju, wszak ona się tam urodziła i ma chyba inne poczucie "domu". Musi się strasznie czuć Ucałuj ją mocno i przytul! WIem, że na pewno nie zostawisz tego tak sobie! I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 17.03.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Okazuje się, że dziewczynki potrafią być gorsze od chłopców. U mojego syna w 2 klasie też był problem, że dziewczynki były strasznie okrutne dla siebie, ale potem się uspokoiło i teraz w 4 klasie już jest spokój. Ściskam Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.03.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Andżi daj znać jak sprawa się toczy. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.03.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Pokój Alexa zapowiada się całkiem, całkiem z chłopięcym charakterem.... w pokoju będzie miał dwa łóżka ? na inspiracjach widać dwa.....kolor ścian podoba mi się bardziej na pierwszym zdjęciu....a jak masz już ściny pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.03.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Angie nareszcie jesteś!! Bardzo mi przykro z powodu przeżyć córeczki ,miejmy nadzieję ,że to tylko epizod i i więcej się nie powtórzy ...Dzieciary potrafią być teraz okropne... Pokój synka zapowiada się bardzo przytulnie ,optuję za wersją ścian pierwszą...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.03.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Ja również za pierwszą wersją ścian jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.03.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Moja Kinia chodzi do 5-latków i też ma problem z jedną dziewczynką Do pokoju Alexa wybieram wariant jaśniejszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.03.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 kurde a mi sie bardziej podoba wersja ciemniejsza ale znajac siebie nigdy sie nie odwaze na taki kolor takze bez obawy! mysle ze zastosuje panele scienne bo to mi sie podoba bardzo ale sciany przemaluje inaczej. Lozko na razie bedzie jedno ale faktem jest ze chcialabym w domku miec duzo miejsc do spania bo cos czuje ze bedziemy czesto mieli gosci o wlamaniu juz prawie nie mysle i na szczescie wciaz sie czuje dobrze w naszym mieszkaniu. Nie mam lekow ani jakiegos poczucia ze juz nie jestem u siebie. z ola tez juz jest dobrze. Jednak szybka reakcja zadzialala, w szkole dyrekcja tez sprawe potraktowala powaznie. W kazdym razie te dziewuszki przeprosily moja corke i to bez presji doroslych. Jedna podeszla w skepie, a pozostale pod brama szkoly ! moja ola bardzo sie ucieszyla, i jednak takie przeprosiny sa bardzo wazne dla ''ofiary''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.03.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Ulga wielka, że uspokoiło się z tymi dziewczynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Dobrze, że wrócilaś do nas... Wizualki obie fajne, ale chyba jaśniejszy kolor lepszy:rolleyes: Ciemne kolory na ścianach szybko się nudzą... Co do zdolności technicznych Twojego M, to żaden facet za nic w świecie nie przyzna się, że czegoś nie umie Nie ma takiej opcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.03.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 A juz myslalam ze tylko mnie sie ciemny podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.03.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 kolor z wizualki nr 1 ... nie jestem obiektywna bo jestem w tym kolorku zakochana ... panele wyglądają świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.03.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 koni, obiektywizm drobny szczegol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.03.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 pokój księżniczki ... to jest coś .. nigdy nie podobały mi się wzory ale ta tapeta mnie oczarowała ... uroczo ... elegancko i tak subtelnie ... poczekaj ... masz namiar na tę tapetę ... moja Nieletnia absolutnie się nie zgodzi ale popertraktować mogę ... (ma okres rockowego bzika ... ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.03.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 tapeta farrow and ball The Ranelagh Papers, ale cena mniej piekna http://eu.farrow-ball.com/the-ranelagh-papers-bp-1807/ranelagh//fcp-product/201807 pozostaje wersia farba + szablon ale to juz troche zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.03.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 ups ... byłam widziałam ... kolor bazowy ... zbliżony mam w sypialni ... tam gdzie gałęzie ... gałęzie mi się znudziły ... o ... to jest pomysł ... Angie chyba pan małż mi Cię zablokuje ... jeszcze ma pył we włosach po kuchni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.03.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts