konstancja30 21.03.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 http://eu.farrow-ball.com/skylight/colours//fcp-product/100205 przepadłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.03.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 przepadlas bo nie jestes obiektywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.03.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 ten pierwszy to prawie jak nowy kolor w kuchni ... ten drugi mówię mu nieobiektywny boski ... może by tak salon ... a za stołem pasy ... Angie pomarzę sobie tu bo u mnie małż może zobaczyć i zamiast pilatesu na rehabilitację będę chodzić ... masz mega kawusię za te inspirujące kolorki tylko jak to domieszać //:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.03.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 no coz jak znajdziesz przepis na mieszanke to daj znac czary mary, moze wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.03.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Świetna ta wizualizacja pokoju Oli Mnie się kolory bardzo podobają, pokoik bardzo dziewczęcy A takiego manekina też chcem!!! Ile chcą za to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 22.03.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 45 euro. Jak mi sie nie uda go kupic to sie pochlastam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.03.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 To niezła cena;) Widziałam u nas to coś ok 400 zł Trzymam kciuki z udany zakup:) http://www.atelierdeco.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=70&category_id=13&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=1 http://www.atelierdeco.eu/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=69&category_id=13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 22.03.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 trzymaj, trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Jak tam manekin? Kupiłaś Wstawiłam kilka manekinowych inspiracji u siebie i dziewczyny mi piszą, że kojarzy im się to z horrorami i że strach wstać w nocy do toalety, dajesz wiarę? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 24.03.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Andzia domki z lukarnami też są moją miłością zakochana jestem w nich od dzieciństwa.... no cóż jak się nie ma co się kocha to się KOCHA CO SIĘ MA, może też kiedyś w przyszłym wcieleniu wybudujemy taki wymarzony i ten jedyny uffffffff Wieszak do przedpokoju czy wiatrołapu bajeczny, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 24.03.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 To mi się tak kojarzą :lol2: ( a ta znowu z manekinami :rotfl: ) pozdrawiam gorąco Agusię i jej horrorystycze manekiny, Andżelika zobacz Agi pierwszą inspirację manekinową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.03.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Andzia domki z lukarnami też są moją miłością zakochana jestem w nich od dzieciństwa.... no cóż jak się nie ma co się kocha to się KOCHA CO SIĘ MA, może też kiedyś w przyszłym wcieleniu wybudujemy taki wymarzony i ten jedyny uffffffff Wieszak do przedpokoju czy wiatrołapu bajeczny, bardzo mi się podoba Mansardowy dach, TAK! Też chciała, ale taki dom, to już dwór i mamy za małą działkę na takie cudo;) Ale nie powiem- 2 lukarny mamy, a jakże- jedna z oknem lukowy małym, druga w naszej sypialni- okno balkonowe tyż z łukiem:) a wieszak bardzooo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.03.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 To mi się tak kojarzą :lol2: ( a ta znowu z manekinami :rotfl: ) pozdrawiam gorąco Agusię i jej horrorystycze manekiny, Andżelika zobacz Agi pierwszą inspirację manekinową Andżeliko, nie tylko Tobie MagdaZZZ też coś napomknęła Ja Ci dam horrorystyczne manekiny No sama oceń googulku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.03.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Andżeliko, nie tylko Tobie MagdaZZZ też coś napomknęła Ja Ci dam horrorystyczne manekiny No sama oceń googulku ja tylko delikatnie napomknęłam;) ale ty kochana w mig złapałaś sugestię Choć jak mówiłam, sama manekina nie wykluczam, tylko dajcie znać, czy śpicie z nimi spokojnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.03.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 ja tylko delikatnie napomknęłam;) ale ty kochana w mig złapałaś sugestię Choć jak mówiłam, sama manekina nie wykluczam, tylko dajcie znać, czy śpicie z nimi spokojnie:lol2: Ja Ci powiem, jak kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.03.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 to ja sobie spokojnie pracuje a tu takie dyskusje sie tocza ! w kazdym razie w ocenie manekinow nie jestem obiektywna bo bardzo, ale to bardzo bym chciala taki do sypialni agawi, za malo trzymasz kciuki bo sprzedajaca mojego wciaz milczy! zaczynam sobie myslec ze ten nie jest dla mnie stworzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.03.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 No przeca cały czas trzymam Nie śpię, nie jem, tylko trzymam. Jak to sprzedająca milczy? To nie jest aukcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.03.2011 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 to ja też trzymam, żeby było mocniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.03.2011 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 No przeca cały czas trzymam Nie śpię, nie jem, tylko trzymam. Jak to sprzedająca milczy? To nie jest aukcja? no u nas wlasnie sa aukcje i ogloszenia na ebayu. Ja czesciej kupuje z ogloszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 no u nas wlasnie sa aukcje i ogloszenia na ebayu. Ja czesciej kupuje z ogloszenia U nas też chyba są- tyle, że ja zwykle korzystam z Allegro:) To dzwoń do tej pani, pisz, wysyłaj maile- weekend przyszedł ile można te kciuki trzymać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts