anbama 27.03.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Przeczytałam dziennik od deski do deski i przepadłam. Fiu,fiu ślicznie u Was i dlaczego ja tutaj dopiero teraz trafiłam ( od agawi przyszłam) Lojalnie uprzedzam będę tutaj często zaglądać. Straszne zdolniachy z Was też myślałam zeby starej komodzie dać nowe życie i wstawić do łazienki ale boję się że efekt końcowy może być ............. no wiesz nie taki jak u Was. Wasze odnowione mebelki miodzio:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 28.03.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 kup komode i maluj, napewno wyjdzie ! a jak nie to pomalujesz jeszcze raz no i oczywiscie witam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.03.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 hej googulku Chciałam skomentować wizualki pokoju Oli. Mi osobiście bardziej podoba się ta pierwsza, z tapetą. Na tak długiej ścianie kolankowej kasetony nie wyglądają za dobrze. Ta tapeta tylko na części porostej wygląda bardzo fajnie. Ale to oczywiście tylko moja opinia;) PS świetna kuchnia:yes: wiem, że jeszcze nie chwaliłam, to nadrabiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.03.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 na szczescie to tylko wizualki wciaz nie wiem co z tego wyjdzie, narazie jest jednolity kolor na scianach, w calym domu ten sam. ale dzis ten kolor mi sie wydaje za mdly. Chcialabym cos ciemniejszego ale wciaz szukam za to pozytyw tych wizualek to fakt ze poszlam na zywo zobaczyc jak te tapety wygladaja i normalnie szczeka mi opadla ! moja opinia na temat tapet sie zatrzymala 20 lat temu jak moi rodzice sobie piekne kwiaty polozyli w mieszkaniu, lacznie z drzwiami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Ja też jestem baby kochane:) Angie, obie wizualki pokoju córci są fajne. Panele na ścianie bardzo lubię, ale chyba z tapetą jest przytulniej A skąd wytrzasnęłaś takie fajowe wizualki? Mebelki do sypialni, które pokazałaś są fajne, ale do Twojej chatki pasują chyba ciut inne. Znalazłam przypadkowo fotę pewnej prowansalskiej sypialni... Może Cię zainspiruje... http://j.luxlux.pl/l1113/1387219600235f854552444f/215543.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 01.04.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witaj Andżeliko:)Chciałam zapytać o parapet w łazience z grazią co na nim położyłaś (mąż świetnie się spisał ) czy tynk powyżej glazury kładliście grubiej żeby nie było widać kleju od płytek?Śliczne są te zagłówki do łóżek ale masz tam wybór:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 01.04.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 hej joasiu, zapytam sie wieczorem i ci dokladnie napisze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.04.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 wklejam też u Ciebie- napatrz się http://img196.imageshack.us/img196/304/drzwiangie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 01.04.2011 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 no pieknie !!! klameczki beda moje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.04.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 no pieknie !!! klameczki beda moje :) Bardzo dobry pomysł. Lepiej nie mogłaś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Cześć Angi... Klameczki ma się rozumieć z Barcza z kolekcji Stary Dwór nowy model Rustic ... u siebie też mam ze Satego Dworu model Baszta, będziesz bardzo zadowolona. Wykonanie klameczek super..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.04.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 super, tzn tobie tez sie podobaja? myslisz ze bede do mojej chatki pasowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.04.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witaj Andżeliko:) Chciałam zapytać o parapet w łazience z grazią co na nim położyłaś (mąż świetnie się spisał ) czy tynk powyżej glazury kładliście grubiej żeby nie było widać kleju od płytek? Śliczne są te zagłówki do łóżek ale masz tam wybór:)Pozdrawiam Joasiu, to jest plyta KG, na niej gladz i farba. Mam nadzieje ze o to ci chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 04.04.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Dzięki za pamięć :)mam podobnie okno w łazience i chyba też tak zrobię .Klamki fajne każdy zakup cieszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 super, tzn tobie tez sie podobaja? myslisz ze bede do mojej chatki pasowac? Oczywiście że będą pasować ...jak ja kupowałam nie było tego modelu z tą ceramiczną rączką, a jest może obcja sama klamka bez szyldu i oddzielnie mały szyld na klucze ? bo nie widziałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.04.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 chyba jest ale ja nie chcialam kluczy do pokoi. myslisz ze bez szyldu byloby lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Andżelika tak mi się wydaje.....masz białe drzwi i byłoby tak delikatniej [ ( to jest oczywiście tylko moja opinia ) spytaj inne dziewczyny.....] lekkości dałaby ta klameczka bez szyldu u Ciebie jest tak zwiewnie ...... popytaj i zrób głosowanie ooooo widzisz nie chcesz kluczy to na 100% pasuje klameczka bez szyldu Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.04.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 kurka, a widzisz zastanawialam sie czy z szyldem czy nie. I cholera zamowilam z szyldem lece popytac dziewczyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 czekaj zwerbowałam Age ma tu być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.04.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 No to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts