Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to czekam :)

No to jestem wywołana do odpowiedzi;):)

Googulku, nie wiem czy Ci pomogę, ale ja uwielbiam.... szyldy. Dla mnie wybrane przez Ciebie klamki są super.:)

Sama mam też z szyldami i bez kluczy właśnie...

przyszłaś już ???? i co myślisz o tej klamce???? może ja .....hmmmm

No właśnie napisałam... Rozetowe też są fajne, ale ja wolę szyldy. Tak już mam hmmmm

no wlasnie tak sobie teraz przypomnialam ze u nas w drzwiach juz sa wyciete otwory na klucze. Klamka z szyldem je przykryje. A gdybym wziela bez to musialabym kupic zaslepki a tego nie chce.

a skoro juz tu jestescie to co myslicie o tym stole i krzeslach. Sprzedawca chce 300 euro za stol, + 2 przedluzki+ 4 krzesla. Chetnie bym sobie go w paryzu zostawila bo w polsce juz mam dwa stoly, mysle ze trzeciego juz by mi sie nie udalo przemycic u ministra finansow :)

http://www.leboncoin.fr/ameublement/190047125.htm?ca=12_s

a skoro juz tu jestescie to co myslicie o tym stole i krzeslach. Sprzedawca chce 300 euro za stol, + 2 przedluzki+ 4 krzesla. Chetnie bym sobie go w paryzu zostawila bo w polsce juz mam dwa stoly, mysle ze trzeciego juz by mi sie nie udalo przemycic u ministra finansow :)

http://www.leboncoin.fr/ameublement/190047125.htm?ca=12_s

Niby niezły ten stół i krzesła i cena też niczego sobie, ale nie podobają mi się te rzeźbione różyczki...

Dziekuje za opinie :) ta kolekcja ma to do siebie ze jest dosc ''bogato'' ustrojona :) ale na moja obrone, powiem ci ze moja corka ma meble z tej kolekcji w swoim pokoju i jak na razie nie zaluje ze kupilam. Tyle ze w salonie przebywam dluzej, moze faktycznie sie zagalopowalam :)
Googulku, no właśnie do dziecięcego, do gabinetu (jakby było biurko z tej kolekcji) to tak, a do salonu trochę za bogate dla mnie. Ale dla mnie, jak Tobie pasują to bierz, bo wyglądają na porządne i cena też jest super :)
musze to przemyslec bo jednak jak mam watpliwosci to nie dobrze. jak zobaczylam oferte to pomyslalam ''super'' a juz po chwili, ''czy nie bedzie za slodko''...

Dobrze to ujęłaś może być za słodko...