konstancja30 06.05.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 porąbać i spalić w kominku ... o żesz ... co za kreatywność ... dziękujemy światu za łapki pana Męża ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 06.05.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Jest Bosko, dodatki czynia cuda. Twoja lazienka nie podobala mi sie wcale... taka palacowa jak dla mnie i nieco zadeta (szczerze sorry) teraz mam ochote w niej zamieszkac jest boska, dodatki zlagodzily nieco charakter kafli. Kuchnia boska i wypieszczona w kazdym detalu...o co chodzi z kranem i brakiem zlewu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 06.05.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Pięknie, oczywiście, że pięknie! Godna naśladowania dbałość o szczegóły I też mnie zastanawia ten kran na blacie bez zlewu. Śmieszne to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Świtezianka 09.05.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Piękne masz wnętrza! na prawdę niektóre bym chętnie Ci skradła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 09.05.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 hej kobitki kran bez zlewu bo niestety blaty beda wymieniane, nie moglismy wiec wyciac ''dziury'' na zlew. Bateria wiec poczeka na swojego towarzysza az do sierpnia witam cie Switezianko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.05.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Boże, Googulku jak ja dawno tu nie zaglądałam! Zawsze gdzieś te dzienniki mi uciekają ech. Całe szczęście teraz mogłam pochłonąć całość krok po kroku. Jakże ja Wam zazdroszczę! No normalnie słów brak tak cudnie jest jest jaasno, świetliiście, mąż zdolny jak diabli, Ty dogrywasz szczególiki. Nic dodać nic ująć. Gratulować jeno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.05.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 nic nie stracilas, u nas cos sie dzieje dwa lub trzy razy w roku jak jestesmy na miejscu na nastepna wizyte zapraszam pod koniec sierpnia :) ale oczywiscie pozwole sobie siedziec u ciebie i kolezanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Ooo jesteś wreszcie googulku:wiggle:Ja zaglądałam, ale Ciebie nie było:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.05.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 A ja ciebie widzialam, i tu i tam i nawet u ciebie bylam i u juszczakowki. No wszedzie laze, ale nie pisze przechodze wielki okres refleksji, co dalej z moim zyciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 A ja ciebie widzialam, i tu i tam i nawet u ciebie bylam i u juszczakowki. No wszedzie laze, ale nie pisze przechodze wielki okres refleksji, co dalej z moim zyciem No to bardzo proszę się odzywać wtedy wiem, że wszystko w porządku...:) A co z życiem? Będzie dobrze- masz cudowną rodzinkę, śliczny domeczek, mieszkasz w stolicy Europy- czego chcieć więcej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.05.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 a no do polski bym chciala wrocic i tak sobie gdybam ze moze warto sprobowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Pewnie, że warto:) Rozumiem, że pewnie tęsknisz... A co na to minister finansów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.05.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 minister finansow ma na tyle latwiej ze on cale zycie w polsce spedzil. ja sie wychowalam we francji i juz chyba do konca bede sie czula taka rozdarta pomiedzy tymi dwoma krajami. A zeby bylo piekniej to moje dzieciaczki tez tutaj maja caly swoj swiat. Jezeli sie zdecydujemy na powrot to musze byc swiadoma ze zmienie calkowicie zycie swoim dzieciom tak jak kiedys zrobili to moi rodzice. Zderzenie z nowa rzeczywistoscia tez moze byc nie latwe, do tej pory polska mi sie kojarzyla tylko z wakacjami. A w wakacje wiadomo jak jest - swietnie - zycie codzienne moze sie okazac inne takze, mysle i mysle, moze w koncu cos wymysle ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 No tak największa zmiana to przede wszystkim dzieci... Dla nich ojczyzną jest Francja. Niby możecie powrócić na próbę- tylko, że to strasznie poważny zamach, praca, szkoła... No myśl, myśl, może Cię olśni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 15.05.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Wydaje mi sie, ze w Polsce bedzie Ci dobrze na emeryturze. Ale nie odradzam, bo tutaj potrzeba mlodych ludzi. minister finansow ma na tyle latwiej ze on cale zycie w polsce spedzil. ja sie wychowalam we francji i juz chyba do konca bede sie czula taka rozdarta pomiedzy tymi dwoma krajami. A zeby bylo piekniej to moje dzieciaczki tez tutaj maja caly swoj swiat. Jezeli sie zdecydujemy na powrot to musze byc swiadoma ze zmienie calkowicie zycie swoim dzieciom tak jak kiedys zrobili to moi rodzice. Zderzenie z nowa rzeczywistoscia tez moze byc nie latwe, do tej pory polska mi sie kojarzyla tylko z wakacjami. A w wakacje wiadomo jak jest - swietnie - zycie codzienne moze sie okazac inne takze, mysle i mysle, moze w koncu cos wymysle ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 25.05.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Witaj Googulku.Bardzo mi się u ciebie podoba. Troszkę z córką zazdrościmy ci tej Francji.Jeśli chodzi o tę obudowę kominka super sprawa. Płytki w kuchni i łazience też bajkowe.Bardzo nam się podobają. Napisz mi jak z utrzymaniem czystości tych w kuchni. Googulku co ty masz nad drzwiami wejściowymi za ornament. Ja też planuję coś takiego na elewacji umieścić (mam taki plan aby zrobić odlew naszych inicjałów z gipsu). Tylko muszę znaleźć wykonawcę co by takie zdobione zrobił. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 25 Maja 2011 przez szafran77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 25.05.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Z lenistwa nie chciało mi się przekartkować na początek twojego dziennika ale popołudniem wróciłam i zobaczyłam co ty masz nad drzwiami...Super to wygląda. Ja myślałam o czymś podobnym tylko z gipsu zamieszczonym w kartuszu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Hej googulku, co słychać? Jakieś nowe postanowienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.05.2011 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Z lenistwa nie chciało mi się przekartkować na początek twojego dziennika ale popołudniem wróciłam i zobaczyłam co ty masz nad drzwiami... Super to wygląda. Ja myślałam o czymś podobnym tylko z gipsu zamieszczonym w kartuszu:) no widzisz jaka z ciebie dzielna dziewuszka ! wszystko znalazlas sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.05.2011 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Hej googulku, co słychać? Jakieś nowe postanowienia? hej milutka postanowienia mam wysoko filozoficzne : zyje dniem dzisiejszym a o ewentualnych zmianach w moim zyciu pomysle jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts