kor_nick 04.06.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 jaki rabat od cen katalogowych mozna uzyskać? u mnie na razie stanęło na 10 % przy 10 szt. drzwi, ale cisnę dalej (rabat nie obejmuje montażu). a jak wasze doświadczenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 05.06.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 każdy handlarz/autoryzowany przedstawiciel zaproponuje ci w standardzie: 10%od bazy. ale handlarz dostaje min. 20-28 % rabatu, a jak odbiera swoim transportem, to rabat jest większy. jednak pamiętaj, że handlarze też chcą zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ja dostalam na dre 10% - 13 szt. bez montazu, wlasny transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.06.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Wydaje mi się, że bardziej wymierna od rabatu jest końcowa kwota do zapłacenia. Dopiero wycena ostateczna dla danej ilości drzwi wykonana w różnych firmach daje porównanie która oferta jest bardziej korzystna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 04.08.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Na porte dostalismy 16% od ceny katalogowej.....na miejscu dawali nam 10% w sklepie internetowym 16%...zamawiamy z neta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts