Page 04.06.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jaką macie szczelinę pod drzwiami wewnętrznymi, tzn. odległość od podłogi do skrzydła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 05.06.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 swiezy temat .... byla dyskusja .... poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vein 29.10.2017 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 swiezy temat .... byla dyskusja .... poszukaj No gratuluje, po 9 latach to sobie teraz tej "świeżej" dyskusji mogę poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 29.10.2017 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 myślę ze 1cm wystarczy. Max 1,5 cm - zaleta szczeliny to możliwosć otwierania drzwi przy położeniu dywanu w późniejszym czasie. Wada szczeliny to przechodzące światło i hałas. PRzez szczelinę może też przechodzić powietrze do wentylacji. nie polecam podcinania drzwi do wentylacji mechanicznej (za duza podcięcia nie są potrzebbne a przechodzi światło i hałas ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 07.11.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Zmierzyłam u siebie: 6 mm i bardzo dobrze to wygląda, wg mnie wysokość ponad 1 cm to za dużo. No ale w żadnym pomieszczeniu nie mam dywanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 07.11.2017 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Zmierzyłam u siebie: 6 mm i bardzo dobrze to wygląda, wg mnie wysokość ponad 1 cm to za dużo. No ale w żadnym pomieszczeniu nie mam dywanów. przy wentylacji mechanicznej 6mm to za mało, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts