Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TU LICYTOWALIŚMY - zebraliśmy 9260 zł! Taki jest stan konta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 235
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chciałam serdecznie podziękować za torbę A4 ( z super wygodnym paskiem na ramię - nareszce jest tak szeroki jak powinien być w każdej torbie :):):) oraz niespodziankę- śliczny woreczek. Będzie na biżuterię :):)

Obie rzeczy są cudnej urody :)

Serdecznie dziękuję jeszcze raz niezwykle zdolnej Autorce :)

Buziaczki

P.S. pieniądze oczywiście poszły

Wszystkie licytowane przedmioty opuszczają redakcję, jak tylko otrzymujemy adres. Zaczeliśmy wysyłkę kilka dni temu.

I problem: w rozgardiaszu po aukcji pozamieniane zostały kartki Zejlki. Mamy nadzieję że to nie problem, jeśli dotrą inne - ale równie piękne.

Pozdrawiamy i dziękujemy.

Wkrótce raport stanu konta.

Dziękuję bardzo za obrazek, który dzisiaj dotarł!!!

Jest tak piekny, że nawet nie myślałam. Benedyktyńska praca, drobniutkie krzyżyki, cały wypełniony, do tego ta piekna ramka. :D

Serdecznie dziękuję!!! :D :D :D

hurrra i ja też dostałam swój śliczny obrazeczek i jeszcze taki superancki mały kalkulatorek z długopisikiem w półokrągłym etui jak mini okularki :wink: w sam raz przyda się do liczenia rabatów w hurtowniach :D no i jeszcze nalepeczkę muratora na tablicę budowy ale fajnie

9260 zł. I dużo, i... mało. Cieszę się się ogromnie, że mogliśmy pomóc Bogusi i jej dzielnej MAMIE. Dziękuję wszystkim zaangażowanym w licytację. Redakcji za pomysł, dziękuję tym, którzy podbijali cenę fantów i, z wiadomych powodów, musieli wycofać się z dalszej licytacji, dziękuję tym, którzy wygrali, dziękuję bardzo wszystkim którzy ofiarowali fantastyczne fanty na licytację, dziękuję Kropeczce i Toli za wspaniałe, profesjonalne, prezentowanie fantów w trakcie forumowego zjazdu i dziękuję Edzi i Ponuremu za rewelacyjne prowadzenie licytacji internetowej.

Wszyscy byliście i jestescie wspaniali.

tomek1950

A tak nawiasem, kiedy następna licytacja o którą dopytuje się Krzymi? :D