Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TU LICYTOWALIŚMY - zebraliśmy 9260 zł! Taki jest stan konta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 235
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Do uzyskania 8000 zł by zakupić niezbędny sprzęt dla Bogusi, brakuje nam tylko... 2630 zł (stan na godz. 21.10 w dniu 09.06.2008)

A niektóre fanty jeszcze "nieobstawione".

Było kilka pytań do kiedy licytacja... odpowiadam tylko za siebie, bez żadnych konsultacji. Marzeniem moim jest by uzyskać te 8000 zł i zakupić potrzebny sprzęt.

Brakuje juz naprawdę niewiele.

Kto jeszce coś zalicytuje, kto da więcej?

Tomku, ustal koniec licytacji, bo wiele osób przyspiesza przed końcem - to jest ten dreszczyk - walka :):)

Niezapominajko, jestes świetna. :D

Forumowicze, bierzcie przykład i licytujcie. Zostało tak niewiele, a możemy zrobić tak dużo.

No nie, nie jestem Sir Winston Churhill. Wybaczcie. On powiedział podobnie, ale w zupełnie innej sytuacji.

Nefer, a może nie ,tylko kwota? 8000 zł, co o takim rozwiązaniu myslisz? Jeśli zbierzemy więcej, to przecież może można będzie dokupić coś potrzebnego dla Bogusi.

Jeśli licytujemy do 8000 zł, a tyle potrzeba, to dziś o godz. 22:30 brakowało 2465 zł. Możemy licytować jak w "Lalce" Prusa. Po rube... sorry, po złotówce, ba nawet po jednym groszu. :D

Nefer, a może nie ,tylko kwota? 8000 zł, co o takim rozwiązaniu myslisz? Jeśli zbierzemy więcej, to przecież może można będzie dokupić coś potrzebnego dla Bogusi.

Wiem, ale największy dreszczyk jest na samym końcu :):)

Proszę doszło 50 zł za makatkę Dyzio, a jak będzie 7500 zł to się zacznie licytacja, młotek będzie stukał jak hiszpańskie kastaniety. Trzeba tylko zaglądać na forum. :D

Torba nr 27 - 80zl :)

Powiem na razie - 90 :) To chyba będzie najdroższa torba w okolicy - coś tak czuję :)

Nefer, ale będziesz szpanować. :wink: Sądzę, jednak że ktoś przebije. :D

To ja sprobuje na razie z woreczkiem a potem pomysle nad Nefer :) Nr 26 50zl

I 19b za 25zl na razie :)

Markoto- dziękujemy bardzo, bardzo serdecznie. Po Twojej licytacji na forum mamy już zebranych 1235 zł ...a do pełnej satysfakcji zostało nam jeszcze 2330 zł do zebrania...

Kochani jak myslicie damy radę do wakacji?. Fajnie byłoby zakończyć licytację przed wakacjami.

No i jeszcze mamy sporo przedmiotów, których nikt jeszcze nie licytował.

Zapraszamy do udziału

pozdrawiam

Edzia

Czy tak można?????

pewnie że można :D

przebijanie samego siebie to najlepsza zabawa ;)

Zatem bawimy się - Życzliwa przebija swoją cenę za kartkę nr 17 b do 50 zł

W swoim imieniu za drugą parę pantofli - Nr 29 daję 45 zł

pozdrawiam

Edzia

Przed chwilą otrzymałam baaaardzo wartościową wiadomość na priv., aż serce mi mocniej zabiło z wrażenia.

Otóż pewien nasz wspaniały forumowicz chcący pozostać anonimowym zalicytował następująco:

Nr 19 c 250 zł

Nr 19 d 250 zł

Nr 19 e 250 zł

Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję tajemniczemu forumowiczowi za znaczne poprawienie stanu naszej licytacji :D

pozdrawiam

Edzia

to ja jeszcze poproszę Zeljkową kartkę 18a - 35zł

:wink:

Bartolinko serdecznie dziękujemy :D

Ależ to był celny strzał.

Swoją licytacją pięknie zaokrągliłaś aukcyjne sumy.

Zebraliśmy Kochani na forum 2065 zł, ogólnie 6500 zł, musimy jeszcze zebrać...jak w tytule ..1500 zł

pozdrawiam i zapraszam do licytacji :D

Edzia

A ja to bym jeszcze Redakcję Szanowną zachęciła do włączenia się w licytację. Na pewno wiele radości sprawiłoby naszym Redaktorom zdobycie jakiegoś przedmiotu na aukcji i osobiste zaangażowanie w tak szczytną akcję.

Redakcjo, dajcie czadu!!! :D