Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TU LICYTOWALIŚMY - zebraliśmy 9260 zł! Taki jest stan konta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 235
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani jest to moj pierwszy post i mam nadzieję ze nie ostatni.Myslę ze jestescie cudownymi i wspaniałymi ludzmi. Weszłam tu przez zupełny przypadek ale widocznie tak miało być.Chciałabym zalicytowac pióro ale nie za bardzo wiem jak to zrobć..Myslę ze czas zakończyc tą licytację i przeleję brakującą kwotę czyli 770zł na konto Bogusi. Mamie Bogusi zyczę duuuuuuużo sił..będzie dobrze :p :p :p :p :p zaraz zrobię przelew...Pozdrawiam wszystkich...

Kochani jest to moj pierwszy post i mam nadzieję ze nie ostatni.Myslę ze jestescie cudownymi i wspaniałymi ludzmi. Weszłam tu przez zupełny przypadek ale widocznie tak miało być.Chciałabym zalicytowac pióro ale nie za bardzo wiem jak to zrobć..Myslę ze czas zakończyc tą licytację i przeleję brakującą kwotę czyli 770zł na konto Bogusi. Mamie Bogusi zyczę duuuuuuużo sił..będzie dobrze :p :p :p :p :p zaraz zrobię przelew...Pozdrawiam wszystkich...

Co do wspaniałości : jesteś niesamowita :):) Szacuneczek

Data operacji 12-06-2008

Data księgowania 12-06-2008

Numer operacji 533

Rodzaj operacji PRZELEW ZEWNĘTRZNY WYCHODZĄCY

Tytuł operacji DLA BOGUSI LONDON

Rachunek odbiorcy 16 1060 0076 0000 3200 0088 5251

Nazwa/imię i nazwisko odbiorcy FUNDACJA PRZYWRÓĆMY SPOŁECZEŃSTWU

Adres odbiorcy (ulica)

Kod pocztowy, miejscowość odbiorcy

Kwota operacji 770,00 PLN

Kochani to jest potwierdzenie moich słow przelew zrobiony myslę ze rano wyjdzie i pieniażki będą na koncie.Proszę sprawdzcie czy wszystko się zgadza.Pozdrawiam gorąco ela

Szanownych Kierowników Zamieszania się uprasza o zamknięcie akcji.Kwota zebrana :):):)

A Pacysi należy sie medal czy coś ... może Redakcja ma jakiś pomysł ?

Kubem z napisem : Najlepszy Debiut na Forum :)

Kurde, no Ela mnie powaliła.

POzdrawiam Ela serdecznie :)

Nie wiem, czy można - ot tak sobie - zamknąć licytację.. osoby, które szykowały się na gorący finał, mogą czuć się mocno zawiedzione :roll:

Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim licytującym Forumowiczom, a dla Pacysi specjalne podziękowania za efektowny finał i ogromną wpłatę :D

Co do braku kworum "Komisji" ;) - Edzia pewnie odezwie się za jakiś czas, Tomek niestety jest na Mazurach bez komputera, SMSy do Niego nie dochodzą :-?

a bardzo chciałbym jeszcze usłyszeć, co na to wszystko Redakcja ;)

Moim skromnym zdaniem pieniędzy dla potrzebującyh nigdy dosyć, a potrzeby powinna ustalić Redakcja z mamą Bogusi

z mojej strony - proponuję zbierać dalej.. do 19 czerwca ;)

Dziekuję jeszcze raz w imieniu moderatorów i czekam na propozycje co do wszelkich spraw

PS: zaraz też zaktualizuję wszystkie stany wpłat