Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TU LICYTOWALIŚMY - zebraliśmy 9260 zł! Taki jest stan konta

Recommended Posts

Przecież starałam sie nakłonić Tomka do określenia terminu zakończenia aukcji.

Jasno ustalił, że do czasu zebrania potrzebnej kwoty.

Zmiana tej zasady będzie nie w porządku w stosunku do Pacysi.

Bez przesady - albo coś zakładamy albo nie - zaczyna mnie powoli wkurzać ten mess kompetencyjny............ wybacz Ponury.

• Odpowiedzi 235
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie będzie też w porządku ani wobec wszystkich osób tu licytujacych, ani wobec tych nieobecnych teraz - Edzi, Tomka i Redakcji

Bez przesady - albo coś zakładamy albo nie - zaczyna mnie powoli wkurzać ten mess kompetencyjny............

A mnie nie

Ani tu, ani gdziekolwiek indziej nie chciałbym by ktoś podjmował za mnie jakieś decyzje i sam tego innym nie zrobię

Moja propozycja jest jak powyżej, ale zdanie decydujące nie należy do mnie

Nie będzie też w porządku ani wobec wszystkich osób tu licytujacych, ani wobec tych nieobecnych teraz - Edzi, Tomka i Redakcji

Bez przesady - albo coś zakładamy albo nie - zaczyna mnie powoli wkurzać ten mess kompetencyjny............

A mnie nie

Ani tu, ani gdziekolwiek indziej nie chciałbym by ktoś podjmował za mnie jakieś decyzje i sam tego innym nie zrobię

Moja propozycja jest jak powyżej, ale zdanie decydujące nie należy do mnie

To może ustalić takie rzeczy ZANIM się problem pojawi, co ? Bo teraz to już tylko można się pośmiać...

Ja pytała o ten drobiazg 3 dni temu - chcesz komórkę do Edzi ?

Widzę, że bez pomocy sie nie obejdzie...

kochani BARDZO SERDECZNIE WSZYSTKICH PRZEPRASZAM...nie pomyslałam ze moge pomieszac w Waszych licytacjach....rzeczywiście wielu z Was mogło czekac na ostatnia chwilę.Wielkie sorki....jezeli chodzi o mnie to nie zawracajcie sobie głowy pieniażków nigdy dość.Zrobiłam to impulsywnie nie myslac ze moge w pewien sposob zaszkodzić...chciałam pomóc Bogusi i naprawde niczego w zamian nie oczekuję...Proszę róbcie tak jak Wam pasuje..i jeszcze raz WIELKIE PRZEPRASZAM.... ela

Ela az mi glupio kiedy przeczytalam ze Ty przepraszasz. Dziewczyno zrobilas cudowny gest i nie masz absolutnie za co przeprasza,Troche glupio wyszlo, ze akurat w tak waznej chwili szefostwo porozlazilo sie i nie do konca sie okreslilo, pewnie nikt sie nie spodziewal tak szybkiego uzbierania kwoty :D .

A to dzieki Tobie Elu i to chyba Ciebie wypada przeprosic, ze sie poczulas w jakis sposob winna.

kochani BARDZO SERDECZNIE WSZYSTKICH PRZEPRASZAM...nie pomyslałam ze moge pomieszac w Waszych licytacjach....rzeczywiście wielu z Was mogło czekac na ostatnia chwilę

Nie przepraszaj, bo w niczym nie zaszkodziłaś, zrobiłaś bardzo piękny gest i serdecznie Ci za to dziękujemy

A przecież im więcej zebranych pieniędzy, tym lepiej - jest taka masa potrzebujących, ze z ich zagospodarowaniem nie będzie żadnego problemu :D

Aukcję zainicjowała Redakcja, a prowadzili Edzia z Tomkiem - i sądzę, że do tej trójki należy zdanie decydujące

Pomysł super... Pozdrawiam Pacysię i dołączam mój głos, że absolutnie przebiła wszystkich i pióro jej sie należy...

Ja byłem zdecydowany licytować do 500,- pln, ale w obecnej sytuacji poddaję się ... Pacysia jest moim idolem :)

tym nie mniej, wirtualnie już kwotę przeznaczyłem na ten cel więc:

Dane kontrahenta/zleceniodawcy

Nazwa Fundacja Przywróćmy społeczeństwu

Adres --- ---

Rachunek 16 1060 0076 0000 3200 0088 5251

Szczegóły operacji

Data waluty 12.06.2008

Data księgowania 12.06.2008

Kwota -500,00 PLN

Tytuł operacji Dla Bogusi Londyn

Typ operacji

Kod operacji 020

Opis kodu operacji Przelew krajowy (-)

Referencje Klienta

Referencje banku 4930612608803324

Wszystkiego dobrego dla Bogusi i jej mamy...:)

Pozdrawiam

Wybaczcie, że mnie niebyło ponad dwa dni. Tak się złożyło, że musiałem swój komputer zostawić żonie i na Mazurach byłem odcięty od forum.

Pacysiu, chylę czoło (łysawe) :D przed Tobą. Proponując jako termin zakończenia licytacji dzień w którym uzuskamy niezbędną kwotę nie sądziłem, że nastąpi to tak prędko. Zdaję sobie sprawę, że potzeby Mamy Bogusi są znacznie większe, więc jeśli uzbieramy trochę więcej do 19 czerwca, to nic złego się nie stanie.

Gest Pacysi mnie zaskoczył. Chcę zaproponować, jeśli nikt się nie sprzeciwi, by zakończyć licytację pióra Retrofooda, uderzyć trzy razy młotkiem i pióro jest Pacysi. A my licytujemy pozostałe fanty do 19.

Jutro znów pędzę do komturii.

A gdyby jeszcze Redakcja dorzuciła Pacysi jakiś gadżecik :)

Maniek70, szacunek. :D

....., takie pióro to gwarancja sukcesu literackiego. :D

Nagrodę Nobla z literatury masz prawie w kieszeni.

i po Noblu :cry:

Gest Pacysi mnie zaskoczył. Chcę zaproponować, jeśli nikt się nie sprzeciwi, by zakończyć licytację pióra Retrofooda, uderzyć trzy razy młotkiem i pióro jest Pacysi.

Tomku uderzaj tym młotkiem a ja idę szukac dalej :wink:

....., takie pióro to gwarancja sukcesu literackiego. :D

Nagrodę Nobla z literatury masz prawie w kieszeni.

i po Noblu :cry:

Gest Pacysi mnie zaskoczył. Chcę zaproponować, jeśli nikt się nie sprzeciwi, by zakończyć licytację pióra Retrofooda, uderzyć trzy razy młotkiem i pióro jest Pacysi.

Tomku uderzaj tym młotkiem a ja idę szukac dalej :wink:

Basiu, teraz wszyscy piszą na komputerze. Masz ogromną szansę. :D

Czekam z uderzaniem na opinię EDZI i Ponurego.

Basiu, teraz wszyscy piszą na komputerze. Masz ogromną szansę. :D

Czekam z uderzaniem na opinię EDZI i Ponurego.

Cóż.. jeśli Basia rezygnuje z Nobla i zadowoli się Prix Goncourt czy innym Pulitzerem [w końcu o dziennik chodzi, więc coś na rzeczy z dziennikarstwem jest ;)] - to można ogłosić wezwanie do zamknięcia licytacji nad piórem

Ale może być tak, że ktoś jeszcze ma chrapkę na Nobla ;) - i dałbym tę szansę, skoro licytacja nie kończy się dzisiaj

Na razie uznać wypada, że jest to najwyższa wylicytowana kwota za pióro

Licytację proponuję zakończyć w dniu 19 czerwca na jakąś godzinę-pół godziny przed meczem

ale nie mam bladego pojęcia o terminarzu rozgrywek 8)

Przy podziekowaniach dla Maniek70 przypominam jeszcze o Windows, który 2 dni temu wpłacił pewną kwotę poza licytacją, oraz Androzek, ktory podal na Forum wysokość kwoty wpłaconej

jak i dla wszystkich bezimiennych, którzy wspierali i wspierają ten szczytny cel