Nefer 12.06.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Przecież starałam sie nakłonić Tomka do określenia terminu zakończenia aukcji.Jasno ustalił, że do czasu zebrania potrzebnej kwoty.Zmiana tej zasady będzie nie w porządku w stosunku do Pacysi.Bez przesady - albo coś zakładamy albo nie - zaczyna mnie powoli wkurzać ten mess kompetencyjny............ wybacz Ponury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 12.06.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Nr 3 100 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Przecież starałam sie nakłonić Tomka do określenia terminu zakończenia aukcji. Jasno ustalił, że do czasu zebrania potrzebnej kwoty. Zmiana tej zasady będzie nie w porządku w stosunku do Pacysi. Nie będzie też w porządku ani wobec wszystkich osób tu licytujacych, ani wobec tych nieobecnych teraz - Edzi, Tomka i Redakcji Bez przesady - albo coś zakładamy albo nie - zaczyna mnie powoli wkurzać ten mess kompetencyjny............ A mnie nie Ani tu, ani gdziekolwiek indziej nie chciałbym by ktoś podjmował za mnie jakieś decyzje i sam tego innym nie zrobię Moja propozycja jest jak powyżej, ale zdanie decydujące nie należy do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 12.06.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 aaaa, pogubiłam się już proszę o aktualny stan licytacji, póki jeszcze przy kompie jestem i będę mogła zareagować bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 12.06.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Wracam po meczu Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.06.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Przecież starałam sie nakłonić Tomka do określenia terminu zakończenia aukcji. Jasno ustalił, że do czasu zebrania potrzebnej kwoty. Zmiana tej zasady będzie nie w porządku w stosunku do Pacysi. Nie będzie też w porządku ani wobec wszystkich osób tu licytujacych, ani wobec tych nieobecnych teraz - Edzi, Tomka i Redakcji Bez przesady - albo coś zakładamy albo nie - zaczyna mnie powoli wkurzać ten mess kompetencyjny............ A mnie nie Ani tu, ani gdziekolwiek indziej nie chciałbym by ktoś podjmował za mnie jakieś decyzje i sam tego innym nie zrobię Moja propozycja jest jak powyżej, ale zdanie decydujące nie należy do mnie To może ustalić takie rzeczy ZANIM się problem pojawi, co ? Bo teraz to już tylko można się pośmiać... Ja pytała o ten drobiazg 3 dni temu - chcesz komórkę do Edzi ? Widzę, że bez pomocy sie nie obejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacysia 12.06.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 kochani BARDZO SERDECZNIE WSZYSTKICH PRZEPRASZAM...nie pomyslałam ze moge pomieszac w Waszych licytacjach....rzeczywiście wielu z Was mogło czekac na ostatnia chwilę.Wielkie sorki....jezeli chodzi o mnie to nie zawracajcie sobie głowy pieniażków nigdy dość.Zrobiłam to impulsywnie nie myslac ze moge w pewien sposob zaszkodzić...chciałam pomóc Bogusi i naprawde niczego w zamian nie oczekuję...Proszę róbcie tak jak Wam pasuje..i jeszcze raz WIELKIE PRZEPRASZAM.... ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ela az mi glupio kiedy przeczytalam ze Ty przepraszasz. Dziewczyno zrobilas cudowny gest i nie masz absolutnie za co przeprasza,Troche glupio wyszlo, ze akurat w tak waznej chwili szefostwo porozlazilo sie i nie do konca sie okreslilo, pewnie nikt sie nie spodziewal tak szybkiego uzbierania kwoty . A to dzieki Tobie Elu i to chyba Ciebie wypada przeprosic, ze sie poczulas w jakis sposob winna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 kochani BARDZO SERDECZNIE WSZYSTKICH PRZEPRASZAM...nie pomyslałam ze moge pomieszac w Waszych licytacjach....rzeczywiście wielu z Was mogło czekac na ostatnia chwilę Nie przepraszaj, bo w niczym nie zaszkodziłaś, zrobiłaś bardzo piękny gest i serdecznie Ci za to dziękujemy A przecież im więcej zebranych pieniędzy, tym lepiej - jest taka masa potrzebujących, ze z ich zagospodarowaniem nie będzie żadnego problemu Aukcję zainicjowała Redakcja, a prowadzili Edzia z Tomkiem - i sądzę, że do tej trójki należy zdanie decydujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Nie zamykajcie, póki się nie wykłócę o obrazek nr 3. Daję 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek70 12.06.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Pomysł super... Pozdrawiam Pacysię i dołączam mój głos, że absolutnie przebiła wszystkich i pióro jej sie należy... Ja byłem zdecydowany licytować do 500,- pln, ale w obecnej sytuacji poddaję się ... Pacysia jest moim idolem tym nie mniej, wirtualnie już kwotę przeznaczyłem na ten cel więc: Dane kontrahenta/zleceniodawcy Nazwa Fundacja Przywróćmy społeczeństwu Adres --- --- Rachunek 16 1060 0076 0000 3200 0088 5251 Szczegóły operacji Data waluty 12.06.2008 Data księgowania 12.06.2008 Kwota -500,00 PLN Tytuł operacji Dla Bogusi Londyn Typ operacji Kod operacji 020 Opis kodu operacji Przelew krajowy (-) Referencje Klienta Referencje banku 4930612608803324 Wszystkiego dobrego dla Bogusi i jej mamy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 12.06.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 2 : 1 Chorwacja-Niemcy i 150 nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Wybaczcie, że mnie niebyło ponad dwa dni. Tak się złożyło, że musiałem swój komputer zostawić żonie i na Mazurach byłem odcięty od forum. Pacysiu, chylę czoło (łysawe) przed Tobą. Proponując jako termin zakończenia licytacji dzień w którym uzuskamy niezbędną kwotę nie sądziłem, że nastąpi to tak prędko. Zdaję sobie sprawę, że potzeby Mamy Bogusi są znacznie większe, więc jeśli uzbieramy trochę więcej do 19 czerwca, to nic złego się nie stanie. Gest Pacysi mnie zaskoczył. Chcę zaproponować, jeśli nikt się nie sprzeciwi, by zakończyć licytację pióra Retrofooda, uderzyć trzy razy młotkiem i pióro jest Pacysi. A my licytujemy pozostałe fanty do 19. Jutro znów pędzę do komturii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 A gdyby jeszcze Redakcja dorzuciła Pacysi jakiś gadżecik Maniek70, szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 12.06.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ....., takie pióro to gwarancja sukcesu literackiego. Nagrodę Nobla z literatury masz prawie w kieszeni. i po Noblu Gest Pacysi mnie zaskoczył. Chcę zaproponować, jeśli nikt się nie sprzeciwi, by zakończyć licytację pióra Retrofooda, uderzyć trzy razy młotkiem i pióro jest Pacysi. Tomku uderzaj tym młotkiem a ja idę szukac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Jakby tak jeszcze ustalić godzinę 19ego, to już wszystko będzie jasne Krzymi, przebijam do 180 Obrazek nr 3 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ....., takie pióro to gwarancja sukcesu literackiego. Nagrodę Nobla z literatury masz prawie w kieszeni. i po Noblu Gest Pacysi mnie zaskoczył. Chcę zaproponować, jeśli nikt się nie sprzeciwi, by zakończyć licytację pióra Retrofooda, uderzyć trzy razy młotkiem i pióro jest Pacysi. Tomku uderzaj tym młotkiem a ja idę szukac dalej Basiu, teraz wszyscy piszą na komputerze. Masz ogromną szansę. Czekam z uderzaniem na opinię EDZI i Ponurego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Basiu, teraz wszyscy piszą na komputerze. Masz ogromną szansę. Czekam z uderzaniem na opinię EDZI i Ponurego. Cóż.. jeśli Basia rezygnuje z Nobla i zadowoli się Prix Goncourt czy innym Pulitzerem [w końcu o dziennik chodzi, więc coś na rzeczy z dziennikarstwem jest ] - to można ogłosić wezwanie do zamknięcia licytacji nad piórem Ale może być tak, że ktoś jeszcze ma chrapkę na Nobla - i dałbym tę szansę, skoro licytacja nie kończy się dzisiaj Na razie uznać wypada, że jest to najwyższa wylicytowana kwota za pióro Licytację proponuję zakończyć w dniu 19 czerwca na jakąś godzinę-pół godziny przed meczem ale nie mam bladego pojęcia o terminarzu rozgrywek Przy podziekowaniach dla Maniek70 przypominam jeszcze o Windows, który 2 dni temu wpłacił pewną kwotę poza licytacją, oraz Androzek, ktory podal na Forum wysokość kwoty wpłaconej jak i dla wszystkich bezimiennych, którzy wspierali i wspierają ten szczytny cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No naprawdę jesteście niesamowici cudowni niepowtarzalni ile neferka dałaś za torbę aaaaaaaaaaa już widzę 170 po raz pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 12.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts