frosch 12.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ania masz u mnie dozywotnio jajecznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ania masz u mnie dozywotnio jajecznice to chyba nie w tym wątku ale dzięki Frosiu kochana z Ciebie bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ponury, jestem za co napisałeś, a odnośnie innych wspaniałych darczyńców, ze wstydem przyznaję, że jak w wróciłem z "komturii", a w warszawskiej lodówce zobaczyłem ino światło, to po przeczytaniu kilku ostatnich postów pojechałem do sklepu zakupić żarełko. Chylę czoło przed wszystkimi wspaniałymi forumowiczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dziękuję za zrozumienie To daje wszystkim - włacznie z Pacysią - szansę na udział w licytacji, standardowej - do określonej daty i godziny zerknąłem do Sieci i 19 czerwca o godz. 20.45 jest pierwszy z ćwierćfinałów: 1A gra z 2B, czyli Polska z Portugalią a zatem koniec licytacji o 20:00 czy o 20:30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Sędzia kalosz. A koszulka kolarska moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ania masz u mnie dozywotnio jajecznice to chyba nie w tym wątku ale dzięki Frosiu kochana z Ciebie bestia czy to wazne gdzie ? wazne , ze na nia zaslugujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Sędzia kalosz. No cóż, "płuco-serce naszego zespołu" się spisało "Zbliżenie na Polaków - jeśli ktoś umie czytać z ruchu warg, nie powinien czytać na głos przy dzieciach" mój ulubiony serwis sportowy >>> z czuba Duże brawa dla czystej krwi Polaka Viva Brasilia, viva Polonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.06.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dziękuję za zrozumienie To daje wszystkim - włacznie z Pacysią - szansę na udział w licytacji, standardowej - do określonej daty i godziny zerknąłem do Sieci i 19 czerwca o godz. 20.45 jest pierwszy z ćwierćfinałów: 1A gra z 2B, czyli Polska z Portugalią a zatem koniec licytacji o 20:00 czy o 20:30 ? No to widzę, że chłopcy podjęli już decyzję. Jestem za 20:00, Sędzia kalosz. No i nasi zremisowali &%$ A koszulka kolarska moja Do czasu, do czasu No i jestem pod wrażeniem przebiegu licytacji... Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.06.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Pacysiu, wielkie dzięki za serce. Dostajesz od nas specjalną rangę "FORUMOWICZA WIELKIEGO SERCEM" i prosimy o adres jako prywatną wiadomość do Redakcji - wyślemy kultowy kubek i koszulkę Forum. Dziękujemy Wszystkim, którzy wzięli dotychczas udział w aukcji. Jesteście drużyną, która umie zwyciężać. Nasza aukcja trwa dalej - cel jest realny - sprzęt, a teraz i rehabilitacja dziecka. Akcja trwa - jak ustalili Kochani prowadzący - do 19 czerwca do... meczu. P.S. Jeśli ktoś z licytujących nie był na Spotkaniu Forum, również prosimy o adres - wyślemy kultowy gadżet - w dniu wysyłki wylicytowanych przedmiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dziękuję za zrozumienie To daje wszystkim - włacznie z Pacysią - szansę na udział w licytacji, standardowej - do określonej daty i godziny zerknąłem do Sieci i 19 czerwca o godz. 20.45 jest pierwszy z ćwierćfinałów: 1A gra z 2B, czyli Polska z Portugalią a zatem koniec licytacji o 20:00 czy o 20:30 ? No to widzę, że chłopcy podjęli już decyzję. Jestem za 20:00 Nasi chłopcy ?? Tak - nie chcieli zagrać w ćwierćfinałach Co do terminu - to bylo mocno intensywne popołudnie; przekopałem caly watek zarówno pod kątem ustalenia dokładnej sumy, jak i w poszukiwaniu konkretów o tym, kiedy mialaby się zakończyć licytacja - i nie ma tu takich wiążących ustaleń Jak pisałem, można też wydzielić z licytacji pióro - po trzykrotnym klepnięciu mlotkiem - ta decyzja powinna chyba nalezeć do Tomka, który wymarzony cel - zebranie 8000 zł - zrealizował Ale wszyscy dziś tak doskonale się tutaj bawili, że chyba grzech by było im to odebrać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.06.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Tomek niestety jest na Mazurach bez komputera, SMSy do Niego nie dochodzą a Tomek nr komórki nie zmienił , bo nie wiem czy na grila u rrmi mój sms doszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.06.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 nr 19b - 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacysia 13.06.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kochani to Wy wszyscy jesteście WIELCY ..... zbieracie pieniążki i to jest superl.Nie ważna jest kwota ,ważne jest Wasze troskliwe serduszko...Proszę bo nie mogę znaleść czy ktoś wie w jakim mieście-miejscowości-wsi mieszka Bogusia,jakie formy terapii przechodzi,jak wygląda jej rehabilitacja,może jest coś co potrzebuje jej mama? /nie powinniśmy o niej zapominac/ Pióro jak najbardziej licytujcie dalej weszłam na to forum bo szukałam budowniczych domku ....... ale co tam dom w porównaniu z potrzebami Bogusi Jestem szczęsliwa ze mogłam pomóc a obóz rehabilitacyjny to pewnie ciche marzenie tych kochanych istotek tak na marginesie lubię czytać gazetę murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 13.06.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 doliczcie 350 - przelane wczoraj przeżyję bez Nobla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.06.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ivonesca - dziękujemy a przy okazji pozdrawiam Cię doliczcie 350 - przelane wczoraj przeżyję bez Nobla Basiu - bardzo dziękujemy za wspaniałą walkę, fajną zabawę i wielki gest Wszystko przed Tobą - nagroda Nobla też i tego Ci serdecznie życzę pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No naprawdę jesteście niesamowici cudowni niepowtarzalni ile neferka dałaś za torbę aaaaaaaaaaa już widzę 170 po raz pierwszy :) 180 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.06.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No naprawdę jesteście niesamowici cudowni niepowtarzalni ile neferka dałaś za torbę aaaaaaaaaaa już widzę 170 po raz pierwszy :) 180 :) Piękna rywalizacja , sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie, emocje rosną w czyje ręce sławna torba się dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.06.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 nr 19f 60zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.06.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 nr 19f 60zł Stuk-puk już jest 19f za 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.06.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 jakieś stukoty mnie doszły aaa.. no tak.. "mój" obrazek zagrożony 19f - 80 zł Chyba moj 19f za 50zl to się jeszcze okaże - walcz dzielnie Tomek niestety jest na Mazurach bez komputera, SMSy do Niego nie dochodzą a Tomek nr komórki nie zmienił nie zmienił SMSy nie dochodzą - tak ma i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts