Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Andulka wpadła w wir budowania i ją wcięło :roll:

Daruś

wow!! jaki awatar!!! gdyby nie to że wiem jak wyglądasz to bym pomyślała że ściągnięty z google! :D

• Odpowiedzi 670
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andulka wpadła w wir budowania i ją wcięło :roll:

ano wcięło mnie na dobre :lol:

nie wiem, jak wy to robicie - praca, dzieci, budowa i jeszcze czas na FM :roll:

ja się jakoś nie mogę zorganizować ostatnio,

jakoś tu na wsi czas inaczej płynie - a to wykopki, a to chwast w truskawkach :lol:

w międzyczasie mama jeszcze remont wymyśliła, więc pomagam Dziś malowałam schody. Przyda się trening :wink:

Za tydzień wracam do pracy, ciekawe czy wtedy to będę miała jeszcze mniej czasu, czy więcej 8)

Andulko - kamień na podmurówce sliczny!!!

on jeszcze czyszczenia i impregnowania wymaga,

ale mi też się podoba :)

wymyśliliśmy sobie śmietankowe ściany i grafitowy dach, myślisz, że się zgrają z tym kamieniem?

śmiszna ta przygoda z rurą ale dobrze że w ogóle o tym panowie pomyśleli. mogli też po prostu zrobić przepust z rury kanalizacyjnej i byłoby git
śmiszna ta przygoda z rurą ale dobrze że w ogóle o tym panowie pomyśleli. mogli też po prostu zrobić przepust z rury kanalizacyjnej i byłoby git

zgodnie z projektem rura od wody jest na poziomie -1,5 m więc lepiej niech ona już będzie, niż się potem do dziur dogrzebywać ;)

• 2 weeks później...
Wczoraj ekipa miała przywieźć i położyć podwaliny pod dom, ale przez tą pogodę plany się zmieniły :( U nas było kilkanaście cm śniegu, dziś już mało zostało, ale robote na budowie uniemożliwił ten śnieg.
  • 2 weeks później...

Pogoda jest niezła, więc trochę się dzieje na budowie.

U mnie po powrocie do pracy też się dużo dzieje i nie mam czasu na Fm :(

Teraz też powinnam już spać, bo jutro wyjazd służbowy rano.

Andulko, piękny domek rośnie jak na drożdżach!

Wierzyć się nie chce, że takim systemem można zbudować dom :roll: :D Można powiedzieć, że domek już stoi :wink: :D Tempo niesamowite - za chwilę będziecie mieć dach i zaczniecie wykończeniówkę :o :D Super! Gratuluję :wink:

już sama nie wiem, czy to szybciej naprawdę :(

pogoda coraz gorsza, a u nas ciągle dachu nie ma, a miał być już tydzień temu :(

nawet mi się nie chce tam jeździć i patrzeć jak nam ściany mokną :cry:

myślałam o jaichś początkach ogrodu, ale rozmowa z sąsiadem mnie od tych zamiarów odwiodła - otóż jemu wszystkie drzewka zjadły sarny :o

a że u nas na razie nie ma płotu, to drzewka i krzewy poczekają :(

Andulko, to tak jak u mnie - wszystko, nawet kwiaty (róże) i świerki (młode przyrosty wiosną) sarenki zjadają :lol: Jesli nie masz ogrodzenia, to nie ma sensu o niczym myśleć, bo wszystko stracisz.
  • 2 weeks później...