efilo 31.08.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 a czemu my go nie znamy, co? skąpiradło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 31.08.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 dobra, dobra to nic szczególnego, ale jutro zamieszcze jakiś link bo dziś już padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 dzień dobry jest juz JUTRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 01.09.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Dzień dobry niby jest jutro, ale jeszcze trzeba sie obudzic zaraz linków poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no to co by łatwiej było... kawusiahttp://www.gcfoodguide.com.au/blog/wp-content/uploads/2008/03/coffee-boat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 01.09.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 jaka smakowita kawusia dzięki efilo a domek ma być taki: http://www.djw.net.pl/dom_prosty.htm tyle że w lustrzanym odbiciu, tzn na rysunkach garaż jest po lewej a u nas miałby być po prawej nie chcemy raczej zmieniać nic w projekcie, choć troszkę ten taras nas zastanawia, u nas on wyjdzie od strony wschodniej, może lepszy byłby od południa? z drugiej strony wyjście na taras obok kuchni tez ma swoje plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 he he pierwsza Andulko super taki prosty i sympatyczny jedna dobra rada zlikwiduj spizarnie, u mnie bylo dokladnie tak samo w rogu i dopiero jak do niej weszlam kazalam Dawidowi rozwalac, za mala mozesz wtedy zabudowac meblami te sciane od strony wiatrolapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 01.09.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 he he pierwsza Andulko super taki prosty i sympatyczny jedna dobra rada zlikwiduj spizarnie, u mnie bylo dokladnie tak samo w rogu i dopiero jak do niej weszlam kazalam Dawidowi rozwalac, za mala mozesz wtedy zabudowac meblami te sciane od strony wiatrolapu mówisz, że za mała? a ja bym bardzo chciała mieć spiżarnię, jeszcze się zastanowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 he he pierwsza Andulko super taki prosty i sympatyczny jedna dobra rada zlikwiduj spizarnie, u mnie bylo dokladnie tak samo w rogu i dopiero jak do niej weszlam kazalam Dawidowi rozwalac, za mala mozesz wtedy zabudowac meblami te sciane od strony wiatrolapu mówisz, że za mała? a ja bym bardzo chciała mieć spiżarnię, jeszcze się zastanowię stanowczo za mala, ja jak do swojej weszlam (bez mebli byla)to pierwsze co powiedzialam kur..a mac co to???? ewentualnie zrob ja dluzsza, prawie do tych szafek a w rog lodowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 pokazujeprojekt (nawet moja byla troche wieksza) http://www.archipelag.pl/projekty-domow/daniela/rzuty.html?Kind=1&Name=daniela&SearchForm=1 ze spizarniahttp://img253.imageshack.us/img253/9408/dsc00657lx3.jpg bez spizarnihttp://img86.imageshack.us/img86/5676/82212999ry7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 01.09.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 mam wrażenie, że w moim projekcie ta spiżarnia to tylko taka wieksza szafka, bo wejśc to się tam nie da chyba, tylko sięgnąć po cos na pólkę, tylko czy ona jest w stanie spełnić swoją funkcję w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 a koszty takiej spizarni (sciana plus drzwi plus tynk, plus dodatkowe oswietlenie ) sa wieksze niz szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no ale jednak w takiej spizarce to pięć zgrzewek wody postawisz a w kuchni w szafce nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 dzień dobry, widzę, że się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 03.09.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Andulko, fajny domeczek planujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 05.09.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 no ale jednak w takiej spizarce to pięć zgrzewek wody postawisz a w kuchni w szafce nie ma szans pięć zgrzewek i parę innych rzeczy, moja mama ma wielka spiżarnię i wiem jak bywa przydatna tylko czy taka mała, w środku kuchni ma szansę trzymać chłód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.09.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 czesc Slonko. a moze w tym pomieszczeniu technicznym wydziel sobie spizarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 06.09.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 w pomieszczeniu technicznym będzie kotłownia, a że gazu u nas brak na działce i w okolicy to może jakiś skład opału być potrzebny, bo czymś trzeba będzie palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.09.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 to ja juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 06.09.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ja chyba muszę w realu a nie na planie przymierzyć tą planowaną spiżarnię i wtedy coś zdecydujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts