monia i marek 24.09.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 24.09.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Czekam na złotą jesień i będzie bez parasola. Już mam dość tego deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.09.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Andulko gdzie Twoj nowy avatar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 24.09.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Będzie, wkrótce będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.09.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Się tylko przywitam i uciekam. Zdjęcia jeszcze nie ma..., ale ja cierpliwa jestem, zaczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 25.09.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 słońce było, ale szybko się schowało a ja czekam na złotą jesień i może wtedy jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dzisiaj się nie chowa. Prosimy o zdjęcie zatem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 28.09.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Dalej nie ma zdjęcia, bo tak naprawdę inne zdjęcia mnie na razie pochłonęły Zamieszczać ich nie będę, ale są bardzo zajmujące. To zdjęcia z usg naszego 14 tygodniowego maleństwa Ono mnie nie tylko zdjęciami absorbuje, ale też mocno ogranicza mi ilość czasu spędzanego przed komputerem, bo albo mnie komputer sam męczy, albo mam mdłości, zgagi i wszelkie inne, które siedzenie przed kompem potęguje. Nie daję rady byc cały czas na bieżąco z wątkami, ale staram się Dziś mąż się w kuchni wyżywa, to ja mam trochę więcej czasu, choć potem chće go na jakiś spacer przy tej pięknej pogodzie wyciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 No Kochanato gratulacje 14 tydzień powiadasz. to juz powinien sie zaczynac czas kiedy powinnaś sie czuć rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.09.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Dalej nie ma zdjęcia, bo tak naprawdę inne zdjęcia mnie na razie pochłonęły Zamieszczać ich nie będę, ale są bardzo zajmujące. To zdjęcia z usg naszego 14 tygodniowego maleństwa Ono mnie nie tylko zdjęciami absorbuje, ale też mocno ogranicza mi ilość czasu spędzanego przed komputerem, bo albo mnie komputer sam męczy, albo mam mdłości, zgagi i wszelkie inne, które siedzenie przed kompem potęguje. Nie daję rady byc cały czas na bieżąco z wątkami, ale staram się Dziś mąż się w kuchni wyżywa, to ja mam trochę więcej czasu, choć potem chće go na jakiś spacer przy tej pięknej pogodzie wyciągnąć. No to Gratulacje młoda mamo Dopiero Ania urodziła, a tu już następne forumowe dzieciątko się szykuje Na kiedy masz przewidziany termin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 28.09.2008 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Dziękuję za gratulacje Jeszcze nie dotarłam do etapu poprawy samopoczucia ale nadzieja, że ten czas przyjdzie mnie nie opuszcza Choć podobno metaliczno-gorzki smak w ustach i zgaga mogą mi towarzyszyć do końca. Bywa to uciążliwe, zwłaszcza przy gotowaniu, trudno cokolwiek dosmakować, a niektóre rzeczy np. mięso czasem mam ochotę wyrzucić, bo wydaje mi się nieświeże. Dużo szybciej się też męczę, właśnie wróciłam z dwugodzinnego spaceru z poczuciem jakby to była całodzienna wędrówka Termin mam na początek kwietnia, więc jeszcze trochę przed nami Ale jak widzę, przy wsparciu FM nie ma się co obawiać porodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.09.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Dziękuję za gratulacje Jeszcze nie dotarłam do etapu poprawy samopoczucia ale nadzieja, że ten czas przyjdzie mnie nie opuszcza Choć podobno metaliczno-gorzki smak w ustach i zgaga mogą mi towarzyszyć do końca. Bywa to uciążliwe, zwłaszcza przy gotowaniu, trudno cokolwiek dosmakować, a niektóre rzeczy np. mięso czasem mam ochotę wyrzucić, bo wydaje mi się nieświeże. Dużo szybciej się też męczę, właśnie wróciłam z dwugodzinnego spaceru z poczuciem jakby to była całodzienna wędrówka Termin mam na początek kwietnia, więc jeszcze trochę przed nami Ale jak widzę, przy wsparciu FM nie ma się co obawiać porodu Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 no bo i nie ma się czego obawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 28.09.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 no bo i nie ma się czego obawiać mam nadzieję, że za parę miesięcy będę tak samo mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Andulko, w imieniu Ani (DarioAS) posyłam Ci gratulacje Prosiła, żeby przekazać, bo na razie jeszcze nie może pisać na FM, może jutro wieczorem sama się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 możecie mi podać linka do komentarzy Ani (DarioAS)? nie umiem go znaleźć a chciałam pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.09.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 http://forum.muratordom.pl/nasze-poddasze,t106190.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 29.09.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Andulko, w imieniu Ani (DarioAS) posyłam Ci gratulacje Prosiła, żeby przekazać, bo na razie jeszcze nie może pisać na FM, może jutro wieczorem sama się odezwie Dzięki to ona ma tam czas o FM myśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.09.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Andulko, w imieniu Ani (DarioAS) posyłam Ci gratulacje Prosiła, żeby przekazać, bo na razie jeszcze nie może pisać na FM, może jutro wieczorem sama się odezwie Dzięki to ona ma tam czas o FM myśleć? Czuje się na tyle dobrze, że i o forum i o ogródku już myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts