andulka 29.09.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Andulko, w imieniu Ani (DarioAS) posyłam Ci gratulacje Prosiła, żeby przekazać, bo na razie jeszcze nie może pisać na FM, może jutro wieczorem sama się odezwie Dzięki to ona ma tam czas o FM myśleć? Czuje się na tyle dobrze, że i o forum i o ogródku już myśli lada chwila będą się obie opalały w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Andulko ja nic nie wiedzialam GRATULUJE kochana, czyzby to owoc wakacyjnej wyprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 03.10.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Andulko ja nic nie wiedzialam GRATULUJE kochana, czyzby to owoc wakacyjnej wyprawy? Dziękuję na wyprawie to już się powoli oswajaliśmy z myślą, że zostaniemy rodzicami,choć wyjeżdżaliśmy nieświadomi jeszcze z dnia na dzień powoli to do nas docierało, ale test był dopiero po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 03.10.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Niesamowicie się ciesze z tego maleństwa, ale trochę mnie już męczą te objawy ciązowe,ostatnio znów się nasiliły, może to ta zmienna pogoda? A zmęczona jestem tak, że o 21-22 potrafię się kłaść spać, bo padam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Andulko ja nic nie wiedzialam GRATULUJE kochana, czyzby to owoc wakacyjnej wyprawy? Dziękuję na wyprawie to już się powoli oswajaliśmy z myślą, że zostaniemy rodzicami,choć wyjeżdżaliśmy nieświadomi jeszcze z dnia na dzień powoli to do nas docierało, ale test był dopiero po powrocie i tak dlugo nam nic nie powiedzialas? oj nieladnie, nieladnie! ja to taka ekshibicjonistka uczuciowa jestem ze pierwszy haft i cale forum bedzie wiedzialo ze w ciazy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Niesamowicie się ciesze z tego maleństwa, ale trochę mnie już męczą te objawy ciązowe, ostatnio znów się nasiliły, może to ta zmienna pogoda? A zmęczona jestem tak, że o 21-22 potrafię się kłaść spać, bo padam. o 21-22 to i ja sie klade spac czasem, ale to nie ciaza taka pogoda i pora roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.10.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Aneczko, to teraz czas na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Aneczko, to teraz czas na Ciebie pamietam, pamietam, jeszcze tylko jakies wakacje i biore sie do roboty, obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.10.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jakie wakacje Chyba mnie chcesz czekać kolejny rok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 03.10.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Andulko ja nic nie wiedzialam GRATULUJE kochana, czyzby to owoc wakacyjnej wyprawy? Dziękuję na wyprawie to już się powoli oswajaliśmy z myślą, że zostaniemy rodzicami,choć wyjeżdżaliśmy nieświadomi jeszcze z dnia na dzień powoli to do nas docierało, ale test był dopiero po powrocie i tak dlugo nam nic nie powiedzialas? oj nieladnie, nieladnie! ja to taka ekshibicjonistka uczuciowa jestem ze pierwszy haft i cale forum bedzie wiedzialo ze w ciazy jestem trochę nam zajęło to staranie, więc na początku sami nie dowierzaliśmy, że się udało a tak naprawdę uwierzyłam, jak na usg zobaczyłam, a to całkiem niedawno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 nie, nie nie wakacje w sensie jakis tygodniowy urlop, gdzies (???????marzy mi sie Sri Lanka) jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.10.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ufff, no to niech będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 03.10.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Aneczko, to teraz czas na Ciebie pamietam, pamietam, jeszcze tylko jakies wakacje i biore sie do roboty, obiecuje no to czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Aneczko, to teraz czas na Ciebie pamietam, pamietam, jeszcze tylko jakies wakacje i biore sie do roboty, obiecuje no to czekamy, czekamy Anuś Ciebie i tak juz nie dogonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 03.10.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Aneczko, to teraz czas na Ciebie pamietam, pamietam, jeszcze tylko jakies wakacje i biore sie do roboty, obiecuje no to czekamy, czekamy Anuś Ciebie i tak juz nie dogonie ale zawsze można się wymienić doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 07.10.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Awansowałam dziś na DOMOWNIKA FORUM a my nawet zezwolenia na budowę jeszcze nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Andulko gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Awansowałam dziś na DOMOWNIKA FORUM a my nawet zezwolenia na budowę jeszcze nie mamy Moje gratulacje, Andulko A co z tym pozwoleniem?? Kiedy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 07.10.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Andulko gratulacje dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 07.10.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Awansowałam dziś na DOMOWNIKA FORUM a my nawet zezwolenia na budowę jeszcze nie mamy Moje gratulacje, Andulko A co z tym pozwoleniem?? Kiedy będzie? Dziękuję my ciągle na warunki zabudowy czekamy, ale skoro to tak długo trwa, to i tak przed wiosną nic nie ruszymy z fundamentami, więc nawet dość spokojnie czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts