DarioAS 08.10.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 wiesz, że ja bardzo, bardzo się cieszę będę Ci kibicować, nie mniej niż Ty mnie w tej największej radości w życiu pomimo ciągłych niedogodności (wiem co przechodzisz...) staraj się zapamiętać każdą chwilkę, pierwszy ruch, pierwszą czkawkę... To coś niezwykłego Serdeczne gratulacje, wszystkiego dobrego Kochaniutka http://www.naslubykomuniechrzty.pl/CHRZTY/buciki3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 08.10.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 dzięki Ania staram się cieszyć tym czasem, choć czasem bywa trudno, ale wiem, że i tak pamiętać będę raczej te lepsze chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 napewno zapamiętasz tylko te lepsze to tak jak z porodem.. jak jesteś na porodówce to mówisz, że juz tego błędu nie zrobisz, a jak zobaczysz dzieciątko to będziesz to wspominać jak coś wspaniałego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 08.10.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 napewno zapamiętasz tylko te lepsze to tak jak z porodem.. jak jesteś na porodówce to mówisz, że juz tego błędu nie zrobisz, a jak zobaczysz dzieciątko to będziesz to wspominać jak coś wspaniałego obyś miała rację z tym porodem na razie mnie straszą koleżanki żebym lekarza zmieniła na takiego, który w szpitalu naszym pracuje, bo bez swojego lekarza, to podobno nieciekawie jest się w szpitalu znaleźć a ja lubię swoją aktualną lekarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.10.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 napewno zapamiętasz tylko te lepsze to tak jak z porodem.. jak jesteś na porodówce to mówisz, że juz tego błędu nie zrobisz, a jak zobaczysz dzieciątko to będziesz to wspominać jak coś wspaniałego obyś miała rację z tym porodem na razie mnie straszą koleżanki żebym lekarza zmieniła na takiego, który w szpitalu naszym pracuje, bo bez swojego lekarza, to podobno nieciekawie jest się w szpitalu znaleźć a ja lubię swoją aktualną lekarkę Andulko, ja bym nie zmieniała Wszędzie tak mówią, jak piszesz - u nas też. Ja z takiego powodu chodziłam prywatnie do lekarza ze szpitala, płaciłam ciężkie pieniadze, a gdy poszłam do porodu, to pojechał na urlop Efekt - rodziłam przy innych Nie warto rezygnować z dobrej lekarki, z której jesteś zadowolona i prowadzi Cię od początku, zatem wie o Twojej ciąży wsio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 dzieńdobry gratki wielkie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 09.10.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 dzieńdobry gratki wielkie!! witaj i dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 12.10.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Czesc Andulka!! Dawno do Ciebie nie zaglądalam a tu prosze, takie nowiny!! Gratuluję Wam serdecznie!!!!!!!! To tym bradziej jest dla kogo domek stawiac Super! Pozdrawiam całą trójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 12.10.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Czesc Andulka!! Dawno do Ciebie nie zaglądalam a tu prosze, takie nowiny!! Gratuluję Wam serdecznie!!!!!!!! To tym bradziej jest dla kogo domek stawiac Super! Pozdrawiam całą trójkę Dziękuję Neti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 heloł jak sie czujesz Andulko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.10.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 heloł jak sie czujesz Andulko? właśnie miałam zapytać o to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 13.10.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 nie odpisałam wczoraj, bo byłam tu tylko chwilę a potem padłam Wyjeżdzaliśmy na weekend i wydawało mi się, że juz całkiem dobrze się czuję, ale po powrocie zupełnie opadłam z sił, od wczoraj znów mam jadłowstręt, a jak rano zjadłam to wylądowałam w łazience zaraz Chyba już więcej nie będę pisać, bo nie chcę Ani straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.10.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ania się napewno nie wystraszy, ciąża ma swoje wady ale jeszcze więcej ma zalet poczekaj tylko, aż poczujesz pierwsze ruchy dzieciątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.10.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 nie odpisałam wczoraj, bo byłam tu tylko chwilę a potem padłam Wyjeżdzaliśmy na weekend i wydawało mi się, że juz całkiem dobrze się czuję, ale po powrocie zupełnie opadłam z sił, od wczoraj znów mam jadłowstręt, a jak rano zjadłam to wylądowałam w łazience zaraz Chyba już więcej nie będę pisać, bo nie chcę Ani straszyć Juz sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 16.10.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 nie odpisałam wczoraj, bo byłam tu tylko chwilę a potem padłam Wyjeżdzaliśmy na weekend i wydawało mi się, że juz całkiem dobrze się czuję, ale po powrocie zupełnie opadłam z sił, od wczoraj znów mam jadłowstręt, a jak rano zjadłam to wylądowałam w łazience zaraz Chyba już więcej nie będę pisać, bo nie chcę Ani straszyć Juz sie boje Podobno teraz to ma się zaczynać najlepszy czas i mam nadzieję, że tak będzie I będę pisać o tym, coby Cie podnieść na duchu zamiast straszyć Przez ten brak ochoty na słodycze ww wtorek wróciłam głodna z imprezy Moje koleżanki przyniosły dwa torty i cztery rodzaje ciasta, do tego trochę cukierków i winogronu. Skubnęłam jakąś szarlotkę, ale ciężko mi szło. Za to po imprezie od razu na zakupy i kupiłam.... śledzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.10.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Oooo, to może bedzie synek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.10.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 no tak mowia ze slodkie na dziewczynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 16.10.2008 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 mnie się od początku wydaje, że synek będzie, zobaczymy tyle, że imię dla córki już dawno mamy - Julia a dla synka jakoś trudniej i ciągle się spieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.10.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Bardzo mi się podoba imię Julia - śliczne A dla chłopca podoba mi się Amadeusz - jak pracowałam kiedyś w przedszkolu, to był taki mały Ami - śliczny i bardzo sympatyczny chłopczyk, dlatego fajnie mi się kojarzy i na dodatek ładne imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 16.10.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Amadeusz - jakoś nie bardzo mi się podoba, ostatnie typy mojego męża - Wincenty i Bogusz też mnie nie zachwycają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts