andulka 31.01.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Zaniedbałam FM ehh w sprawie naszej budowy postępy niewielkie za to w innych dziedzinach dużo spraw... powoli kompletuję wyprawkę, coraz mniej mam siły do róznych rzeczy w tym do siedzenia przed komputerem, a jak już bywam, to w forum "dzieciowym", do niedawna pracowałam pilnie, ale zmogła mnie grypa i już od 2 tygodni jestem na zwolnieniu i chyba tak już zostanie na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Adulko, Kochana, zdrowka Wam zycze... i wpadaj czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.01.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ja dzisiaj o Tobie myślałam i pewnie ściągnęłam Cię myślami Ile jeszcze Ci zostało czekania na dzidziusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 31.01.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Adulko, Kochana, zdrowka Wam zycze... i wpadaj czesciej Dzięki, postaram się musze trochę poczytać co u Was, bo trudno tak wpaść w wątki po długiej przerwie ale to już nie dziś, bo się późno zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 31.01.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ja dzisiaj o Tobie myślałam i pewnie ściągnęłam Cię myślami Ile jeszcze Ci zostało czekania na dzidziusia? Termin mam na 4 kwietnia, niby to jeszcze 2 miesiące, ale mnie się wydaje, że to tak blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 daj sobie czas, duuuuuzo czasu na zaleglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ja dzisiaj o Tobie myślałam i pewnie ściągnęłam Cię myślami Ile jeszcze Ci zostało czekania na dzidziusia? Termin mam na 4 kwietnia, niby to jeszcze 2 miesiące, ale mnie się wydaje, że to tak blisko jesooooooooooooo to juz za chwile, spakowalas sie??????????? ja to bym juz pod szpitalem siedziala, ale ja panikara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.01.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ja dzisiaj o Tobie myślałam i pewnie ściągnęłam Cię myślami Ile jeszcze Ci zostało czekania na dzidziusia? Termin mam na 4 kwietnia, niby to jeszcze 2 miesiące, ale mnie się wydaje, że to tak blisko jesooooooooooooo to juz za chwile, spakowalas sie??????????? ja to bym juz pod szpitalem siedziala, ale ja panikara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 31.01.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ja dzisiaj o Tobie myślałam i pewnie ściągnęłam Cię myślami Ile jeszcze Ci zostało czekania na dzidziusia? Termin mam na 4 kwietnia, niby to jeszcze 2 miesiące, ale mnie się wydaje, że to tak blisko jesooooooooooooo to juz za chwile, spakowalas sie??????????? ja to bym juz pod szpitalem siedziala, ale ja panikara jestem jeszcze nie spakowana, ale już gromadzę, to co niezbędne dla mnie i maluszka a z ciekawostek - 3 tyg. temu lekarz nam powiedział na usg, ze to na 99% dziewczynka, a wczoraj moja lekarka prowadząca stwierdziła, że raczej chłopak więc dalej nic nie wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 niezle....a Ty jak czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 31.01.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 niezle.... a Ty jak czujesz? w sumie dobrze, trochę jestem po grypie osłabiona, zwłaszcza po gorączce i leżeniu w łózku, uparłam się, że nie wezmę antybiotyku tylko wygrzeję i jakoś się udało z dolegliwości typowych, to mam dziwny smak w ustach po jedzeniu i to już chyba do końca zostaje i troszkę mi czasem kręgosłup dokucza, ale nie przytyłam dużo, więc nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 niezle.... a Ty jak czujesz? w sumie dobrze, trochę jestem po grypie osłabiona, zwłaszcza po gorączce i leżeniu w łózku, uparłam się, że nie wezmę antybiotyku tylko wygrzeję i jakoś się udało z dolegliwości typowych, to mam dziwny smak w ustach po jedzeniu i to już chyba do końca zostaje i troszkę mi czasem kręgosłup dokucza, ale nie przytyłam dużo, więc nie jest tak źle zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 31.01.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 niezle.... a Ty jak czujesz? w sumie dobrze, trochę jestem po grypie osłabiona, zwłaszcza po gorączce i leżeniu w łózku, uparłam się, że nie wezmę antybiotyku tylko wygrzeję i jakoś się udało z dolegliwości typowych, to mam dziwny smak w ustach po jedzeniu i to już chyba do końca zostaje i troszkę mi czasem kręgosłup dokucza, ale nie przytyłam dużo, więc nie jest tak źle zazdroszcze nie wiem czy jest czego, ja teraz nie przytyłam, natomiast złapałam parę kg przed ciążą, a zresztą nigdy nie byłam szczypiorem Ja z tych kobiecych kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 31.01.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Zmykam bo późno. Miło wiedzieć, że ktoś tu o mnie jeszcze pamięta Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.02.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Zmykam bo późno. Miło wiedzieć, że ktoś tu o mnie jeszcze pamięta Dobrej nocy Pewnie, że pamiętamy - zaglądaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 powoli będziemy zaczynać odliczanie do porodu potem to już wogóle nie będziesz mieć czasu, żeby tu zaglądać znam to już... teraz, jak mała ząbkuje, to nieraz nawet obiadu nie mam jak ugotować na czas trzymam kciuki za zdrówko, zagladaj częściej na forum. Póki możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 dużo miłości nie tylko z okazji walentynek http://img25.imageshack.us/img25/3183/walentynkibp0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://www.otofotki.pl/img6/obrazki/yk4900_00.jpg Dużo miłości na każdy dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://gfx.dlastudenta.pl/photos/walentynki/erotyczna/ach_walentynki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.02.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Dzień dobry, Andulko - co słychać?? Jak się czujesz i co z domkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts