monia i marek 18.03.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Andulko ile jeszcze dni zostało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 18.03.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Andulko ile jeszcze dni zostało?? Do terminu jakieś 17 dni, a że to może być +/- 2 tygodnie to już lada chwila można się spodziewać... albo też (czego bym nie chciała) aż w okolicach Swiąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.03.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 a dobrze się czujesz?? Już trzeba Cię teraz pilnować, żebyś się nam nie wybrała po cichu.. musimy wiedzieć, kiedy trzymać kciuki za szybki i łatwy poród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 19.03.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czuję się dobrze, niby na razie nic nie zwiastuje, żeby to miało być już (zapuchnięte kostki to normalka na tym etapie). Jedyne właściwie co mnie ostatnio boli to mięśnie i skóra nad żebrami - jakbym miała potężne zakwasy. Staram się natłuszczac i masować, ale to nic nie daje, a boli coraz gorzej. Trochę się obawiam, że to mi doda bólu przy porodzie Leczniczych maści to się boję stosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.03.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Cześć Andulko, nadal czujesz te bóle? Bo tak pomyślałam, że to może być powodem obniżenia brzuszka mam nadzieję, że juz przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 27.03.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nadal mam te bóle, choć może trochę słabsze. Za to wczoraj się dowiedziałam, że moje maleństwo wcale się na ten świat nie spieszy, zdaniem lekarki nie widać żadnych oznak porodu na razie. A do terminu już tylko tydzień został. Jak się nic nie zmieni, to nas Święta w szpitalu czekają jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.03.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nadal mam te bóle, choć może trochę słabsze. Za to wczoraj się dowiedziałam, że moje maleństwo wcale się na ten świat nie spieszy, zdaniem lekarki nie widać żadnych oznak porodu na razie. A do terminu już tylko tydzień został. Jak się nic nie zmieni, to nas Święta w szpitalu czekają jak nic Andulko, życzę szybkiego i łagodnego porodu U nas koleżance w pacy tydzień temu urodził się chłopczyk - słodkie są takie maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 27.03.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nadal mam te bóle, choć może trochę słabsze. Za to wczoraj się dowiedziałam, że moje maleństwo wcale się na ten świat nie spieszy, zdaniem lekarki nie widać żadnych oznak porodu na razie. A do terminu już tylko tydzień został. Jak się nic nie zmieni, to nas Święta w szpitalu czekają jak nic Andulko, życzę szybkiego i łagodnego porodu U nas koleżance w pacy tydzień temu urodził się chłopczyk - słodkie są takie maleństwa Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.03.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 zostawiam Ci coś na dobry początek tygodnia http://www.jandewitenzonen.com/Afbeeldingen/pictures/new_tulip_2006/index.html Jak tam, Andulko, bierze Cię coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 30.03.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 zostawiam Ci coś na dobry początek tygodnia http://www.jandewitenzonen.com/Afbeeldingen/pictures/new_tulip_2006/index.html Jak tam, Andulko, bierze Cię coś?? Śliczne te tulipany Nic mnie na razie nie bierze, jedynie kregosłup mnie boli, bo sobie bardzo długi i dość szybki spacer wczoraj zafundowałam Może moje dziecko woli się jednak w kwietniu niż w marcu urodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Andulko, dzidzia ma rację - co się bedzie pchać na swiat na taką pluchę Od jutra się wypogodzi, to zacznie się przygotowywac do wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 30.03.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Taak pewnie od razu spacerki jej się marzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.03.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a jak z tymi imionami?? decyzja ostateczna podjęta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 30.03.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ma być Emil lub Emilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Czyli już 100% decyzja jest. A jak myślisz, będzie Emil, czy Emilka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 30.03.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Mnie się od poczatku wydawało, że Emil, potem mi lekarz od USG namieszał, bo tak pewnie powiedział, że się mylę. A ja już przestałam się nad tym zastanawiać, czekam co będzie i już Ale sukienkę mam tylko jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.03.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Mnie się od poczatku wydawało, że Emil, potem mi lekarz od USG namieszał, bo tak pewnie powiedział, że się mylę. A ja już przestałam się nad tym zastanawiać, czekam co będzie i już Ale sukienkę mam tylko jedną ja bym powiedziała, że AŻ, bo jak będzie Emil to na co się przyda Emilowi sukienka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 30.03.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Sukienkę dostałam od znajomej, ewentualnie poczeka jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Andulko, a długie masz cykle?? Bo ja mam zazwyczaj powyżej 30 dni co oznacza ponoć, że wówczas dziecko będzie napewno po terminie. I tak było w moim przypadku oba razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 01.04.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ja mam cykle raczej krótkie 27-28 dni więc powinno być o czasie raczej. Mam wrażenie, że coś się powoli zaczyna dziać, dziś od południa bóle podbrzusza i kregosłupa się nasilają. Niby to jeszcze nie skurcze, ale może dobry wstęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts